Intellektuelle udviklingReligion

Stift Rybinsk: beskrivelse, historie og interessante fakta

I perioden med kommunismen i vores land var ortodoksi ikke populær. Men i de sidste 20 år er en genoplivning af de gamle traditioner. Derfor er dette spørgsmål blevet påtrængende. Lad os tale om nogle få sogne og klostre beliggende i Yaroslavl-regionen og bedre kendt som Stift Rybinsk.

Hvad er stift

Til at begynde at forklare nødvendigheden af konceptet.

Stift - en vis del af den russiske ortodokse kirke, hvis grænser normalt falder sammen med grænserne for det føderative arrangement af vores stat. Under alle omstændigheder, før at kombinere dem med en koordineret første hellige synode. Stift dirigerer bispedømmets biskop.

Stift forener kirker, klostre, provstier, som ligger inden for dets grænser.

Provsti, til gengæld - er en del af Stift forene sogne støder op til hinanden. Grænser er sammenfaldende med grænserne for områder. Provsti Dean af kontrol.

Historien om fremkomsten af Stift Rybinsk

I 2012 tolv byer i Yaroslavl-regionen sammenlægges til en ny ortodoks enhed, kendt som Stift Rybinsk. på denne måde, det var meget lang.

Faktisk fagforeningen startede tilbage i 1909. Så præsteembedet blev etableret Rybinsk Yaroslavl bispedømme.

Før 1934 blev det omdøbt i Rybinsk Stift. Men efter 1937, efter død af den sidste biskop Rybinskogo Ioannikiya (Popov), de andre biskopper ikke længere udpeget. Kun i 2010 blev det genoplivet Rybinsk præsteembedet, og i 2012 - Stift Rybinsk.

Klostre og provsti, stift inkluderet i Rybinsk

Stift Rybinskaya består af 12 områder det er 9 klostre 130 ankomster, 13 provstier. Mange templer er bygget i oldtiden og bærer historien. Der er små landsbyer, hvor indsatsen fra beboerne byggede nye kirker.

De mest berømte klostre:

 • Gennadius Transfiguration klosteret, s. Sloboda blev grundlagt i 20'erne i det 16. århundrede Sts Cornelius og Gennady Komel'sk Kostroma.
 • Holy Assumption Monastery Hadrian med. Hadrians afvikling. Et sted for klostret har en munk. Han og to andre eneboere Monk, Adrian og Leonid Peshehonskim, var på træet ikonet for den Dormition af Guds Moder, hvilket viser den guddommelige beskyttelse af den valgte placering for opførelsen af klosteret. Det skete i midten af det 16. århundrede.

 • Kazan kloster på Gorushko, s. Gorushko. Det blev grundlagt i slutningen af det 19. århundrede nær byen nogle nonne Daniel Michael.

 • Mologa Pokrovsky Kloster med. Tyre. Det blev grundlagt på anmodning og ønske om en adelsdame Elizabeth Ermolinskaya i 1883. Efter opførelsen af Rybinsk kraftværk, da den blev oversvømmet byen Mologa sammen med andre kirker og sogne, han kun forblev intakt.

 • Sophia kloster, Rybinsk. Dette kloster var glorificeret handlinger mange retfærdige, nu æres af troende. Grundlagt i slutningen af det 19. århundrede.

Nogle provsti inkluderet i Stift:

 • Danilovskoe provsti;
 • Nekouzsky provsti;
 • Prechistenskiy provsti;
 • Rybinsk provsti;
 • Breit provsti;
 • Lyubimsky provsti;
 • Poshehonsky provsti;
 • Romanovo-Borisoglebsk blagochinie et al.

Gejstlige af Stift Rybinsk

Alle biskopper, senior på forskellige tidspunkter Rybinsk bispedømmet, iført biskop og Rybinsk Danilov. Og der har været siden 1909 med grundlæggelsen af Rybinsk præsteembedet, 18 personer.

Mange af dem er kendt for deres gode gerninger, har nogle skrevet mange værker på ortodokse tema.

Det er kendt, at der siden 1930, begyndte forfølgelsen af kirken fra myndighedernes side. På det tidspunkt blev skudt Rybinsk biskopper Sergius (Zenkevich), Fedor (Yakovtsevsky), Varlaam (Pikalov), Benedict (Alentyev), Alexander (Toropov), Andrew (solen). Alle af dem blev rehabiliteret posthumt i 80'erne i det 20. århundrede.

biskop Benjamin

I øjeblikket stiftets ledet af Benjamin (Likhomanov), accepterede han udnævnelsen i 2012.

Det er kendt, at han blev født i 1952 i familien af ortodokse troende. I begyndelsen af livets rejse arbejdede Benjamin som ingeniør, og blev ordineret til diaconate i 1978.

Siden den tid, Benjamins far var en lang vej, har han skrevet adskillige værker om ortodokse emner, der er populære hos troende.

Benjamin (Likhomanov) har en masse religiøse og verdslige priser.

