Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækre aubergine ruller udstoppet

Aubergine ruller - en velsmagende og temmelig simpel snack. Aflange grøntsager meget bekvemt skåret i lange strimler, som er formet som tunger. Efter kogning auberginerne er meget fleksible. Det giver dem mulighed for at slå i næsten enhver påfyldning.

Hvad skal man vælge aubergine

Før madlavning aubergine ruller er normalt ikke rengøres. Det skal bemærkes, at huden fra grøntsager stærk og giver dig mulighed for at gemme formularen. For at forberede aubergine ruller, skal du vælge de grøntsager, der ligner et luftskib. Deres form både rund og aflang. Disse auberginer er meget lettere at skære strimlerne. Tykkelsen af hver skive bør være fra 5 til 6 millimeter. Hvis strimlen er tyndere, er det let at tørre, og derefter bryde. Hvis tykkere, vil det være vanskeligt at rulle til rulle.

Snack med ost påfyldning

Aubergine ruller med ost og hvidløg forberedt meget simpelt. Det er en ideel snack for dem, der ønsker at forkæle dig selv med lækre, men ikke meget nærende fad. For at forberede ruller kræves:

 1. Tre aubergine.
 2. 60 gram ost, fortrinsvis fløde.
 3. 5 g hvidløg.
 4. 3 gram dild.
 5. 3 gram grønne løg.
 6. 30 gram tomat.
 7. Salt og fløde - efter smag.

Fremgangsmåde til fremstilling

Aubergine ruller med ost og hvidløg har en original og krydret smag. Denne snack vil appellere til mange. Skal starte madlavning med toppings. Hvidløg skal rydde op, og derefter snittes. Det bør også være hakkede greens. For ost, skal du tilføje den hakkede hvidløg. Komponenterne bør være godt blandet. Den resulterende sammensætning skal hælde hakkede krydderurter og rør igen. Hvis fyldet er allerede for tyk, kan du fortynde det. For denne del af behovet for at indføre en lidt fløde.

Nu kan vi forberede aubergine. Grøntsager skal skære skiver, lidt salt og lad i denne position minut 10. Efter denne aubergine Svits i en gryde med vegetabilsk olie. Pladerne skal være gylden brun.

Klar aubergine skal spredes med den færdige fyldning. Løg skal rengøres og skæres i store stykker og tomat - terninger. På toppen af ostemassen er nødvendigt at sætte en skive tomat og løg. Du kan tilføje lidt grønt. Dette efterfølges af roll ruller. Det er alt snack klar. Serveres aubergine rundstykker med ost kan være en kartoffel side parabol. Denne parabol er kogt meget hurtigt. Derfor kan det hjælpe, hvis tærsklen var Nezhdanov gæster.

Aubergine ruller med valnødder

Til fremstilling af sådanne snacks skal bruge:

 1. Tre aubergine.
 2. 50 gram valnød.
 3. Et par fed hvidløg.
 4. ½ tomat.
 5. Grønne til at dekorere.
 6. Salt.

stadier madlavning

For at gøre aubergine ruller med nødder, bør du omhyggeligt forberede alle ingredienserne. På dette afhænger af resultatet. Til at begynde at gøre aubergine. De behøver ikke at blive renset. Kan direkte skåret i strimler, krydr med salt, så lad i 10 minutter. Derefter bør skiverne skal overvindes, skylles godt, så tør. I en stegepande varme vegetabilsk olie værd og sætte det forberedt aubergine. Strimlerne er nødt til at stege på begge sider indtil de er gyldenbrune. Klar skiver er bedre at sætte på et stykke køkkenrulle for at fjerne den resterende olie.

Nu kan du forberede fyldet. Hvidløg og valnødder skal rengøres. Tomater er bedst hakket. Nødder bør slibe med hjælp af en foodprocessor eller blender. Hvidløg skal bestås gennem pressen. Alle komponenter skal blandes indtil glat.

Aubergine skiver på den forberedte bør lægge ud fyldet. Derefter bør skiverne rulles ind i ruller. Snack klar til at sætte på en separat fad. Aubergine ruller med hvidløg og nødder kan dekorere, drys med hakkede krydderurter.

Forret af aubergine med tomater

For at forberede aubergine ruller brug for:

 1. 800 gram aubergine.
 2. 100 gram fennikel.
 3. Et hønseæg.
 4. 60 ml vegetabilsk olie.
 5. 200 gram pomiidor.
 6. 4 fed hvidløg.
 7. Salt.

Hvordan til at lave mad

Ung aubergine bør skæres i strimler, hvis tykkelse er mindre end 2 centimeter. Skiver skal placeres på de 30 minutter i saltet vand. Grønne nødt til at hakke, tomater skåret i skiver, og forsigtigt pisk ægget.

Hvidløg skal rengøres og meget finthakket. Produktet skal være blandet med hakket dild og tilsæt lidt salt. Skiver af aubergine bør fjernes fra saltlage og dup tør. Derefter strimlerne nødt til at stege til de er gyldne nuance på begge sider i olie, præ-dyppet i æg. På hver skive aubergine nødvendigt at fastsætte et stykke tomat, hvidløg, dild skeen blanding, så fold ruller. Det færdige snack, du har brug for at sætte på et køligt sted i en time. Aubergine ruller med tomat og hvidløg klar. Det er fortsat at anvende dem på bordet.

Ruller af aubergine med hakket kød

For at forberede charcuteri aubergine skal bruge:

 1. To aubergine.
 2. Vegetabilsk olie.
 3. Salt.
 4. 500 g hakket kød.
 5. En leder af løg.
 6. Tre fed hvidløg.
 7. Et æg.
 8. Tre tomater.
 9. Cilantro.
 10. Pepper.
 11. Et par spiseskefulde tomatpuré.

fremstillingsmetode

Aubergine ruller med hakket kød kan tilberede hver. Det vigtigste - at observere sekvens. At komme i gang er at forberede grøntsager. Aubergine skåret langs tynde strimler og stegt i vegetabilsk olie til en gylden nuance.

Nu kan du forberede fyldet. For at gøre dette, er du nødt til at rense hvidløg og løg. Mad skal være grundigt knuses og sættes i hakket oksekød. Strukturen skal også tilføje et æg, peber, salt og koriander. Alle produkter skal være godt blandet med hånden. Så vægten vil være mere homogene.

Tilberedt aubergine skiver skal placeres på tværs på et par stykker. Der, hvor strimlerne overlapper hinanden, er det nødvendigt at lægge ud klar hakket. Nu skal du vikle rullen. For at gøre dette, skal du først løfte den nederste kant af den pågældende del, og derefter den øverste. Resultatet skulle være noget lignende en konvolut. At rulle er ikke tændt, kan hævede kanter følgeskab af et træ tandstikker.

Valsede ruller bør sættes på en bageplade. Tomater har brug for at rives. Tomatpuré er bedre at blande med vand. Tilstrækkeligt at flydende glas. Den resulterende saft blandes med hakkede tomater. I den resulterende sammensætning er det nødvendigt at tilføje en lille peber og salt. Aubergine ruller til at hælde forberedt sauce og anbragt i et forvarmet 180 ° C ovn. Sådan bagt snack i en halv time.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.