TravelingRetninger

Den udvej Yakhroma - et godt sted til udendørs aktiviteter

For at besøge skisportssted, er det ikke nødvendigt at gå til Alperne, til nogle store steder at spise, og i forstæderne. En af de mest berømte - Skisportssted Yakhroma. Det er tæt på byens af samme navn cirka 50 kilometer fra Moskva til Dmitrov motorvej bare en smule kort af meget Dmitrov. På den ene side, placeringen af udvej Yakhroma meget bekvemt, men afkørslen ved Dmitrovka - en af de mest urolige steder i slutningen af ugen, og det bør overvejes, når man planlægger weekenden. Selvfølgelig, i vinteren er situationen noget bedre i år, men det er stadig muligt at miste mere end en time.

Park "Yakhroma" underholdning er placeret i en meget malerisk beliggenhed nær floden på de fire bakker. Denne region har altid haft et ry som en af de smukkeste i midten zone: nord forstæder - det er terrænet med en bizar topografi, talrige kløfter, floder og vandløb, dækket med de ædle og gamle fyrreskove. Her har vi foretrak at leve mange kreative mennesker, inspireret af den skønhed af disse steder.

Infrastrukturen i parken "Yakhroma" meget veludviklet: Der er alt, hvad der kan være interesseret i en person, skal du vælge byen for vinteren. For det første, det er to komfortable hoteller, en klassisk 4 *, "Boomerang", og den anden - en usædvanlig ungdom, "Nirvana", plus individuelle huse og hytter luksus klasse. Måltider er som følger: Der er to restauranter, "Boyarsky" og "Jeg-paste", en self-service bistro og et par barer i forskellige fag, den vigtigste af dem - "Birloga", hvor udsendelsen konkurrencer og events. Det skal bemærkes, at priserne er langt fra at være demokratisk, selv i de mest billige institution - bistro "Carousel". Desuden Yahroma udvej anmeldelser taler om tilfælde af uretfærdig tjeneste, men valget er enorme retter og kvalitet på niveau med udbuddet. Separat værd at nævne sauna kompleks "Bjørn".

Vigtigst er det, hvad berømte feriested Yakhroma - dette naturligvis et stort udvalg af sport underholdning. Her, så mange som 10 forskellige skiløjper af varierende længde og kompleksitet, og der er en linje for snowboarding, som er meget praktisk. Om natten, den oplyste bane, og om natten også. Selv hvis du ikke ved, hvordan at ride en bjerg skiløb, problemet med at: Yahroma udvej - et godt sted at lære. Der er en særlig skole, der underviser både voksne og børn. Bare et par timer under vejledning af kompetente instruktører kan lære ganske godt ned. Du kan ride begge bragte med lager og til at ansætte en sandt, så er vi nødt til at tage sig af den sikkerhedsstillelse: her er det 20 millioner, ellers kan du tilbringe en weekend ridning på elevatoren - beboerne får 50 gratis opgraderinger. Der er stadig et spor af isklatring, reb by, kunstig klatring og meget mere.

Ud over de sportslige aktiviteter, er der masser af underholdning attraktioner. Den mest berømte - "Crazy kælk", noget i retning af en rutschebane. Der er flyvende i helikoptere og balloner, tidens forskellige labyrinter, der er alle mulige skydebaner, legepladser for orienteringsløb, snescooter, snescootere og ATV'er. I parken er der også en legeplads «Audi quattro lejr», hvor du kan lære ekstrem kørsel. Af den måde, her er traditionelt afholdes alle aktiviteter i den russiske repræsentation af Audi.

Den udvej Yakhroma bør ikke betragtes eksklusive vinter udvej: sommer også her har noget at gøre, og en sommer program med arrangementer er også ganske rig. Attraktioner åbent hele året rundt og om sommeren for at udskifte vinter sjov kommer alle former for aktiv sommerferie, herunder rafting på oppustelige rafting og kajaksejlads på de kunstigt skabte baner med forhindringer af forskellig sværhedsgrad.

Så på trods af en række ulemper (pris, service, mulige trafikpropper ved afgangen fra Moskva), generelt er det flot, at der er sådan et sted ikke langt fra hovedstaden. Her kan du slappe både i weekender og i løbet af ugen på alle tider af året.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.