Intellektuelle udviklingReligion

Temple of Our Lady of Tikhvin i Alexeyevskoye: historie, beskrivelse, tilbedelse tidsplan

Hot ortodokse mennesker tro på mirakuløse ikon viet til Vor Frue af Tikhvin, optrådte i lang tid. Billede var i høj kurs i det russiske folk. Den allerførste sted var konstateringen af ikonet for Vor Frue af den antagelse kirke, som brændte under branden tre gange, men ikonet mirakuløst forblev intakt.

Om Hjem

Den anden halvdel af det 17. århundrede var præget af det faktum, at Tsar Alexei Mikhailovich lagde den første sten af templet, men byggeriet er afsluttet efter kejserens død. Den nye tempel til ære for Tikhvin ikonet for den Guds Moder i indviet Patriarch Alexeyev og den unge hersker Fedor Alekseevich. Temple of Love i den kongelige familie, og dermed for regentparret i kirken bygget specielt to små kapeller. Under regeringstid af tid, har han gjort meget for den hellige bolig, fremhævet en masse midler til at hjælpe. Efter alt, kongen ofte besøgte Kirke Tikhvin ikonet for Vor Frue af Aleksejev og knæle for helligdommen. Han var meget from og churched monark.

Lidt historie

Interessante begivenheder sker i den hellige bolig i hele dets eksistens. Temple of Our Lady of Tikhvin i Alexeyevskoye placeret på den gamle Trinity vej, der fører til Treenigheden-Sergius Lavra, lagring relikvier af en af de mest æret hellige i Rusland - Sergiya Radonezhskogo. En dag, mens Archers oprør, kong Peter 1 stoppede ved dette tempel. At lære af dette, en stor gruppe af bueskytter ankom der, der, omvende og beder om nåde, de faldt ned for Kongen på knæ, bøjede deres hoveder. 1 Peter dem alle tilgivet og benådet, mens andre blev henrettet af bueskytter. I 1812, Napoleons hær invaderede Moskva, der var forurenet mange russiske helligdomme, er ingen undtagelse kirke til ære for Vor Frue af Tikhvin i Aleksejev. Tempel den franske hær blev gradvist omdannet til en købmand, hvor man kan sætte sine bestemmelser, og den underskønne brugt som stalde. I lang tid var alt i ruiner, og kun i 1824 kejser Alexander 1 tildeles fra statskassen på omkring 20 tusind rubler for restaureringen af templet. Samtidig bygget og klokketårnet. I 1836 var der en vigtig begivenhed for selve templet og for hele kirken menigheden. For første gang kirken blev malet af en talentfuld kunstner J. Scott. Hele tempel kompleks i sin arkitektoniske stil er en model af kirkebygningen som en "russisk Uzoroche".

Temple Beskrivelse af Vor Frue af Tikhvin i Alexeyevskoye

I første halvdel af det 19. århundrede, nedtages loftet i spisesalen i rummet, da det er blevet en enkelt-differentieret. Fra anden sal var der kun kor, der gik langs væggene på den vestlige, sydlige og nordlige dele af bygningen. Disse kor bevarede antikke lysekroner, indhegnet gelænder. På købmanden Konstantinov i hjørnerne af spisesalen, under galleri, bygget pridelnyh altre af St. Nicholas og St. Sergius. Kendt dengang i Rusland arkitekt Bykovskii satte sin sjæl og al sin dygtighed i den arkitektoniske stil af altrene, indvielsen, der fandt sted i 1848 i maj.

Det er kendt, at en pilgrimsrejse til templet af Vor Frue af Tikhvin i Aleksejev gjort til fods. Selv den kongelige familie på turen nægtede at alle faciliteter, der i løbet af denne tid til at forberede sig på de store sakramenter bekendelse og nadver.

Livet under revolutionen

I 1917, i november måned, i den nordlige ende af kirken, i symmetri med Alekseevskii et kapel, bygget kapel af martyren Tryphon. Troende har mulighed for at tilbede helgen og at ære hans minde.

