SundhedMedicin

Kinesitherapy - hvad er det? Et sæt af øvelser, teknikker, anmeldelser af kinesitherapy

I de senere år er det stigende popularitet denne form for fysisk terapi som kinesitherapy. Hvad er det? Først og fremmest, denne form for undervisning for at forbedre gymnastik påvirker styrke og udholdenhed, samt bidrage til øget fælles mobilitet. Som følge heraf er mennesket konstant engageret i kinesitherapy, slipper af mange sygdomme.

Hvor du kan øve

Udtrykket "kinesitherapy" dukkede mindre end 10 år siden. Det er ikke kun motion, men et sæt af øvelser, begrundes ud fra et videnskabeligt synspunkt.

Undervisningen foregår i specialiserede centre under ledelse af træner, gennem en række forskellige simulatorer. Kinesitherapy og kan praktiseres hjemme. I dette tilfælde manden selv er ved at udvikle et uddannelsesprogram for sig selv og bruger til træning ekstra udstyr, der er købt i sportsbutikker: gymnastiske pinde, fitball, fitness udstyr mv

Efter klassen, personen føler en bølge af vitalitet og energi. På samme tid i løbet af kort tid øvelse fleksibilitet, udholdenhed og koordination af bevægelser.

Udtrykket "kinesitherapy"

Hvad er det? Først og fremmest, det er forebyggelsen af degenerative disc sygdom, skoliose, kyfose, brok af rygsøjlen, sygdomme i leddene i de øvre og nedre ekstremiteter. Med hjælp fra visse øvelser en person tabe sig. Det er også vigtigt, at den alvorlige belastning ikke fører til udeladelse af de indre organer.

Hovedvægten i kinesotherapy sætte det på, at der i første omgang skal udføres træning af musklerne i indre organer. Derfor er stor opmærksomhed på ordentlig vejrtrækning. Vejrtrækning bør være fuldt blandes med en 3 ånde typer samtidigt (clavicula, thorax og abdominal). Denne ånde kaldes bioekonomizirovannym. Takket være ham, der er en økonomi af vitalitet af kroppen (energi).

Kan jeg have ikke særligt udstyr

Kinesitherapy (hvad det er - vi undersøgte ovenfor) gør det muligt at bruge gymnastiksalen under statisk øvelse, hvorunder der er stress visse muskelgrupper uden hjælp af simulatoren. Disse øvelser udføres for at komme sig efter skader, forstuvninger, forvridninger, frakturer og så videre. D.

Klasser er nyttige for folk i alle aldre og næsten enhver sygdom. For børn med forskellige patologier i bevægeapparatet er den bedste måde - kinesitherapy. Øvelser til at genoprette fælles mobilitet og koordination af bevægelser, specielt designet til børn med cerebral parese, forsinket udvikling af perinatal, perinatal encefalopati, og så videre. D.

Kinesitherapy i at arbejde med børn

En teknik er baseret på princippet om afslapning og forberedelse til bevægelse af muskler spasmer, og den anden - om udviklingen af bevægelser, som er dannet på baggrund af manglende færdigheder motorisk funktion hos børn med cerebral parese.

Med afslapning og udspænding specifikke muskelgrupper, der er en dyb afslapning, som har en positiv effekt ikke kun på fysisk aktivitet af barnet, men påvirker også den følelsesmæssige side, så du kan justere nerve centre. På grund af alternativ afslapning og muskelspændinger opstår gymnastik disse centre.

Til erhvervelse af motoriske færdigheder bruger forskellige metoder til kinesitherapy. Hver af dem kan bruges både hver for sig og i kombination. Men for bedre resultater er det nødvendigt at tage hensyn til de særlige kendetegn ved hver patient, fordi hver metode har sine kontraindikationer.

Bobat terapi metode (spastiske former) forsinker refleksioner og dermed bidrage til at udvikle korrekte bevægelser.

