SundhedPræparater

Instruktioner Stearinlys "Hemo-pro" til brug, real

Flere og flere mennesker i de seneste år, vender til fagfolk med klager over hæmorider. På mere retfærdig køn, denne patologi ofte forbundet med åreknuder. Mænd kan også være bekymret for prostatitis. Ved behandling af disse sygdomme vil hjælpe dig med gnist "Hemo-pro." Det handler om dem og fortælle dig artiklen. Du vil lære om processen med at administrationen af lægemidlet og dets struktur.

Beskrivelse af fremstillingen

Hvilke oplysninger er brugeren om præparatet "hemo-pro" (stearinlys) om brug af manual? I sammenfatningen viser, at den indeholder propolis og havtorn. Også her er der homøopatiske komponenter. Suppositoriebase er kakaosmør.

En pakke indeholder 10 narkotika stikpiller. Det stof "hemo-pro" (stearinlys), prisen er 300 rubler. I forskellige apoteker kan dække omkostningerne på 330 380 rubler. Det hele afhænger af dit område af opholdet.

receptpligtig medicin

I nogle situationer, læger anbefaler brug af levende lys "Hemo-pro"? Instruktionerne viser, at lægemidlet har anti-inflammatorisk, antiseptisk, kløestillende og sårhelende effekt. Medikamentet hjælper med at fjerne ødem, reducerer rødme, eliminerer bakterier. Også, at lægemidlet har en positiv effekt på styrken. Indikationer for brug er følgende situationer:

  • hæmorider interne og eksterne, ledsaget af blødninger, og andre ubehagelige symptomer;
  • prostatitis med nedsat blærefunktion og potens;
  • inflammatoriske sygdomme i bækken organer, herunder coleitis, erosion og så videre;
  • infektioner i forskellige dele af tarmen og fordøjelseskanal med øget flatulens og krænkelse af en stol.

I nogle situationer, der er beskrevet lægemidlet kan anvendes til forebyggelse.

Restriktioner og bivirkninger

Resumé rapporterer, at det ikke anbefales at bruge stearinlys "Hemo-om" i tilfælde af overfølsomhed over for dens komponenter. Hvis du har tidligere erfaring en allergisk reaktion på honning, skal du ikke terapi eller at vælge en alternativ metode til behandling. Læger anbefaler ikke brug af stikpiller under graviditet og amning uden recept.

Producenten foreslår, beskrevet lægemidlet ikke har nogen bivirkninger. Det er veltolereret af alle brugere. Men lægerne benægte denne information. Lægerne siger, at der var tilfælde, hvor patienter bad om hjælp på grund af det faktum, at den medicin, de oplever en allergisk reaktion. Det er derfor, under behandlingen bør omhyggeligt overvåge deres helbred.

brug metoden

Sådan bruges et lys "Hemo-pro"? Det særlige ved anvendelsen af lægemidlet er, at det kan indgives rektalt eller vaginalt. Afhængigt af patientklager læge kan udpege enkelte ordning Drug Administration. Hvis disse anbefalinger, du ikke har modtaget, er det nødvendigt at holde sig til den algoritme, som siger betjeningsvejledning.

De abstrakte stater at medikamentet indgives én gang dagligt (om natten). Så du får det maksimale udbytte af behandlingen. Inden da, bør du helt sikkert udføre hygiejne procedurer. Når anbefales vaginal brug for at bære en one-time pad, da sammensætningen kan plette dit undertøj. Når de indgives rektalt nødvendigvis må først tømmes tarmen. Hvis du ikke kan gøre det selv, skal du bruge et passende afføringsmidler.

"Hemo-pro" (lys): forbruger anmeldelser og udtalelser fra læger

De fleste forbrugere er tilfredse med den beskrevne stof. Efter dens anvendelse er der en signifikant lindring af generende symptomer. Mænd har rapporteret, at efter et par dage med regelmæssig brug de har øget styrke og forsvinde ulidelig smerte. Lægemidlet blødgør tarmvæggen, reducerer inflammation, normaliserer afføring. Brugen af midler bør ikke vare mere end 10 dage. Dette fremgik af lægerne. Eksperter siger, at kun i visse situationer gjort stigning i den periode af behandlingen.

Kvinder også fortsat være tilfreds med medicinen. På det mere retfærdig sex drug "hemo-pro" (stearinlys) har gode anmeldelser. Nogle patienter med åreknuder selv mærke en nedgang i hævelse i benene. Det stof kan påvirke ikke kun bækken organer, men også på de nedre lemmer. Nogle vordende mødre bruger stikpiller under fødedygtige. Som et resultat af denne behandling er fundet skadelige virkninger på fosteret. Men eksperter anbefaler ikke at udføre sådanne eksperimenter. Læger rådes til at pre-søge om medicinsk hjælp, fordi det nu er et spørgsmål ikke kun om dit helbred.

Brug stoffet "Hemo-om" ret og efter dens udnævnelse. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.