Intellektuelle udviklingReligion

Kraftig bøn af depression og fortvivlelse

Depression, fortvivlelse, modløshed - staten er ikke bare en dårlig stemning, som vil finde sted i et par timer, men meget mere den værste sundhed uorden. Undertiden langvarig depression sat på lige fod med komplekse sygdomme, er behandlingen af, som har antaget i de professionelle læger.

Det er værd at bemærke, at i de ortodokse sindstilstande sådanne sidestilles dødssynder. Men i løbet af livet af nogle helgener også lidt sådanne komplekse psykiske lidelser. Derfor har til overlevet bønner tristhed og depression, der hjælper en troende at overvinde denne vanskelighed i hans liv.

At bede i tilfælde af depression og fortvivlelse?

I dag er der et tilstrækkeligt antal forskellige bønner, som kan hjælpe en troende at slippe af med den dårlige moral. Det første skridt er at vælge den hellige tekst, som vil have en gavnlig effekt på den person beder om hjælp fra de hellige.

Det er værd at bemærke, at hver ortodoks kan skelne dig selv, hvad bøn er - af depression og fortvivlelse, og hvad - af depression og tristhed. Til dette formål er det kun nødvendigt at læse bønnen, i hans tekst bliver det klart, og mener, at han er nødt til at føle, at den hellige tekst er designet specielt til hans tilstand.

Desuden bør du vælge en helgen, og hvem vil høre din anmodning, forstå det, og nødvendigvis være i stand til at møde hende. Gør det ikke så let, du skal tænke på din situation og finde en mirakel-arbejdstager, hvis historie er egnet til en bestemt situation.

Det er også nødvendigt at overveje, hvilken type folk som en eller anden kraftig bøn af depression. Det vil sige, folk kan være i stand til undertrykkelse af forskellige årsager, der er bønner for befolkningen i en sådan plan:

  • der er fortvivlede og depression, skyldes det faktum, at de er i fængsel, og de har ikke åndelige kræfter;
  • nogle gange sker det på grund af menneskelig sorg af adskillelse fra folk tæt på ham;
  • i nogle tilfælde kan den troende ikke klare depression på grund af evig fiasko i en række forskellige bestræbelser.

Saints hjælpe de kristne i dovenskab, modløshed, fortvivlelse, depression

Afhængigt af de specifikke forhold i de enkelte troende skal vælge det mirakel arbejdstager, der vil være i stand til at høre hans anbringender og hjælp i svære tider. Hver ortodokse kristne kan bede om hjælp fra disse helgener:

  • Hil dig, Maria.
  • Matrona Moskovskaya.
  • Ioann Kronshtadtsky.
  • Nikolai Ugodnik.
  • Hellige Tikhon.
  • Martyr Tryphon.
  • St. Efraim.

Det er værd at bemærke, at bønnerne i templerne, før ikonerne for disse helgener arbejdede utrolige mirakler. Gentagne gange set, at folk beder om deres hjælp, var det modtager. Nogle gange var situationen tilsyneladende håbløs, men det pludselig dukkede op ud efter at have læst bønner af depression. For at bestemme valget af en mirakel-arbejdstager, bør du vide en kort historie om hver af dem.

Guds Moder

Vor Frue har en særlig betydning i den ortodokse. Med hendes billede blev skrevet af utrolig mange forskellige ikoner, hvoraf nogle er mirakuløs. Det menes, at den mand, spørger Vor Frue hjælp, skal du sørge for at få det, hun hører alt og aldrig nægter at hjælpe, men når du har brug for det.

Med hensyn til situationen, så læs den hellige tekst af den kristne er lige foran et ikon for "Uventet Joy". I tilfælde af at læse en oprigtig bøn foran ikonet for en mand vender tilbage til sin normale tilværelse, får han indre åndelig styrke og åndelig balance. Ortodokse slipper af den depressive tilstand og fortsætter et normalt liv.

matrona Moskovskaya

Det er også betragtes som en af de stærkeste af de hellige, som hjælper dem i nød. Matrona blev født født helt blinde, og hun aldrig havde set i denne verden. Men næsten fra barndom havde hun gave fremsyn og healing. Gennem hele sit jordiske liv helliget Matron hjælpe andre, hun aldrig afvist, og gjorde alt i sin magt.

At bede før ikonet Matrona af Moskva kan være direkte i hjemmet eller i templet. Hvis det er muligt, er det stærkt anbefales at besøge relikvier matrona. På dette sted hundredvis af ortodokse kommer hver dag for at bede om hendes hjælp, og den dag i dag. Men hvis dette ikke er muligt, så læs bøn tristhed, depression, melankoli og fortvivlelse kan være hjemme foran ikonet.

Ioann Kronshtadtsky

Johannes blev født i det nordligste Rusland i en familie af fattige landarbejdere. Selv fra en tidlig alder fremtiden helgen var i stand til at opleve alle de barske levevilkår. Bor i en fattig familie, en ung mand helt vidste, hvad et liv fuld af fattigdom, tårer og fortvivlelse. Sådanne levevilkår har gjort John helt selvstændig mand, men samtidig havde han en medfølende kærlighed til de fattige.

