Intellektuelle udviklingReligion

5 søjler i islam

Islam - er en særlig måde at leve på, der påvirker alle aspekter af den menneskelige eksistens. Den er bygget på fem lokaler overbevisninger, der er dens fundament. Befalinger islam - en tro og vidnesbyrd, som ingen og intet er værdig til tilbedelse undtagen Gud, og at Muhammed er den sidste profet, der påpegede, at en muslim, der tilslutter sig alle 5 søjler i islam, være sikker på at få efter døden til paradis.

De vigtigste bestemmelser i dogme bestemt af fem grundlæggende postulater, de er af stor betydning for islam. Søjler i islam - er ikke hele religion, men uden dem ville det ikke eksistere. Hvis tro på Budet er stærk, vil det have en stor indflydelse på livet for en muslim.

5 søjler i islam:

  1. Shahada - bekræftelse af, at der er ingen Gud end Allah, og at Muhammad - Hans slave og budbringer;
  2. Salat - ritus for at begå fem gange daglige bønner;
  3. Zakat - indbetaling af bidrag;
  4. Syyam - overholdelse tredive faste under den hellige måned Ramadan;
  5. Hajj - pilgrimsrejse til Mekka, hvis denne mand er i stand til.

shahada

På arabisk shahadah betyder "vidne". Denne overholdelse af strenge monoteisme (Tovheed), tro på Enheden af Allah. Shahadah betyder, at Herren - og den evige One, Han - Almægtige Skaber, Fyrsten, der ejer og driver hele universet, og ikke det samme, som ham. Hele universet adlyder hans love. Denne tro på Gud nyder en fremtraedende stilling i de muslimske tro. Loven Jehovas skal hæve sig over alle andre love og overvejelser derfor en rigtig muslim liv i overensstemmelse med eksemplet med Profeten (Sunnah) og den hellige Koran. Den mand, der udstøder vidnesbyrd for Allahs skyld oprigtigt, bliver en muslim.

Salat

Ceremoniel bøn (Salat) er den anden søjle islam. En muslim er forpligtet til fem gange om dagen skal udføre bønner, hvor han vender sig til Kabaen i Mekka. Denne rituelle bøn holdes i lighed med profeten Muhammed, som han viste alle i hele livet. Profeten normalt førte muslimsk bøn i Medina og Mekka, vise dem hvordan man kan rette det er nødvendigt at udføre bønnen. For enhver muslim bøn betragtes som obligatorisk, hvis det er sundt og i stand til at udføre det. Bøn i Islam deleligt med binding (eller waajib fardh) støtter (sunna) og yderligere (Nafl bøn). Obligatoriske bønner i islam er der fem - det er Fajr, Zugra, Asr, Maghrib og Isha. Alle fem af disse bønner udføres på forskellige tidspunkter, i forskellige positurer og består af et antal gentagne cykler (Rakyat). Daglige fem-time bønner - det er bounden pligt en muslim, hvilket gør manglende muslimsk synder, og benægter ansvaret for deres gennemførelse - ikke muslim (kafir).

zakat

Zakat - et obligatorisk finansielt bidrag. En gang om året skal en velhavende muslim betale donation, er hvis værdi bestemmes af den type synspunkter aktivitet, indkomst og ejendom. For forskellige typer af ejendom er ladede forskellige dele betalinger, og med hensyn til kontante betalinger - noget med dem ofrede zyakat på 2,5%.

Syyam

Syyam eller Eid - faste i den hellige måned Ramadan. Essensen af fasten er tilbedelse af Herren ved at afstå fra at drikke, spise og intimitet, og noget, der kan hindre den fromme adfærd på den person i dagtimerne, i 30 dage.

hajj

Hajj er den sidste af de fem søjler i islam. Han er en pilgrimsrejse til Mekka. Det vigtigste pilgrimsfærd anses Kabaen, som er hjertet af byen. Hajj er obligatorisk kun for dem, der fysisk og økonomisk har råd til det. Den pilgrimsfærd sker én gang i livet.

Ovenstående fem søjler i islam er centrale for livet af enhver muslim, de byggede hele deres liv. Disse bud er ikke angivet i Koranen, men de var i de traditioner og Muhammeds liv, fordi med dem efter flertallet af muslimer. Islams fem søjler - det er en handling, der er grundlaget for tro og dækker både dets aspekter, og aspekter af rituel tilbedelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.