Mad og drikkevarerOpskrifter

Blomkål: lage skal være velsmagende

Blomkål bør indtage i vores kost er en af de førende steder. Det er meget nyttigt, har en rig ernæringsmæssige sammensætning og selv refererer til kosten retter. Udover alle de ovennævnte, denne sort besidder fremragende smag. Det er derfor, på vores borde bør være blomkål. Marinere det er meget simpelt, så du kan forberede produktet til vinteren.

klar til at tilgive

Til at begynde, mener de oprindelige snacks, der kan tilberedes meget hurtigt og uden ekstra arbejde. Du skal bruge 2 kg blomkål, 2 peberfrugter, to mellemstore gulerødder, to tredjedele kop vegetabilsk, 3 store eddike olie (9%), et par fed hvidløg, 3 store skeer af sukker, salt, frisk persille, laurbærblad og peber. Dåse syltede blomkål fremstillet ifølge den følgende opskrift. Først sætter vi gryden og bland det i 2 liter vand med to spiseskefulde salt. Vi bringer blandingen til tilbagesvaling. Kål demontere og spredt fra hinanden i vandet. Sluk straks for varmen, og lad kålen i vand i 15 minutter. I løbet af denne tid, kan du skære de nødvendige ingredienser. Peber renset fra frø og shinkuem strimler. Gulerødder er rene, og tre på et rivejern lange tynde strimler (for begge retter af koreanske køkken). Hvidløg og friske krydderurter makulere. Nu tager vi ud kålen ud af vandet og vente, indtil dræne overskydende væske. Vi sprede det i en skål og bland med resten af de grøntsager og urter. Tilsæt salt og peber. Den resterende del af saltlage tilsæt sukker, vegetabilsk olie og eddike. Sætte kål i en forberedt beholder, koges marinaden og hæld indholdet af deres dåser. Hvis høsten denne parabol til vinteren, rul derefter op tæt lukket beholder. Men det er muligt at lage kål 04:00 i rummet, og derefter bringe i de kolde timer ved 10. Derefter vil være klar til at blomkål. Marinere det i lang tid behøver ikke at sætte tid og derefter kan du prøve.

Kål med peber

Kombinationen af disse to grøntsager giver usædvanlige resultater. Syltede blomkål og peber - det er en stor snack, sød og krydret på samme tid. Tag et kilo sød peber, 200 gram blomkål, 150 gram af rødderne af persille og selleri, til 5 fed hvidløg og krydderier smag. Marinade brug liter vand, 800 ml eddike (9%), to salte og sukker og 2 spiseskefulde ark bay. Efter 16 timer, vil være klar til at blomkål. Marinere det skal være omkring 15 timer, og kog i 1 time. Ren og skær peberfrugt i flere dele. Vi opdeler kål i små stykker og krydret hvidløg rødder og formales. Tag beholderen til saltning og spredes på bunden af en lille hvidløg. Derefter kommer de grøntsager og blomkål. Marinere muligt, brug af krydderier. Lag af grøntsager har brug for at hælde peber, krydderier og salt. Sæt toppen af det resterende hvidløg. Alle ingredienser er presset let ned. Fremstilling af en marinade af vand, salt, sukker og eddike. Den skal koge og hæld det over kålen og peber. Emne fad i 12 timer. Efter at dræne krukker og kog det igen. Fyld dåser i en halv time og derefter igen fusionere marinaden. Kog og hæld væsken i glassene igen. Dernæst skal de varme op i ca. 15 minutter. Derefter vil være klar peber og blomkål. Syltede grøntsager kan være i store beholdere, og om vinteren er bedre at lukke i glaskrukker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.