HjemlighedKonstruktion

Kumulativ septiktank til hytter og landsteder

Hvis du beslutter at bygge et lager septiktank på en forstæder område eller i et privat hjem, er det vigtigt i første omgang at udføre det forberedende arbejde. Du er nødt til at beslutte, hvilken slags materiale vil være i hjertet af systemet. Den mest almindelige i dag, plast eller beton pit latriner. Blandt andet er det nødvendigt at tage hensyn til reglerne for placering af bygninger. Kumulativ septiktank skal placeres i en afstand af 5 meter fra beboelsesbygninger. Hvis der er brønde i territorium, eller lignende strukturer, skal kapaciteten af hvilken fjernes ved 30 meter. Hvis højt placeret grundvand, vil det være nødvendigt at installere en rengøring struktur over jorden uden at synke det ned i jorden. Ejere skal give adgangsveje til hullet, fordi det skal pumpes regelmæssigt. For at sikre en god passage af spildevand gennem rørene, er det nødvendigt at anbringe opsamlingstanken, så linen passer til det i en lige bane eller har et minimum antal vindinger.

forberedelse Egenskaber

Hvis du vil nøjes opbevaring septiktank, er det nødvendigt at bestemme i hvilken højde vil blive placeret i indgangen af rørledningen rengøring tank. Efter nødvendigt at fremstille renden og rør pit for opbevaring. Hvis rørene er placeret under jorden, så er du nødt til at begrave dem i 1 meter, mens de 20 cm vil blive brugt på forberedelse af grus og sand. Dette er nødvendigt for at sikre, at ved forekomsten af koldt vand, som er placeret inde i at fryse. Dette vil sikre integriteten af røret, ellers kan det forårsage en forhindring for udstrømning af spildevand. Hvis du placerer røret på jorden, så problemet ikke ophører med at være relevant. Dels for at løse dette problem kunne være metoden til isolering systemer med særlige materialer.

Arbejdet med at installere lagertanken konkrete ringe

Kumulativ septiktank kan være udstyret med brug af konkrete ringe. Ved fremstilling udgravningen nødvendig for at udføre gravearbejde således at beholdervæggene er blevet fjernet fra pit vægge på en meter. Denne afstand giver adgang til en struktur på omkredsen. Bunden af brønden er nødvendigt at tilpasse, da den mest optimale udførelsesform udfører alignment under anvendelse af støbte gulv. På overfladen af betonen ring er monteret, som har en bund. På toppen af fremskrivningerne skal modsvares. I det næste trin det andet element er monteret, der virker som betonring med fremspring til lugen i toppen. I rollen som forseglingsmidlet bør anvendes gummi. Ophobning septisk forudsætter en rørledning til det via en lavere ring dorn skal udføre to huller. En af dem vil være for luftindtag. Nu er det muligt at montere rør til gasudløbet, og installere kloak. Den resulterende opløsning bør være forseglet leddene. Efter at hele overfladen er tør, skal den behandles med flydende glas.

Anbefalinger til arrangementet af sumpen konkrete ringe

Hvis du beslutter at bygge en septiktank opbevaring til haven, så kan du bruge de armeret beton ringe. Til at begynde, er det vigtigt at fastslå, hvor mange mennesker vil altid bruge systemet. Grundlaget er en kubikmeter per person. Således familien, som omfattede 3 mennesker vil være nok 12 kubikmeter opbevaring septiktank. Dette tager højde for de behov, naturen og det forventes, at huset vil være en vaskemaskine. Ryd op sådant system skal bruge omkring 2 gange om året.

Ved udvikling er septisk opbevaring kan beholderen være valgt blandt forskellige materialer. Montering af drænrør skal lægges i opførelsen af huset. Hvis bygningen er helt gamle, og kloaksystemet er det ikke givet, er rørene lægges i en dybde på 80 cm, er det vigtigt at observere skråningen. Endelig skal røret trække på den sidste etape. Bestem med ringe til kloaksystem, er det at foretrække at købe produkter fabrikkens produktion. Det anbefales ikke at bruge dem, der allerede var i drift. de risikerer at miste læk i løbet af denne tid. Under installationen af armeret beton ringe ikke kan undvære særligt løfteudstyr. Dette er en af de ulemper ved anvendelse af sådanne ringe. Efter alt, leje yderligere omkostninger vil føre teknologien.

Nuancer i værker

Septiktanke glasfiber opbevaring, selvfølgelig, anses for at være mere moderne version. Men ikke alle er tilfredse eller anden grund. Hvis du vælger at opt-beton ringe, er det nødvendigt i bunden af pit for at udstyre den rigtige, den eneste måde du fjerne de skadelige virkninger af urenheder på miljøet. 4 dele sand bør anvendes en del af cement og grus, hvor sidstnævnte er anvendt i en mængde på 6 dele. Ud fra disse bestanddele er fremstillede opløsning, hvortil vand tilsættes gradvist.

Installation af en opbevaring pit plast

Septiktanke er afregning besparelser i stigende grad bruger plastbeholdere i de senere år. En sådan popularitet af dette materiale skyldes nem installation. Men et sådant system er en stor ulempe. Det udtrykkes i det faktum, at beholderen ikke kan være helt skjult under jorden.

Specielle funktioner

Septiktanke afregner opbevaring plast teknologi, der involverer fremstilling af udgravningen, væggene heraf skal være placeret væk fra beholderen i en afstand på 30 cm. Tanken er installeret på en plan overflade, som er blanketed pude sand eller beton støbt gulv. Kapacitet skal være udstyret med yderligere elementer af typen ventilationsrøret og en svømmer, der virker som et fyrtårn. Dette element er nødvendigt for at signalere fyldningskapacitet. Når tanken er monteret på en platform, du behøver at gøre det passer. Inde bør hælde rent vand til en højde på 15 cm, men ikke mere. Udenfor bør gennemføre mount støttepude anvendelse af en opløsning, der består af cement og sand. På overfladen af beholderen, bør du ikke have nogen belastning. Absorber kapacitet jorden er strengt forbudt. Septiktanke, plast opbevaringsboks selv og kan ikke skjules under overfladen, men bliver stadig mere relevant for landsteder. Dette skyldes primært det faktum, at de produkter af denne type er absolut tæt, som det fremgår ved sammenligning med konkrete drev. De tjener meget længere, hvilket er grunden til retfærdiggøre deres omkostninger inden for en kort tid.

Funktioner storage rengøringssystemer lavet af glasfiber

På salg kan findes i dag glasfiber septiktank opbevaring. Ved fremstillingen den umættede polyesterharpiks. Dette forbedrer pålideligheden af tankene. Producenten garanterer en levetid, glasfiber tanke i 50 år. Disse produkter er specielt udviklet til brug under forhold med den russiske klima, betyder det, at GRP er modstandsdygtig over for ydre påvirkninger. Septiktanke plast opbevaring, samt glasfiber, meget bekvemt at montere den begrundelse, at de har en lav vægt, således de er karakteriseret ved høj styrke. Installationen indebærer ikke udfører imprægnering eller sænkekasser manipulation.

konklusion

Oftest nylig brugt glasfiber septiktank opbevaring. Høj grundvandsspejl gør det muligt kun at bruge disse rengøringsmidler systemer. Det er grunden til, før du begynder du skal foretage en geologisk undersøgelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.