Abbedissen Feodorita Markova

Rybinsk stift er berømt for sine præster. Abbedissen abbedisse Feodorita Markova er Mologa Pokrovsky nonnekloster i landsbyen Bykovo inkluderet i Rybinsk Stift. Dens formål det blev vedtaget i 2011.

Bliver første gang i dette kloster i 2004, Mor Theodoret fandt ham i en frygtelig tilstand. Omkring tre tusinde kvadratmeter hovedbygningen var ikke egnet til beboelse nybegyndere og nonner. I lang tid i templet og omkring klostret var traktor School.

Arbejds- og pleje abbed af klosteret er blevet fuldstændig restaureret og renoveret fra fundamentet til tag, vand og varme blev udført.

Et interessant faktum er, at for første gang kom ind Mologa kloster og undersøge vragdele, moderen på loftet fundet en sort metalplade, som ved nærmere eftersyn viste sig at være et ikon for den hellige Jomfru Maria. De bønner min mor og de andre nybegyndere, ikonet selv og ryddet zamirotochila. Det er, hvad tro er stærk!

Inde i klosteret er hjemsted kirke Sergiya Radonezhskogo, hvor tjenesteydelser afholdes regelmæssigt.

Også i klosteret er der et andet tempel af den hellige Jomfru, men han fuldstændig ødelagt. Biskop af Stift Rybinsk velsignede sin fritid.

Abbedissen Feodorita Markova er et eksempel for de ortodokse folk.

Det hændte, at hun faldt i den uheldige unge og modtaget alvorlig rygmarvsskade. For nogle år knogler i halsen nægtede at smelte sammen. Mor til Theodora kunne kun bede for helbredelse. Og miraklet skete: efter en pilgrimsrejse til Jerusalem Abbedissen Theodoret fuldstændig helet.

Mologa Pokrovsky Kloster mirakuløst forblev intakt ved den oversvømmede område til opførelse af Rybinsk kraftværk.

Virkningen af opførelsen af Rybinsk vandkraftværk ved bispedømmet

Alle ved, at opførelsen af Rybinsk vandkraftværket blev oversvømmet en væsentlig del af Yaroslavl-regionen og delvist - Tverskaya.

Sammen med snesevis af landsbyer forsvandt under vandet og byen Mologa, kendt for sin fantastiske arkitektur.

Så langt kysten af Rybinsk Reservoir betragtes helgener. Hver sommer, den ortodokse er begået på dens kyster såkaldte stående Leushinsky - hellige tjeneste, som blev ledet af præsten.

Sammen med homologi blev oversvømmet Leushinsky kloster, athanasianske Kloster, Genopstandelseskatedral. I særligt tørre år klokketårn af kirker og klostre skiller sig ud over vandet, der repræsenterer stor sorg. På sådanne tidspunkter, er de lokale præster sendt med båd til stedet for oversvømmelse, og der er bønner.

En masse sorg bosættere flyttede ind i de fjernere 40-erne af det sidste århundrede. Mange har været ude af stand til at forlade deres hjem og lænket sig til deres hjem, druknede under oversvømmelser.

Inaktive klostre Rybinsk Stift

Rybinsk bispedømme der er ruinerne af mere end to hundrede år ikke fungerer kloster. Det Poshehonsky Elias 'Kloster. Det var placeret i Danilovsky distriktet og ophørte med at eksistere i det 17. århundrede, blev afskaffet ved kendelse af den daværende konge.

Et interessant faktum er, at Poshehonsky Ilyinsky kloster blev tildelt til Treenigheden Kolyasnikova ørken, som også ikke længere eksisterer. I gamle dage blev disse klostre æret af troende.

Årsagen til afskaffelse af ukendte.

Lukning af klostrene i Stift Rybinsk forventes ikke i øvrigt drifts- klostre genoplivet aktivt.

På denne kan du udfylde overblik over Stift Rybinsk. Interessant i Krasnoyarsk regionen af samme navn eksisterer provsti - Rybinsk, og fortælle om det.

Rybinsk provsti af Stift Kan

Kan bispedømme er en del af ærkebispedømmet i Krasnoyarsk. Det blev fremhævet i 2011 af den afgørelse, som hellige synode. Styrer Stift biskop Filaret Kansky og Boguchansky.

En af de provstier, der indgår i denne stift - Rybinsk provsti. Sognet ligger i Zelenogorsk, henviser til byen Zaozerny, Ruff landsbyer, Uspenka, Ural.

Ved Rybinsk provsti omfatter: Temple Arhangela Mihaila, kirken Ioanna Bogoslova, kirken St. Innocent af Irkutsk Church of St. Prinsesse Olga, tempel Serafima Sarovskogo, kirken Arhangela Gavriila, templet Vor Frue kapel af Vor Frue af Tikhvin.

Alle klostrene denne bispedømmet, som bispedømme Rybinsk, er populære blandt troende, der ofte pilgrimsrejser.

På denne kan du udfylde overblik over Rybinsk Rybinsk Stift og provsti Kan Stift.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.