SundhedPræparater

Indovazin: brugsanvisning

"Indovazin" er effektiv, besidder antiinflammatorisk og analgetisk virkning. Tilgængelig lægemiddel i gelform eller en salve, som påføres topisk. Brug medicin behøver kun efter samråd med en ekspert. Man skal vide, at "indovazin" brugsanvisning anbefaler polyarthritis i akut eller kronisk form for nefritis, radiculitis, betændelse i bevægeapparatet (herunder sygdomme som synovitis, bursitis), åreknuder, blå mærker traumatisk oprindelse.

Præparatet indeholder indomethacin har antiinflammatorisk virkning, og troksevazin have evnen til at øge mikrocirkulationen i de berørte områder. Desuden aktive bestanddele af lægemidlet og reducere kapillær permeabilitet limit trombotiske processer. Således er "indovazin"-gel reducerer hævelse, smerte og hyperæmi på stedet for dens anvendelse. Hjælpestoffer i et præparat: Carbomer, ethanol, natriumbenzoat, macrogol, propylenglycol. Troxevasin, i dette tilfælde forøger den anti-inflammatoriske aktivitet af indomethacin.

Bruger stoffet topisk, let at gnide en lille mængde gel eller salve til de smertefulde områder. Det anbefales at gentage proceduren 2-3 gange om dagen, indtil forsvinden af ubehagelige symptomer. Hvis der inden for to uger af medicinen ikke virker, bør du konsultere en læge.

Ved lægemiddel "indovazin" betjeningsvejledning indeholder en beskrivelse af de bivirkninger, der er ikke meget. I de fleste tilfælde er den allergiske reaktion manifesteret i form af kløe, nældefeber, udslæt. Undgå produktet i åbne sår, slimhinder, øjne. Hvis dette skulle ske, er det nødvendigt at skylle godt med dette sted rindende vand. Vær på vagt "indovazin" anvendes til patienter med en historie af astma, er det kun ske efter anbefaling af en specialist. Om en overdosis af lægemidlet er ingen nøjagtige oplysninger.

"Indovazin 'brugsanvisning ikke anbefales at anvende under graviditet og amning. Kontraindikationer er også særhed af de enkelte komponenter, der anvendes i lægemidlet, mavesår sygdom, alder af 14 år, koagulationsforstyrrelser (leukopeni, hæmoragisk diatese).

Trods det faktum, at enden af lægemidlet interaktion med andre lægemidler er ikke blevet undersøgt, er det anvendes med forsigtighed i følgende tilfælde: samtidig anvendelse af eksterne salver, der har en lignende farmakologisk virkning, antibiotika, antikoagulanter.

Og patienter og læger er tilbage på lægemidlet "indovazin" anmeldelser, for det meste, positiv, mærkning dens effektivitet. Distribueret af stoffet på grund af sin enkelhed i brug, et lille antal kontraindikationer og overkommelig pris. Ganske sjældne bivirkninger, der finder sted næsten umiddelbart efter afskaffelsen af lægemidlet.

Begynd narkotikabehandling "indovazin" (brugsanvisning oplyser om behovet for at sætte det i minimale doser), helst i små berørte område for at spore mulige svar. Hvis ikke påvist bivirkninger eller yderligere bivirkninger symptomer, mulige udvidelse af zonen af brug af stoffet. Vi anbefaler ikke denne salve til behandling af forbrændinger og åbne sår. Arthritis, radiculitis, varicer præparatet påføres på betændte led ifølge instruktionerne på højst 3 gange om dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.