TravelingRetninger

Izmailovo Cathedral, St. Pterburge: adresse, beskrivelse, helligdomme

Hver hjemmehørende i den nordlige Capital vil fortælle, hvor det majestætiske snehvide Izmailovo katedralen. Adresse af de største ortodokse kirke i vort land: St. Petersburg, Izmailovsky udsigten, den syvende struktur. Efter revolutionen, den urene, men nu fuldt genoplivet, katedralen er med rette betragtes som et symbol på den russiske den russiske stat.

Historien om skabelsen

På en solrig varm dag i maj 1828 blev ringende klokker i tilstedeværelsen af kejserinde Maria det at vide, at i St. Petersborg, lagde katedralen. Trinity Church, den Livgarde Izmailovo Regiment, der ikke kender nederlag, templet havde et særligt formål. Imperial militær formation havde deres kirke, men fordi soldaterne og officererne havde til at deltage andre sogne. Beslutningen om at bygge en stenkirke tog Kejser Nicholas I. Det var på hans anmodning Trinity Cathedral, var Sankt Petersborg at have tre kapeller, og holde op til tre tusinde mennesker.

Byggeri forvaltes af tre personer: kejseren, forfatteren af projektet arkitekt Vasily Stasov og ingeniør Peter Bazin, der ledede Petersburg Udvalg St. af bygningerne. Nicholas I overvågede byggeprocessen, han personligt godkendte projekter.

Konstruktion af katedralen gik hårdt nok. Når enheden blev bordet fundament to gange bunker end oprindeligt forventet. Ground kalksten plader lagt ud, en nederste del af ydervægge - af granit og kolonner - med mursten.

arkitektoniske ideer

Bygget Treenighedskatedralen syv lange år. Ved udviklingen af projektet, arkitekten Stasov tog som grundlag ideen om triumf Rusland og dets hær. Den majestætiske katedral med dens utrolige dimensioner var kun overgået St. Isaac tempel, som blev bygget omkring samme tid. Ifølge planen, ejendommen er en ligesidet kors med utraditionelle for russisk arkitektur arrangement af hoveder: de var akserne krydser. Kroning opførelsen af en massiv central tromle domineret hele bygningen. Domkirken havde tre kapeller, hvoraf chefen blev dedikeret til den hellige Treenighed, syd - St. Maria Magdalene, Nord - St. Johannes Warrior.

opdagelse

Tyve-femte maj 1835 indvielsen af templet. Tidligt om morgenen lyden af klokker markeret vodoosvyascheniya og derefter Archimandrite Neil indviet altre. Den kejserlige familie besøgte Izmailovo Katedralen i St. Petersborg den samme dag om aftenen, efter vender tilbage fra Moskva. Herre, i detaljeret inspektion af templet, arkitekten udtrykte sin favør. Konstruktionen af Holy Trinity Cathedral samtidige bedømt som en af de vigtigste elementer i den indenlandske arkitektur. I dag ser ham komme troende ikke kun fra de fjerneste hjørner af vores land, men også fra hele den ortodokse verden.

beskrivelse

I dag katedralen på Izmailovo Avenue - en kæmpe fem-kuplede bygning, som har fire hvide søjlegang af korintiske orden. Han, som var hensigten, kan det rumme mere end tre tusind mennesker. Blå kuppel synlige endda tyve kilometer fra byen. Det anses for den næststørste i Europa. Wooden kuppel var i 1834 skabte ingeniørerne P. Melnikov P. Bazin.

I 1836 har året i domkirkens vægge bygget i marmor plaques. De er indgraveret med navnene på officerer af den kejserlige Regiment der faldt i slagene ved Austerlitz, ved Friedland, Borodino og Kulm.

Izmailovsky Katedralen blev bygget i empirestil. Dens højde er omkring firs meter. Blå kuppel malet med guld stjerner. Facaderne er udsmykket med fire seks-kolonne Portico og skulpturelle friser. I de nicher er bronze figurer af engle. De blev skabt af billedhuggeren S. Galberga. Over frise arbejdede berømte Leppe.

interiør

Izmailovo Cathedral rummelige og lyse. Følelsen af rum skabt på grund af de særlige forhold i interiøret. Fireogtyve slanke Corinth kolonnen "hæves til toppen" tromle main dome, kantet med rosetter sænkekasser. Det ser ud til, at det syntes at svæve i luften.

