Nyheder og SamfundMiljø

Beskyttelse af dyr. Rollen af reserverne og holde i fangenskab

Separate grupper af dyr forsvandt fra jordens overflade gradvist. Den udryddelse af visse arter har været forbundet med jagt og overdreven udvinding af disse arter, der har negativt påvirket deres numre. Derfor blev mange repræsentanter for verdens fauna opført som truede, og beskyttelse af dyr er afgørende for deres bevarelse.

Årsagerne til udslettelse

Jagt er ikke den eneste grund til forsvinden af dyr. Ofte er padder og krybdyr at dø som følge af tørke, kølig vintre, oversvømmelser, tørring af vandområder, samt ulykker. Global opvarmning, ødelæggelse af mere end halvdelen af de tropiske skove i Afrika har ført til, at der på samme tid forsvinder tusindvis af arter af flora og fauna. Derfor er beskyttelse af dyr udført i særlige områder af nationalparker, reserver og fredede områder. Dette giver dig mulighed for at spare mange arter er på randen af udryddelse.

reserver

Gem sjældne og truede arter af dyr og planter er kaldt reserver. Kriterier er blevet udviklet til nationalparker. I det område, hvor beskyttelse af dyr og planter, er det forbudt at bruge naturlige ressourcer til at producere mineralefterforskning, byggeri, skovhugst. Her forbudt fra en landbrugsvirksomhed og industrielle aktiviteter. En af de største nationalparker - Yellowstone National Park i USA.

problemer biodiversitet

Til bevarelse af den biologiske mangfoldighed er blevet udviklet og er fast ved lov, sådan et system af foranstaltninger, som den retlige beskyttelse af dyrelivet. Derudover er der en særlig beskyttelse af staten af programmet, regnskab, opgørelse og overvågning af dyr. Menneskeheden er kommet til den konklusion, at for at bevare floraen - dette er ikke den snævre opgave særlige organer og organisationer. Dette bør omfatte alle mennesker på Jorden, fordi den anden vej ikke eksisterer.

Sne leopard (ounce)

Dette er en stor pattedyr, der er lidt kendt. Næsten mytiske dyr lever på de hårde skråninger af bjergene i Centralasien. I sneleopard korte stærke ben og en hale, og et rovdyr plettet farve gør det muligt at jage. Desværre, befolkningen i den sneleopard ubetydelig. Han er noteret på den Røde. Det er derfor, er så vigtigt at beskytte dyrene. Sne leoparder er ensomme, men hunner omsorg for deres kalve længere periode.

sortfodet ilder

Sortfodet ilder er opført i røde bog som truede arter. I dyreforsøg poter og sort "maske" på ansigtet. Korte ben lille dyr formår at perfekt grave. Dyret er en stor følelse af lugt, syn og hørelse. Amerikanske ildere i dag er på randen af udryddelse. Beskyttelse af dyreliv, samt arbejdet af specialister på området for bevarelse af Blackfoot fritter, hvilket giver positive resultater. Forskere har indgivet i børnehaven nogle få individer af forskelligt køn.

opdræt i fangenskab

Der er en verden af erfaring opdræt af sjældne dyr i fangenskab. Denne metode til at redde genpulje, selvom det er trist at indse fuldt berettiget selv. For eksempel er der stadig kun 300 individer Astrochelys, og en tredjedel af dem lever i fangenskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.