Nyheder og SamfundMiljø

Park "Vladimir hill", Kiev: beskrivelse, retninger, historie og interessante fakta

Den unikke Vladimir Hill (Kiev)? Hvordan kommer man dertil? Alt dette kan findes i denne artikel.

Den bakke over den højre bred af Dnepr med dens tilstødende smukke park af samme navn, et areal på 11 hektar, blev opkaldt til ære for Prins Vladimir - Baptist af Rusland, der levede i det XIX århundrede.

beskrivelse

Park "Vladimir Hill" (Kiev) består af tre niveauer: øverste, midterste og nederste. Den højeste metodetrin er på samme torv i St. Michaels Cathedral, i midten er et monument til St. Vladimir, og den laveste basen omkranser parken fra Downtown og fører til Podil.

Gazebo og en observation dæk placeret på øverste niveau, med fantastisk natur. Gennem kronen af træerne i parken, kan du se de gyldne kupler af Cathedral of St. Michaels overraskelse. Den pause i de tavse stræder giver dig mulighed for at flygte fra byen travlhed. Så placeres den øverste station af svævebane, der forbinder Postal Square til en park "Vladimir Hill" (Kiev). Hvordan kommer man til dette fantastiske sted, vil det blive beskrevet i slutningen.

interessante fakta

Vore forfædre mente, at der er en energi tunnel på stedet af bakken. Måske af denne grund, på Vladimirs Hill blev bygget tempel de hedenske guder, hvor vores forfædre kom for at bede, og, mest overraskende, var mange bønner udført. Bøn service på St. Vladimirs Hill i Kiev kan høres i dag.

Takket være den kraftfulde energi her for at udføre fantastiske ting. Mennesker med hjerte-kar-sygdomme, samt luftvejssygdomme ofte efter besøger dette sted blev rask.

kreativ Mekka

På det tidspunkt, Vladimir Hill besøgte den berømte ukrainske digter T. G. Shevchenko. Og i 1846 på toppen af det skabte han en berømt akvarel maleri af Alexander Kirke. Og ikke uden grund, mange digtere, musikere og kunstnere fra det sidste århundrede efter et besøg i parken "Vladimir Hill" (Kiev), skabte de berømte mesterværker. For dette, de kaldte det "Mekka til inspiration." Mennesker, der befinder sig i en håbløs situation, at komme her med deres sorger, og efter at have besøgt dette sted deres problemer blive ganske lille, og let at finde en vej ud af denne situation. Udsættelse for en stærk og positiv energi, der udgår fra Vladimirovskaya dias, var den legendariske fundament. Det menes, at de elskende er anerkendt af deres følelser ved monumentet for Prins Vladimir, vil for altid forblive uadskillelige, og de kan forvente et langt og lykkeligt karriere. Hvorvidt dette er sandt eller ej er svært at sige. Men den tid, der er brugt i kærlighed i parken "Vladimir Hill" (Kiev), skal du sørge for at bringe dem en masse positive følelser og følelser.

Historien om skabelsen

Historien om parken er meget sjovt og givende. De fleste forskere mener, at denne højde ikke kunne være interesserede byplanlæggere. I dagene i det gamle Rusland St. Michaels Cathedral blev rejst i toppen, som var omgivet af bygninger lavet af træstammer.

Når du er på Kiev blev angrebet af mongolske tropper, dette sted var livløs, og bjerget, som ligger bag klosteret, begyndte at blive brugt til begravelsen af de døde. I begyndelsen af det nittende århundrede har situationen ændret sig markant.

Kiev myndigheder i et forsøg på at hæve status for Kiev, begynder at kæmpe ros af Prins Vladimir, kendt ikke blot som Døberen Rus, men også som en erfaren mentor og reorganizer.

Således i 1830 det nybyggede hovedgaden i byen givet navnet til ære for Prins Vladimir, og det blev opkaldt efter den nyligt etablerede Universitet. Snart en helt ny idé til at opføre et monument til St. Vladimir på det ødelagte dengang bjerget placeret over centrum af Kiev - Khreshchatyk. Men det tog en masse tid til at gennemføre planen. I 1853 skete det den officielle åbning af monumentet til St. Vladimir. Siden da, blev bjerget kendt som Vladimir.

Interessante fakta fra fortiden

En anden slående faktum, at på det sted, hvor der traditionelt haft forskellige bønner, monumentet selv og ikke indviet. Omkring samme periode, det skabte parken med samme navn. Men på grund af konflikterne i de kommunale myndigheder med det lokale præster park det ikke blev opretholdt i mange år. Nizhny Novgorod købmand Vasily Kokorev slentre gennem parken og værdsætter den storhed sin skønhed i 1863, doneres til de lokale myndigheder for kapital opførelsen af havepavillon i de øverste lag dias.

I 1888, mere end 900-års jubilæum fra den dag, den Dåb Rusland i parken "Vladimir Hill" (Kiev) arrangerede de festlige festligheder. Og ved monumentet til St. Vladimir holdt en festlig bøn service og samtidig på den øverste terrasse marcherede en militærparade, der ledes af den generalguvernør i Kiev Alexander Drenteln. Pludselig under paraden der skete med ham et slag, og han vaklede, faldt af hesten og døde på én gang. Efter hans død, hændelsen blev overgroet med forskellige legender og myter. På stedet blev sat til "Drenteln obelisk" at tale med folk om, hvor kort livet er. I 1890, i parken nær monumentet til St. Vladimir belysning dukkede op. Og i 1900 på bakken den blev bygget den første elektrisk løft. Senere begyndte vi at kalde elevatoren svævebanen.

I 1902, i parken var der en pavillon, hvor det fik et panorama forestillende korsfæstelsen af Kristus. Senere blev det revet ned, og på nettet selv overføres til Kiev Art Institute. I dag er parken "Vladimir Hill" i Kiev betragtes som en af de bedste feriemål for både lokale såvel som for besøgende til hovedstaden. Nær havepavillon kan du altid møde elskende par slentrer i parken gamle mennesker, samt studerende.

Hvordan kommer til parken

Hvor er det "Vladimir Hill" i Kiev, og hvordan man kan nå det?

1 måde. Det er nødvendigt at komme til stationen. "Postal Square" og drage fordel af svævebanen forbinder området med den Postal Vladimirovskaya dias.

2 metode. Stå af ved metrostationen "Maidan Nezalezhnosti" eller station "Khreshchatyk". Så gå langs hovedgaden til det europæiske område. I nærheden af den ukrainske House, drej til venstre, gaden af de tre Hierarchs, hvor der er en park.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.