Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger kartoffelbåde i ovnen?

Huske sommerferien med min bedstemor, vi straks huske sine hjemmelavede retter, lugten og smagen af som er umulig at glemme. Dette hyggelige familiesammenkomster på verandaen, i cirklen af deres kære, en smule sukker med hjemmelavede kartofler, kogt med kærlighed og ømhed. Da det ville være fantastisk at spille hjemmelavede måltider min bedstemors køkken! Og det er ikke svært. I dag er kartoffelbåde i ovnen forbereder også hurtig og velsmagende, er det kun nødvendigt at følge nogle tips, og tilsæt en dråbe af kærlighed.

Generelt skal du ikke så mange ingredienser, og dermed deres omkostninger er minimale. 800 g kartofler, et løg, til krydderurter smager (dild og persille), en kylling, krydderier, 0,5 teskeer og karry olie. Alt dette vil være nok til aromatiseret kartoffelbåde i ovnen blev en favorit opskrift din familie.

Lad os starte med det faktum, at hugge kyllingen i små stykker, salt, peber, karry og smazhem alle brikkerne i vegetabilsk olie. Men lad kødet marinere i 30 minutter, og på dette tidspunkt, lån madlavning kartofler. Hver frugt kartofler skal skylles grundigt under rindende vand, ved hjælp af en speciel børste til at rense ud i snavs. Derefter skæres langs hver kartoffel 7-8 skiver. Efter skal fyldes med koldt saltet vand, bring til kogepunktet, så madlavning ikke mere end 4 minutter. Efter denne periode, fold let kogte kartofler i et dørslag og lad den afkøle. Afkølet kartoffel spredes på en bakke og sættes i ovnen til et lavere niveau, og den øverste rist arrangere på hakkede stykker af kylling. Overskydende saft og fedt fra kød vil dræne direkte til kartoflen under bagningen, og dermed gør de kartoffelbåde i ovnen virkelig velsmagende og duftende. Desuden vil de krydderier i kødet giver kartoflerne en unik lugt. Kylling med kartofler bages i ovnen i omkring en halv time ved en temperatur på 200-220 grader, medens kartoffelfrugtvand ikke er dækket med gylden. Grønne kan begynde at forberede den tid. Persille, dild og løg grundigt vaske og klippe din egen. Det er ønskeligt at skære løg ringe, persille og dild med fint formalet. Den opnåede blanding af grønne drys krydderier og bland med kartofler. Til stykker af kylling grillet jævnt i bagningen er nødvendigt at vende dem et par gange.

Hvis du ikke har tid nok til at genere med bagekartofler, som kartoffelbåde i ovnen tager omkring en time til at forberede, kan du bare koge det i 15 minutter efter kogende vand. Til fyldet og bruge friske krydderurter eller hvidløg med basilikum smag, som vil blive hørt, selv dine naboer. Kogte kartofler rulle ønskes i en blanding af grønne, der hver kartoffel skive var helt dækket dressing. Unge duftende kartofler kan serveres ikke kun som en separat skål, men også som en perfekt garniture til fisk eller kød delikatesser, samt pølser eller vegetabilske gryderet.

Pommes frites i ovnen er også velegnet til din åndelige festmåltid. Proces er det ikke meget anderledes fra madlavning kartoffelbåde. Det er vigtigt kun at skære kartofler flavorful pinde og steg dem indtil de er sprøde tilstand. Det er vigtigt at bruge en masse af vegetabilsk olie til at stege kartoflerne jævnt.

Mange husmødre foretrækker en anden type kartoffel. Kartoffelmos i ovnen forbereder lige så nemt og hurtigt som sædvanlig vil lidt tid blive brugt på slibning af bagt kartoffel indtil glat, gøre det til en opslæmning med tilføjelse af creme fraiche eller yoghurt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.