Nyheder og SamfundNatur

Ved du, hvor mange år der bor Rowan?

Nogle af de genstande, der omgiver os til livet, og, ser du, vi er så vant til deres eksistens, selv ophørte med at betale nogen opmærksomhed på dem, uden hensyn til ganske rimelige spørgsmål.

For eksempel, ved du, hvor mange år lever røn, tranebær eller æble? Efter alt, hvis disse træer dekorere vores gård eller indmarken i år, kan vi regne med deres originalitet og skygge i den næste? Eller, siger, 10 eller endda 15 år?

Denne artikel fokuserer på en af de mest traditionelle træer af det centrale Rusland. Læsere vil lære detaljerne i, hvordan mange år, der bor Rowan faktisk, hvad er de særlige kendetegn ved sin vækst, og hvorfor disse lyse frugt har længe været populært i folkemedicin.

Afsnit 1. Rowan. Funktioner af vækst og udvikling

Først og fremmest skal det bemærkes, at i hverdagen, denne plante er ofte også kaldet en rød røn, røn skov eller bare en krusning. Sidstnævnte navn er nok det mest interessante, selvom forklaret ganske enkelt: de ældre landsbyboere har altid troet det, og fortsætte med at tro, indtil nu, den mest egnede mad til små fugle - ryper.

Før vi taler om, hvor mange år lever røn, at bemærke, at en repræsentant for faunaen vokser i et træ, og kan nå en højde på femten meter, men nogle gange er der buskede sorter.

Lær røn temmelig let - den glatte grå bark, tæt krone og en karakteristisk lyse røde bær.

Ifølge eksperter, under gunstige forhold, Rowan lever for det meste omkring 100 år gammel, men nogle træer kan meget vel udleve, og op til mere end to hundrede. Sådanne tilfælde blev registreret mere end én gang.

Unge røn gren grålig-rød, lidt behåret, med store fluffy knopper. Blomster røn hvid, repræsenteret ved paraply blomsterstand.

Find de steder, hvor den vokser røn, alt for let. Typisk er denne skov lysninger, buske, parker og haver. Mød denne russiske skønhed kan være, og langs vejene. Selv i dette tilfælde er svaret på spørgsmålet om, hvor mange år lever træ røn, vil ikke være så ligetil. Dårlige miljøforhold i starten negativ indvirkning på blade af planter, og derefter på frugt.

Normalt begynder blomstre i begyndelsen af maj og juni. Bær rød-orange, cirkulære, på størrelse med en ært. Smagen - bitter og astringerende. Modnes i september og forblive på grenene indtil slutningen af vinteren.

Det skal dog bemærkes, at den bitterhed og astringens af bær meget er tabt umiddelbart efter den første frost.

§ 2. Hvor nyttig røn

Vi fandt ud af, hvor mange år, der bor Rowan: omkring 100. Det betyder, at hvis dit nabolag har optrådt et sådant anlæg, så vil det være i stand til at drage fordel mere end én generation.

Vitaminer, som er en del af frugten, med til at styrke nervesystemet, eliminere generel svaghed i kroppen, irritabilitet og søvnløshed. Også bær anvendes i traditionel medicin som et diuretikum, hæmostatisk, og multivitamin middel.

En mere aktiv frugt anvendes til fremstilling af likører, vodka, likør og læskedrikke. Forbered som marmelade, syltetøj, marmelade, gelé, slik og søde sager.

§ 3. Interessante fakta om røn

Kun få mennesker er klar over, at på trods af sin lille størrelse, de rønnebær er rige på vitaminer og syrer. Og de indeholder sorbinsyre - en kraftfuld antiseptisk.

Trods det faktum, at røn er almindeligt brugt i folkemedicinen har den farmaceutiske industri hidtil undladt at generere nogen lægemiddel på grundlag af dets frugter.

Bør tage til efterretning, at anlægget er i stand til at lindre stress hos mennesker, for det er det nødvendigt kort at læne sig mod et træ og luk øjnene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.