På grund af mangel på materielle goder, han ikke spille i legetøj og andre børns spil, der var til rådighed sine jævnaldrende. Men han har aldrig tabt hjerte og bæres i sit hjerte til Gud. John elskede naturen, hun gav ham åndelig styrke og indre balance.

Det ikke bryde fattigdom, og han begyndte at lære at læse og skrive. Efter et stykke tid John går til Akademiet og senere blev en præst. I hele resten af sit liv, han hjalp alle de mennesker, der bad ham om hjælp, han gjorde alt i sin magt.

Derfor er bøn er en kraftfuld depression denne hellige hjælper folk, der har mistet vitalitet på grund af økonomiske tilbageslag.

Nikolai Ugodnik

Lige siden barndommen Nikolai var en meget religiøs mand, fastede han siden barndommen. I en alder af 10 år, før han begyndte at studere den hellige Skrift, kunne han bo hele dagen i templet, uden at forlade ham, hvor han bad hele tiden.

I en meget ung alder, blev han en præst, i nogen tid berømmelse af en ung, men meget klog præst spredt over hele landet. Et stort antal ortodokse sogne i templet, hvor han fungerede som Nicholas, og bad om hans velsignelse. Han talte længe nok og kultiveret tale, som er mere egnet ung mand ikke, og den kloge gamle mand. Han læste meget stort antal bøger - både religiøse og videnskabelige, så forskellig fra en masse mennesker med hans utrolige lærdom.

Så, hele sit liv hjalp han en række forskellige mennesker. Han gav instruktion i de vanskelige øjeblikke, og når det var nødvendigt, og hjalp dem økonomisk. Kendt historie, når én mand var villig til at give sine døtre til et bordel på grund af forfærdelige penge problemer. Da Nicholas hørte om dette, så kastede jeg dem penge derfor spares pigerne fra den bitre skæbne. Også hellig hjulpet mennesker, der er blevet uretmæssigt dømt, og lavet en masse forskellige gode gerninger.

Derfor hver ortodokse, recitere bøn angst og depression, kan gøre det foran et ikon for Nikolaya Ugodnika. Det er værd at bemærke, at den hellige tekst læses bedst i templet, i fred og ro.

Hellige Tikhon

En meget kraftfuld bøn af desperation og depression, læste den hellige Tikhon, hvilket eliminerer behovet for en sådan psykisk sygdom. Et karakteristisk træk ved denne bøn er dens privatliv. Læs den hellige tekst skal være hjemme før ikonet, er det ønskeligt at bede om hjælp i fuldstændig stilhed.

Hvordan at bede?

Når du har valgt, hvad helgen at læse bønnen fra depression, du ved, hvordan man udtaler det, at anmodninger er blevet hørt. Det ideelle er at besøge relikvier af den helgen og bede om hjælp direkte til det sted, begravelse. Men desværre ikke alle kan.

Men for at besøge templet er næsten alle, er det nødvendigt at bede lige foran et ikon for helgen og bede ham om at give åndelig styrke til at hjælpe med at overvinde denne psykisk sygdom. Før læsning bønner fra depression bør tænde et lys, og først derefter begynde at kommunikere med de hellige.

Derhjemme, vil bønnen blive hørt og, vigtigst af alt - at tænde et lys, før ikonet, sætte et glas vievand og sige en bøn. Læs og forstå behovet for at med rene hensigter, og i slutningen, du har brug for at drikke en tår af vievand og krydse sig selv.

En anden vigtig faktor - det er ærlighed. Når en kristen kræver omhu og demonstrative form af rapporter, at det er nødvendigt, og i så fald kan du ikke vente på et mirakel. Det er yderst vigtigt at læse den hellige test hilsen med et rent hjerte og sjæl. Også, ikke forvente, at efter førstebehandlingen, så snart et mirakel vil ske. Gud ved bedre end vi gør, hvornår og på hvilket tidspunkt en person virkelig har brug for hjælp.

Hvad hvis bøn ikke hjælper?

Fortvivl ikke, når i lang tid til at læse en bøn af depression, og moralske tilstand ikke forbedres. Den første ting at tænke på, når du læser bønnen, det virkelig strømmer fra læberne oprigtigt eller tekstnoter har krav.

Det er også værd at huske, hvordan var dit liv før du begyndte at bede de hellige. Desuden, hvis en person aldrig har læst de daglige bønner, ikke går til templet, bør vi ikke forvente, at fra første gang der sker et mirakel. Vi er nødt til at takke Herren for hver dag, han giver, og derefter manden, selv uden at vide det, vil have mere vitalitet.

konklusion

Når en person er i en langvarig depression og professionelle psykologer kan hjælpe i denne situation, har en betydelig del af befolkningen tyet til hjælp fra bønner. Det er værd at bemærke, at dette middel er ganske effektiv, fordi der er en lang række eksempler på fysisk og mental helbredelse kun fra det faktum, at en kristen er blevet en ægte religiøs mand, der begyndte at bære i sit hjerte til Gud.

Hold en korrekt måde at leve på, takker Herren for alt, hvad du har, og til tider, når det virkelig er nødvendigt, bede om hjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.