Voigt metode er baseret på det faktum, at alle udgangsstillingen ekstremiteter og krop kun er lavet med sletningen af upassende stereotype bevægelser. Anvende visse berøring og tryk på regionen, der strækker disse zoner og uafhængig afslapning.

En anden metode til at give en positiv tendens - en metode kinesotherapy KA Semenova.

En stor rolle i behandling og nyttiggørelse af patienten efter sygdommen spiller hjemme kinesitherapy. Et sæt af øvelser designet for patienten, bliver gradvist mere kompliceret. Tilføjet nye øvelser ved hjælp af ruller, sticks med vægtning, bænke og andre emner.

Kinesitherapy. Et sæt af øvelser til at udføre øvelser derhjemme

Liggende på ryggen.

 1. Træk dine hænder på dine sider. Nødvendigt at fleksion og ekstension stop.
 2. I den samme position for at skabe isometrisk spænding af lårmusklerne, presse musklerne i 5-7 sekunder, derefter 6-7 sekunders hvile i en afslappet tilstand.
 3. Det er nødvendigt at skiftevis bøje og unbend hans ben i knæleddene, glider med fødderne på gulvet.
 4. Skiftende venstre og højre ben glide hen over gulvet til siden.
 5. Ret benene, gør en cirkulær rotation stopper 4 gange til venstre og højre.
 6. Imitation gåtur. Bøj knæene, løft skiftevis foden og træk knæene til brystet.
 7. Bøj knæene, armene forlænget langs kroppen. Grab små varer tæer og hæve foden.
 8. Bøj knæene og sprede dem, og pas på ikke at løfte foden. Det skal presses til gulvet. Flatten dine knæ og slappe af.
 9. Fortynd ben fra hinanden ved skulder bredde. Lav en intern rotation af hoften og forbinde tæer. Spred dem fra hinanden, forsøger at få de små fingre til gulvet.
 10. Fortynd hånd i hånd. Hæv og holde kroppen i 5-7 sekunder, og derefter sank ned på gulvet og slappe af.
 11. Bøj knæene. Sæt foden på venstre knæ. Flyt venstre fod til siden, mens du prøver at slappe helt af dit højre ben. Vend tilbage til startpositionen og skifte ben.

Motion, sidder på en stol

 1. Det er nødvendigt at bøje og rette tæerne.
 2. Sænk foden på bolden. Rul bolden ved hjælp fødderne frem og tilbage.
 3. Bøj og Stræk benene på knæleddene.
 4. Motion "pendul". Løft dine hænder og sprede dem fra hinanden. Ben at sætte sammen. Vip din torso til højre, samtidig flytte begge ben tilbage. Efter dette, at kroppen vippe til venstre og højre ben oversætte.

Efter at have udført anbefalede kompleks til at ligge tilbage, slappe af og trække vejret korrekt vejrtrækning i 15-40 minutter.

Patienter af kinesitherapy

Der er en enorm mængde af både positive og negative kommentarer om anvendelsen af kinesitherapy. Manglen på terapeutisk effekt observeret i det tilfælde, hvor kinesitherapy i hjemmet udføres i de senere stadier af sygdommen uden hjælp fra dig selv en ekspert. Patienten kan ikke ordentligt doseret belastning og ikke ved, hvad slags motion påvirker opredelnie muskel gruppe.

Dette er meget farligt, fordi det kan miste muskler og indre organer. Nogle gange, tværtimod, at patienten begynder at have ondt af dig selv og dårligere den tildelte program. Så er det bare en warm-up. i stedet for kinesitherapy. Anmeldelser, igen, vil være negativ.

Positiv feedback med ordentlig forberedelse meget mere. Udøver giver dig mulighed for at slippe af med den nødvendige kirurgi og er med til at danne en muskuløs korset omkring leddet. Vi håber, at artiklen har hjulpet forstå begrebet "kinesitherapy" - hvad er det og hvordan man skal håndtere det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.