TravelingRetninger

Babushkinskiy rekreation park i Moskva - slappe af med din familie! Kom til Babushkinskiy Park?

Find et godt sted for budget rejse er ikke altid let i hovedstaden hele familien. En tur til naturen kan organisere os, ikke hver moderne underholdning centre hurtigt kede sig. Du vil have noget enkelt og komfortabelt som i vores barndom. Slap tilbud en billig og behagelig Babushkinskiy park - en særlig plads i det moderne Moskva. I et lille område husede en række underholdning for børn og voksne, men her er mange og rolige områder til fods. Dette er et yndet sted for mange beboere i området, og Moskovitter der bor et par gader væk.

historiske oplysninger

I de sidste år af det nittende århundrede i landsbyen var isoleret LOSINOOSTROVSKY offentlig park. I de første år af sin eksistens, har denne oase af natur ikke meget pleje, men selv da de lokale gå her til gåture. Syv år efter åbningen af parken, blev det besluttet, om hans realisering. Der var første spor, sport og legepladser, udendørs scene og mere. I 1955, landsbyen var en by Losinoostrovsky Babushkin. Ombygning blev udført over det hele - omdøbt gader, opførelse af nye huse og opbygning af offentlige programmer. I foråret, på en ferie med fred og arbejdskraft, genåbnet efter genopbygning Babushkinskiy rekreation park. På mindre end ti år, som byen Babushkin vil være en del af Moskva, og vil være en af sine distrikter. Og ændre status af parken, men det nye navn vil være efter ham.

periode med tilbagegang

Meget ofte kan du høre om de negative anmeldelser Babushkinskiy park. Deres forfattere er ofte mennesker, som ikke har været der. Efter sammenbruddet af Sovjetunionen, samt mange andre kulturelle genstande af den tid, var naturområde virkelig kører. Påvirkede finansieringsproblemer: gamle bænke og forlystelser begyndte at bryde ned, og er ikke fordelt nye midler, ikke klippede buske og træer, ingen spændende arrangementer. Det lykkedes at vokse en hel generation af indbyggere i regionen, med et undrende blikke på den forladte park nær deres hjem. Parken har et relativt lille område. Men på trods af alle disse faktorer, i de urolige halvfemserne af det forrige århundrede, hans historie er ikke slut.

Grøn Moskva: Babushkinskiy park - revival

I 2005 blev større rekonstruktion af hele parkområdet udført. Aktiviteter i forbindelse med realisering at have været nogen tilfældighed, at i dette år, fordi meget snart parken var ved at vende 50 år. Ændringerne påvirket hele billedet af et naturområde: de nye numre er blevet rehabiliteret og bænke, renoveret belysning system udført landskabspleje. Markant er det blevet opgraderet og parken infrastruktur. I dag er det et moderne kompleks i det fri, et besøg, som vil være interessant for voksne og børn i alle aldre.

Underholdning for børn

Ud over en række attraktioner, stolthed af parken er en legeplads-skib. Det er et multifunktionelt legeplads, indrettet i lyst design. Underholdning er helt sikkert for selv de yngste, gennem brug af sin zone moderne "bløde" belægninger i stedet for konventionel asfalt. Der er en legeplads for børn med handicap. I weekender og helligdage, levende underholdning, og på hverdage kan du ride en hest eller pony, eller gå til "overflade". Alle disse underholdning for et beskedent gebyr tilbyder Babushkinskiy park. Officiel hjemmeside for den naturlige og kulturelle reserve (bapark.ru) har et detaljeret program for fremtidige begivenheder, som regelmæssigt opdateres.

Underholdning for voksne og hele familien

Babushkinskiy Park har en udendørs teater, som lejlighedsvis vise en række forestillinger, film eller adfærd live-koncerter. En af de mest interessante dekorationer rekreative område er et springvand. Med musik og lys om aftenen slår han som fra under jorden. Der er en park og kulturelle faciliteter. Dette monument over Mikhail Babushkin, A. S. Pushkinu og dekorative komposition "Bears".

Vinter i parken skøjtebane til skøjteløb. Diverse sportsudstyr kan tages på leje skrivebord. Der er moderne åbne områder for sportsaktiviteter i den store udendørs. eksisterer separat område for dem, der ønsker at danse. Held her i aften, "For dem, der er over ..." og ungdom diskoteker. For gæster, der ikke er vant til at skille sig af med moderne gadgets, hele området af parken er gratis trådløs internetadgang. Ingen problemer med fødevarer, der er små cafeer og pavilloner, hvor du kan købe snacks og drikkevarer.

Babushkinskiy Park: hvordan man får og hvor meget det vil koste en familie ferie?

Babushkinskiy distriktet beboere er stolte af deres park, men hævder, at det ikke giver mening at komme her langvejs fra. I hovedstaden, det er virkelig en meget større og mere interessante steder til vandreture og rekreation. Men Babushkinskiy park er markant forskellig fra de fleste af dem. På dette sted en særlig atmosfære, er det lettere at trække vejret og tænke bedre. For at komme her er ikke så svært. Den korrekte adresse af parken - gade. Mensjinskij 6. Det rekreative område er placeret i skæringspunktet af gaden med gaden. Komintern. Din egen bil er let tilgængeligt fra centrum af Prospect Mira. Hvis ruten er lagt på ringvejen, at det er nødvendigt at fokusere på gaden. Ostashkovskaya, så på gaden. Jenisej, og først efter "Babushkinskaya" metro station for at slå på det første kryds.

Hvis du rejser med tog, stå af ved "Losinoostrovskaya" og derefter forlod en lille tur. Babushkinskiy park ligger i nogen afstand fra Metro station, som er omkring 3-4 stopper landtransport. Der går en masse busser og taxaer, som kan nås på et par minutter. I parken område, kan du have en god tid og ingen penge - der er gratis adgang. Billetter til forlystelser acceptabel, billig bid at spise her og leje en cykel, rulleskøjter eller ski om vinteren. Hvad er særlig rart - forbliver fri besøg i parken, selv i løbet af ferien, når der afholdes masse fester og diverse koncerter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.