FormationVidenskab

Når det økonomiske potentiale potentialer i virkeligheden?

Økonomisk potentiale - rummelig koncept. Det omfatter komponenter såsom et lands naturressourcer, arbejdskraft og menneskelige ressourcer, der er involveret nu og potentialet i fremtiden.

nogle sammenligninger

Det menes, at den vigtigste økonomiske potentiale i ethvert land - dets folk, skaberen af materielle og åndelige værdier. Dette er sandt, men ikke afskrive og andre faktorer. For eksempel har mange vestlige naboer misunde den naturlige rigdom af Rusland. Det indtager en førende plads i verden i produktion og eksport af tømmer, olie, gas og mange andre mineraler. Men, mærkeligt nok, dette på ingen måde påvirker niveauet af livet for russiske borgere.

Til sammenligning, tage et land som Tyskland. Hun er ikke i besiddelse enorme reserver af naturressourcer, men det har en af de mest udviklede økonomier i verden, og en af de højeste levestandarder.

Hvad er hemmeligheden bag denne succes? Det ser ud til, at det er simpelt. Når det økonomiske potentiale af landet består af aflejringer af "sorte guld", er der ingen grund til at engagere sig i high-tech, investere i højteknologiske industri til at gøre et kommercielt konkurrencedygtigt produkt. Det er meget lettere at betjene minen, "malkning" af dem alt det bedste. Det drejer sig ikke kun olie, men også gas, kul, guld, træ og alt andet, der rig russisk jord.

For nogen tid siden, har fået til opgave, som præsident Putin - for at opnå denne tilstand, at provenuet fra den virkelige økonomi, dvs. fra produktion, svarende til den indkomstskat fra olie og gas eksport. For at gøre dette, har selv en stor indsats er foretaget. I Rusland, åbnede virksomheden til at samle biler af mange udenlandske mærker. Der er gjort visse fremskridt i denne retning. Men stadig russiske produkter er konkurrencedygtige nok og sælges kun i SNG. En live land hovedsagelig på grund af eksport af naturressourcer. Og så vil det være, så længe ressourcerne løber ud, eller de er ikke en erstatning vil blive fundet. Konklusionen er elementært - det økonomiske potentiale i Rusland i form af naturressourcer forbruges ganske økonomisk.

En anden ting - den førnævnte Tyskland, der køber den valuta, olie, gas til deres virksomheder eller bare for daglige behov. Det tyske folk tvunget ind disse betingelser generere teknologiske opfindelse, innovation, løbende at forbedre sin produktion, bliver i en skarp konkurrence med deres naboer i Den Europæiske Union, der heller ikke har meget naturligt ressourcer. Kun under sådanne omstændigheder, er folk begyndt at være virkelig den vigtigste økonomiske ressource i landet.

Et andet eksempel på, hvordan folk kan tjene penge, ikke at tage noget fra naturen, er de resorts. Bayerske Alper, Schweiziske alper, vandet i Baden-Baden, som den russiske aristokrati stadig gik fra det 19. århundrede. Selv Tyrkiet har bragt det niveau af service til sine Sortehavet og Middelhavet resorts til verden niveau. Produktion producerer nok af høj kvalitet produkter. Og som et resultat, Tyrkiet er EU 's standarder er en stærk midterste bønder på levestandarden. Og på den anden side af Sortehavet hireyut russiske resorts og russerne selv som "patriotiske" at hvile overalt - i Tyrkiet, Egypten, Thailand, Bahamas, er aktivt med deres penge for at sætte skub i økonomien i disse lande, men ikke i Sochi, Anapa, Tuapse, Gelendzhik . Af en eller anden grund er dette ikke prestigefyldte, og det serviceniveau, blade en masse at ønske, og priserne er overlegen i forhold til den tyrkiske og andre.

Alle disse eksempler viser sig endnu en gang: som nation refererer til landet, så han bor. Og som det økonomiske potentiale i at blive gennemført af regeringen, er dette den fordel land og folk. Fordi, virkelig, hvor meget guld ligger ikke i dybet af disse eller andre lande, men det vigtigste er evnen til korrekt bortskaffelse af dem.

Et eksempel på en anstændig, forsigtig anvendelse af det økonomiske potentiale i landet demonstrere Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Qatar, Bahrain, Brunei, staten lille i område og befolkning, men at give odds til Rusland i mange henseender. Alle af dem er rige på olie, men det ikke forstyrrer deres regeringer til at fremme udvikling inden for videnskab og teknologi og andre områder af produktionen. Fordi her skabt enestående i sin tjeneste og overkommelige feriesteder, forarbejdede varer og industrielt forbrug, hvidevarer, elektronik, og ingen løkker på petrodollars.

Og mere Stof til eftertanke

Over tid, vil den mest værdifulde ressource på planeten være frisk vand. I denne henseende, Rusland er meget heldig, hendes økonomiske potentiale vandet er virkelig høj, fordi i dette land er det mere end en fjerdedel af verdens ferskvand reserver. At kun er Bajkalsøen, så tankeløst ødelægger mere for nylig! Dette tyder på, at efter olie og gas, vil Rusland begynde at eksportere vand, og dermed forsøger at udnytte og profit for sine oligarker. Fordi, så længe det vil blive eksporteret, fri og barbarisk vælge fra naturen, det russiske folk vil aldrig blive til Rusland den uvurderlige potentiale, hvad der blev en tysk i Tyskland, USA - i USA, etc., og levestandarden i landet vil svare til den økonomiske kultur for befolkningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.