TravelingRetninger

"White Lake", fritidshjem (Ulyanovsk-regionen): Hvil i den skandinaviske stil for hele familien

Ulyanovsk-regionen er rig på søer. I regionen mere end 1200. White Lake Ulyanovsk-regionen - ikke bare et hvilested, men også en historisk objekt. Den største af dem, Lake White, er undertiden forveksles med Belolebyazhim at Sulzbach distrikt. Men hvis Belolebyazhe - et populært fiskested, "White Lake" - fritidshjem. Ulyanovsk-regionen tiltrækker mange turister hvert år, der ønsker at slappe af i rolige omgivelser i skovområdet.

ferie Village

Beliggende på bredden af dammen, fritidshjem, "White Lake" tager folk som værdikuponer, og uden dem, hvis nogen styr med dig selv din familie. På bredden af søen, i fritidsklubben, der er et kursted. Gæsterne på dette etablissement oplever den mirakuløse effekt af lokal terapeutisk mudder. De holder varmen, fuld af gavnlige vitaminer, næringsstoffer og enzymer.

Du kan bo i hovedbygningen eller i separate huse. For at registrere dig får brug for pas og fødselsattester af børn. Hvis du ønsker at leve i et sanatorium, så udstedes i præhospitale spa-kort. Måltider kan betales på fritidshjem. Men du kan forberede dig selv og, fordi husene er udstyret med moderne køkkener. Sanatorium resten vil koste lidt dyrere end en almindelig ferie i udvej.

Generelt på ferie White Lake til rådighed til en pris næsten enhver borger i vort land. Tidligt i sæsonen turister er som regel mindre, og priserne er lavere.

Hvordan kommer man dertil?

"White Lake", fritidshjem (Ulyanovsk-regionen, Mykolayiv region), har flere indgange fra forskellige sider, men de fleste af dem er af lav kvalitet. En god måde er mellem det regionale center og landsbyen Nikolaevka Nagorno, hvis du går på vejen drejer №5. På vejen er der en pointer. Og kan nås med motorvej "Ural". Du er nødt til at køre Ulyanovsk, at komme igennem Kuzovatovo og overskud. Enhver lokal vil gerne fortælle dig, hvor den "White Lake" (fritidshjem). Ulyanovsk-regionen kan ikke prale af en lang række gode veje. Ikke desto mindre, fra Ulyanovsk til "White Lake" kan nås på 3 timer ved en hastighed på 80 km / t.

naturreservat

White Lake - udvej område og naturreservat. Det viste sig selv i istiden. Alderen på denne naturlige objekt - ikke mindre end 250 tusinde år. Søen er opkaldt det på grund af det faktum, at på bunden er hvidt sand og vandet i det er meget klart. Sand vandområde giver hvid farve. Arten af terrænet ligner Skandinavien til sin usædvanlige vegetation og særlige luft renhed.

Det menes, at han er healing - giver vitalitet og godt humør. Det område af reservoiret - omkring 96 hektar. bredde af søen - 900 meter, og længden - 2000 m, afhængig af sæsonen, dens dybde varierer og kan nå 8 meter .. Bunden af brønden kan ses i en dybde på 2 meter. White Lake næres af atmosfærisk og grundvand. Søen er selvrensende som følge af den sandjord og de særlige mikroorganismer, der er naturligt filter.

biota

Ikke kun på grund af den enorme reservoir, "White Lake" - fritidshjem. Ulyanovsk region er også kendt for sin vifte af blandede skove. Rundt om søen vil du møde og egetræer, og en række af nåletræer. De mætte luften med masser af ilt reserve, etableret på dens område et særligt mikroklima. Forskere har vist, at luften i reserven White Lake mere sundt og gavnligt for helbredet end det berømte feriested Kislovodsk.

på White Lake ferie

Takket være den rigelige vegetation, klimaet er mildt i reserven, er der ingen vind, og om sommeren er næsten altid godt vejr. White Lake (Ulyanovsk-regionen) - et sted, hvor alle vil finde hvile for sjælen. Hvor du bare kan sidde på stranden og se den undersøiske verden, kan du nyde fiskeri, svømning. I lavt vand om sommeren vandet varmes op meget hurtigt. Den badesæsonen begynder i begyndelsen af juni.

Høj kvalitet service og smukke natur i fritidshjem, "White Lake" vil blive husket i lang tid, og du vil ønske at komme tilbage igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.