Og kolonner og søjler er lavet af hvid marmor. I første omgang blev de inviteret til at dække almindeligt hvidt puds lim maling, men ledelsen af regimentet andragende tilladelse oblitsevat dem.

Lille kuppel på en blå baggrund malet med guld stjerner, har til formål at skabe yderligere dome interiør. I en af dem anbragt udskåret iconostasis. Først var det en afrundet væg. I dag er ikonostase, desværre delvist ødelagt. Nadprestolnaya baldakin løst som en semi-rotunde af de fire søjler. Hun udskårne træ iconostasis af den samlede sammensætning.

Ved helliggørelse tempel Nicholas præsenterede jeg jade fartøjer lavet i guld, og Pyx et tempel med søjler skåret fra lyserød agat. Bronze tredelte lysekrone, lavet i 1865, bortskaffes i fyrrerne i sidste århundrede, da den Treenighedskatedralen blev lukket.

helligdomme

Katedralen er en gammel ikon for den hellige Treenighed. Det anses for den ældste blandt alle tilgængelige i St. Petersburg kirker. Billedet blev skabt over seks for hundrede år siden - i 1406, året. Han har en fantastisk skæbne: efter revolutionen, de sovjetiske myndigheder konfiskerede det. Ikonet blev sendt til Tretyakov Gallery og derefter solgt til en privat samling i De Forenede Stater. I begyndelsen af det nye årtusinde billedet blev købt fra Christies auktion. I løbet af tre hundrede år jubilæum i St. Petersborg, præsident Putin ikon var en gave katedral.

Tusinder af troende hvert år kommer til St. Petersborg og besøge Izmailovo katedralen til ære Oxbow Matrona af Moskva. Det var her hele tiden i relikvier af de velsignede gamle kvinder. Folk fortæller hende om hans problemer og som det fremgår af den feedback, straks få svar på alle dine spørgsmål om de inderlige bønner.

Beboere i den nordlige hovedstad ved, at for en lykkelig familie at komme til katedralen i Izmailovo Avenue og bede, før relikvier af St. .. Peter og Fevronia af Murom, hvor hver dag er der bøn.

Templet har et unikt billede. Dette ikon kommunikation. Xenia of Petersburg. Det skal siges, at billederne af den velsignede mors der næsten hver Petersborg kirke, men at være i Izmailovo Domkirke malet Girvelya og er de første in vivo portrætter af gamle kvinder.

For en anden helgen Guds genopfyldes de troende til bøn. Dette er Nikolay Chudotvorets. Den Izmailovo Domkirke lagret, når de to billeder. En af dem - et ikon for St. med scener fra hans liv, og den anden - i hemmelighed.

aktivitet

I april 1996 blev rektor udnævnt domkirkepræsten Gennady Bartov. Katedralen søndagsskole. Klasser for voksne afholdes på lørdage før tjenesten aften. Skolen er meget populær blandt sognebørn. Temple afholder regelmæssige pilgrimsrejser til Israel, de hellige steder i St. Petersborg og regionen, i fodsporene af mange helgener.

interessante fakta

I 1867 i Izmailovo Domkirke F. Dostojevskij gift med A. Snitkina. Her begravelsen af den berømte komponist Anton Rubinstein.

Når i 1938 domkirken blev lukket, blev det besluttet at åbne sine vægge byen krematorium. Heldigvis blev disse planer ikke realiseres. Imidlertid blev templet stadig opgivet, da bygningen blev brugt som en grøntsag butik. Efter afslutningen af Anden Verdenskrig i katedralen begyndte store værker. bygningsfacader er blevet gendannet. Arbejderne blev afsluttet i tresserne af det sidste århundrede, men det indre af kirken, det var i en frygtelig tilstand.

I 2006 i domkirken brød i brand i løbet af aftenen tjeneste. Han ødelagde hovedbygningen og beskadigede en af de små. Sognebørn hjalp passere ud af den brændende bygning alle redskaber, ikoner, men flere altertavler blev såret. Regeringen i St. Petersborg den restaureringen af templet blev tildelt et hundrede millioner rubler.

Treenighedskatedralen, og som er beliggende på dens område triumftog kolonne - glory monument toppede listen over de smukkeste historiske militære kirkelige ensembler i vores land. Templet har en føderal værdi. Han er en af de fire historiske vartegn Sank Petersborg med Isak-katedralen, Admiralitetet og Peter og Paul-fæstningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.