Nyheder og SamfundNatur

Hawk ugle: beskrivelse og fotos

Hawk ugle - dronningen af skovene i den nordlige del af Eurasien, på kyster Kamtjatka og havet af Okhotsk. Det er en af de mest usædvanlige vilde fugle i mange nationer betragtes som et symbol på visdom og viden.

udseende

Talrige funktioner skelne denne art fra andre ugler. Dens navn høg ugle har modtaget for sin lighed med den høg, som er udtrykt ikke blot i udseende, men også i adfærd og vaner. Bird af medium størrelse, er dens vægt ikke overstige 380 Et lille hoved med svagt lys meget lidt fladtrykt ansigts disk, pen "ører" på det der. Øjne og næb gul. vingefang på ca. 70-80 cm. Hunnerne af samme størrelse som hannerne, og nogle gange er der større. Fødder med sorte kløer er dækket med temmelig tykke finner.

Den overordnede farve er mørkebrun med lyse pletter på ryg, nakke og skuldre. Lighteren overfladen af maven og brystet har en udtalt tværgående tegning. Nadhvoste lidt lysere igen. Det menes, at med alderen bliver lysere høg ugle. Billeder og beskrivelser af disse fugle så du kan se, hvordan den eksisterende lyse og mørke striber, crappie og striber camouflage ugle under birkebark. På grund af dette det kaldes til farven birk ugle.

levesteder

Skovene i Nordamerika, taiga stribe i Europa og Asien, det centrale Rusland og Sibirien - det sted, hvor fuglen foretrækker at reden. Mindre almindelige høg ugle i Tien Shan, i Mongoliet, Sakhalin og Primorje.

Taiga, skov tundra - de fleste foretrukne levesteder for ugler. De bosatte sig i floder gran i skove vokser langs omkredsen af de store sumpe, hvor en masse af træ af nåletræ vegetation. Ofte er disse fugle yngler i visnende lysninger, gamle forbrændinger. Favorit levested i bjergene i dalen flyder ned fra bjergene floder og enge periferiudstyr.

Metoder til påvisning af ugler

En fuld regnskabsmæssig af høg ugle er ganske vanskelig, t. Til. Til denne rute, du vil bruge på den sumpede og vanskeligt terræn. Med passagen af disse områder kan spille musik skrig af kvindelige og mandlige med henblik på bedre integration.

I processen med at søge grundigt kontrolleret og hule toppe af brudte træer. Den nemmeste måde at udføre dette arbejde på et tidspunkt, hvor næsten unger flyve ud af reden og er placeret tæt på de grene af træer og nedfaldne kufferter.

Vinter kan skelnes i sneen fodspor efterladt af en ugle. De adskiller sig fra spor af andre repræsentanter for denne familie er mindre udtalt X-formet. På grund af stærk pubescence af befamle udskrifter, som forlader høg ugle i sneen, fuzzy. Når plantning er desuden et spor af en hale.

Staple mad

Fodre disse ugler fortrinsvis små gnavere. Nogle gange bliver de bytte og fugle. Først og fremmest høg ugle fangstmængder gnavere (Lemmings, rød-backed vole). Forskning udført af ansatte i Kandalaksha Reserve, viste, at sne-fri periode putter mad er 98 procent af disse dyr. Og de fleste - en vole. I pellets efterladt af fugle, fandt endda resterne af frøer. I skovene i Finland og Norge har lignende undersøgelser også vist, at en stor del af kosten for hawk ugler er gnavere, og fugle deler udtrykt lidt mere end én procent.

Og kun i vinterhalvåret høg ugle jager hovedsageligt fugle. For det første - det er de hvide agerhøns, ryper og små spurvefugle repræsentanter.

jagt

Ikke kun udseendet, men også adfærd uglen er meget lig den høg. Det jager for det meste i løbet af dagen, nogle gange i skumringen. Ligesom mange andre rovfugle , der bor i skoven, en ugle opfanger hastighed, hvilket gør hyppig basker med vingerne, og derefter smide dem stadig går fremad.

Kan uventet falde fra et højt træ, og med høj hastighed for et øjeblik flyvende er ikke mindre end hundrede meter, brat svæve op igen. Nogle gange, flyvende nær jorden, vender hun gennem en vinge og en sten falder ned. Dette sker så hurtigt, at du kun kan se, hvad der allerede sidder med bytte høg ugle.

Beskrivelse af hvordan rovdyr kigger efter sit bytte, er meget lig de vaner af en høg. Jagt i det åbne landskab, uglen bare hænger i luften, kigger ned. Det er ofte brugt som en udkigspost ensomme stående døde træer. Ser rundt på siderne af nabolaget i en halv time, han flyver til et andet træ.

nesting

parring periode, høg ugle begynder i marts. I april, arrangerer hun et sted at lægge deres æg, eller bruge til dette gamle en andens reden. Normalt ugle tager naturlige lavninger, som ligger som regel i gran eller fyr, og til meget store højder - et gennemsnit på 14-15 meter. Ofte er det reder på toppen af oblomyshey, som bosætter sig i Arch hulrum. Fugle observere afstanden mellem rillerne fra et til syv km, afhængigt af tætheden af gruppen.

I april-maj, den kvindelige lægger æg. Gennemsnittet er 4-5 æg pr kobling. I en sæson rig på murine gnavere, kan deres antal nå op til et dusin. Æggene er fra ca. 35 til 40 mm. Hawk Owl på reden opfører sig aggressivt. Så snart føle udseendet af en person tæt, hun begynder at råbe højt, flyver fra sted til sted, og i tilfælde af fare, den kvindelige og mandlige aktivt at beskytte reden, næb slående ved fjendens hoved.

kyllinger

Inkubation varer omkring en måned, og allerede der er børn i verden i juni. Deres første outfit er en hvid fnug, som gradvist bliver en grå krusninger udtynding. På en mørk facial disk skiller sig ud hvide øjenbryn og de samme farve aflange cirkulære pletter under øjnene. Sorte pletter placeret omkring øjet, blend over næbbet.

Mens vi venter på ankomsten af forældre, der sidder i reden kyllinger udsender en slags hæs knirke. Efter 3 uger, de allerede har næsten den samme fjerdragt som en voksen høg ugle, en god foto viser især sin farve. En anden dårlig at kunne flyve, kyllinger længere sidde på grenene omkring reden, udgivelse på samme hyletoner.

Når de unge ugler markerer en måned, kan de flyve på deres egen serie af 20 til 30 meter. Men i lang tid, forældre fortsætte med at tage sig af deres unger, frygtløst angribe enhver, der vover at nærme sig dem. Men de råber til deres hektiske, hvilket betyder, at faresignal, tvinger unge til at falme i position kolonne. Forældre giver også et skrig af mod. Uafhængig liv af unge ugler begynder omkring September.

Meget høj dødelighed af unger. Selv med store koblinger kuld har normalt ikke mere end tre fugle. På mange områder, der allerede er på randen af udryddelse er høg ugle. The Red Book of Middle Uralbjergene, den Moskva-regionen og andre regioner af denne type omfatter ugler, sammen med andre, der har behov for beskyttelse af dyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.