Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvor lækkert at tilberede kødet i folie

Der er en enorm mængde af kød opskrifter, men en separat linje i sættet holde retter, madlavning, der anvender folie. De fås saftige, og samtidig bevare alle varianter og smag. Forbered kødet i den oprindelige folie er let, og processen tager ikke meget tid.

Folien kan være enhver kød: oksekød, svinekød, lam, fjerkræ, etc. Det hele afhænger af de præferencer og smag, samt på den valgte opskrift. Vi tilbyder et par opskrifter som velsmagende og hurtig at tilberede kødet i folie.

Tag kød (okse eller svinekød), og skær den i store reservoirer. Til denne parabol er perfekt egnet bøffer. Udskårne stykker frastøde og tilsæt krydderierne, hvis det ønskes. Så har du brug for at gøre saucen. For at gøre dette: to små skeer af sennep, en teskefuld honning, hvidløg og rosmarin sammen. Bland honning og sennep, føje til hakket hvidløg og rosmarin. Den resulterende blanding er nødvendig for at sprede fremstillet kød. Så er det nødvendigt at stege hver side til de er gyldenbrune. Denne stege bevarer kødet alle safter. Endvidere pak det i folie og sende det i ovnen ca. 50 minutter.

Kød i folie forvandler saftig, og kombinationen af honning og sennep giver det en original smag. I stedet for rosmarin kan bruges nogen krydderier. Men den rosmarin meget godt med kød. Til denne parabol kan du bruge alle pynt. Du kan dekorere det med grøntsager og urter. Kød med grøntsager til at gøre et solidt måltid, men ikke meget nærende.

Du kan tilberede kødet i folie med kartofler. Til dette er det nødvendigt at tage enhver kød (0,5 kg), kartoffel (500 g), gulerødder (100 gram), løg (1golovku) og hvidløg. Kødet skæres i små stykker, som gullasch. Kan være pre-marinere det ved at tilføje olivenolie og en skefuld sojasovs, og lad i 1 time. Så vil det være blød og blid. Derefter tilsættes til kødet med salt, peber og nogen krydderier. Krydderier kan om ønsket anvendes. Og steges i en gryde til de er gyldenbrune på toppen.

Kartofler rene og skæres i mellemstore terninger. Jo større kartoffelskiverne, jo længere vil forberede et fad. Ren gulerødder og skæres i skiver, løg halvringene. De skivede kartofler tilføje lidt vegetabilsk eller olivenolie og salt.

Pak folien og lå i midten af stegt kød. Derefter omkring sætte kartofler, gulerødder og løg på toppen. Fed hvidløg skåret i 4-8 stykker og fordelt over hele fadet. Folie forsigtigt lukke konvolutten og form. Sørg for, at det ikke er brudt, så saften vil forblive inde og skålen bliver saftigt.

Sæt bagning i ovnen i en time. Lige før servering, dekorere fadet anbefale greens. Det er ikke nødvendigt at lægge ud på en plade. Hvis kød og grøntsager fastsat smukt, simpelthen skrue folie og tjene. For denne parabol, kan du tilføje friske grøntsager.

Kødet i folien kan formuleres i forskellige udførelsesformer. Det kan være kyllingebryst, bøf eller ribben. Sammen med ham, kan du bage en række grøntsager, og endda frugt. Æbler er gode til fjerkrækød. Du kan tilføje krydderier til din smag og lyst.

Du kan foretage og kød på fransk i folie. Til denne opskrift skal du tage kødet, kartofler, løg hoved, ost og mayonnaise. Kød skæres i lag, slå tilbage, salt og peber. Kartofler er bedst skæres i skiver, løg - halvringene. På folien lægge ud kødet oven på løgene, derefter kartofler. Kartofler skal være let salt. Luk folien og sættes i ovnen i 40 minutter. På dette tidspunkt, forberede sauce. For at gøre dette, bland mayonnaise og revet ost. Vi får fadet ud af ovnen, og åbn folien efter gang. Spred blandingen fremstillet ovenfor og sættes i ovnen i ca. 10-15 minutter uden at lukke folie. Skålen bør være dækket med en rødmosset skorpe. Vi får det og tjene. Alle nyde dit måltid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.