Og i 1922 i templet sætte Opstandelseskirken, som er beliggende i kælderen af templet. Hertil kommer, på samme tid, det blev bygget hegnet af templet og hjemmet lignelse.

I de dage af regeringstid ateisme i Rusland og den forfærdelige undertrykkelse under den sovjetiske æra tempel Vor Frue af Tikhvin i Aleksejev blev åbnet. Og alle dem, der ønskede at røre den store helligdom kunne besøge det, gå til tilbedelse og ære den mirakuløse ikon. Men det forhindrede ikke den sovjetiske regering i 1922 at trække sig fra den del af lokalerne i templet for det sted, hvor en vegetabilsk base, og derefter bruge det til en kunst værksted. Det blev endvidere konfiskeret ejendom tilhørende kirken. This 114 kg af sølv og 58 diamanter. Klokkerne i klokketårnet blev ikke rørt, men de er stadig en meget lang tid ikke kalde og ikke behage øret sognebørn. Træerne omkring kirken er vokset så meget, at det er blevet næsten usynlig, og forsvandt fra revisionen. Det var først i 1998, alle værelser er fuldt overført tilbage til templet.

Mirakler udført ved helligdom

Der er en tradition for vore dage, at i 1941 under den nazistiske invasion af Stalin fløj omkring Moskva med fly, tager stor undren arbejdende ikon af Vor Frue af Tikhvin. Vi gjorde det for at opretholde moralen af hæren og folket. Overraskende, men snart den sovjetiske hær offensiv endte med succes, og tyskerne havde udgivet byen Tikhvin, som holdt de oprindelige ikoner. Måske er det bare en legende, men religiøse mennesker oprigtigt tror på det, fordi de ved en masse andre vidunderlige begivenheder i Tikhvin ikonet for den Guds Moder i Aleksejev. Templet er nu berømt og blev et tilflugtssted for mange trofaste sjæle.

efterkrigstidens liv

Temple of Our Lady of Tikhvin i Alexeyevskoye svært at komme op fra knæene. Efter afslutningen af Anden Verdenskrig gjorde han reparationen, og i 70-90 år af det 19. århundrede fandt sted restaureringen af den hellige kloster. Så åbnede øjnene af mange sognebørn smukke vægmalerier af den berømte italienske maler J. Scott, der gemte sig under en stor optagelse lag.

I 1945, Vladimir Podobedov far accepterede stillingen som rektor for Tikhvin kirke. Kendt i ortodokse kredse Solertovsky domkirkepræsten Alexander V. var abbed i klostret i 1953. Og i 1982 denne ansvarsfuld stilling blev han udnævnt domkirkepræsten Arkady Tyschuk.

Wonderful tradition Tikhvin tempel

Meget interessant og vigtigt for alle ortodokse sognebørn tradition, der begyndte i 1962 i dette tempel. Hvert år, den 30. marts, patriark af Moskva og Hele Rusland Aleksej II tjente liturgi. Det var dedikeret til skytshelgen hukommelse Patriarch Alexy - en Guds Mand, efter hvem han var opkaldt under dåbsritual. Denne højtidelige begivenhed var en stor fest for hele sognet og til alle de troende, der var ved at forberede begivenheden.

Patriark af Moskva og Hele Rusland Alexy kunne lide at være i væggene i templet på dagen for Tikhvin ikonet for den hellige Jomfru Maria, til at udføre tjenesten. Denne festival finder sted den 9. juli. På dette tidspunkt, det kommer en masse troende, som er almindeligt fejret en dejlig ferie.

I vor tid, at genåbne for offentligheden, renoveret templet, som alle kan besøge og ære martyr Sergiya Radonezhskogo hukommelse kan enhver troende. Den officielle hjemmeside for den hellige kloster kan finde adresse, telefonnummer, tidsplan for tjenester. Temple of Our Lady of Tikhvin blev et valfartssted end tusind troende, og jeg ønsker at tro, at dette ikke er den grænse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.