Nyheder og SamfundMiljø

Mexico City - den længste by i verden

På hele kloden, er der utallige forskellige byer og landsbyer. Hver af dem er noget berømt og giver dens beboere stolt. I dag vil vi tale om, hvad der er den længste by i verden. Jo mere berømt storbyen, og at der er interessant?

Hvilken slags byen

Hvordan kan du lære af de forskellige ratings, navnet på den længste by i verden - Mexico City. Det er hovedstaden i De Forenede Mexicanske Stater på den stat, som ligger i Nordamerika. Mexico City - den længste by i verden efter længde. Fra kant til kant med en længde på mere end to hundrede km. Men det er ikke kun hans titel. Hertil kommer, Mexico er den mest vysokoraspolozhennym by på det nordamerikanske kontinent. Dens højde - 2235 meter over havets overflade. Mexico City - en af de største og ældste byer i verden.

historiske oplysninger

Dette er den længste by i verden, dens navn var ikke umiddelbart indlysende. Byen blev grundlagt tilbage i 1325 og blev kaldt Tenochtitlan. Dette navn blev givet Aztec forlig, som byggede byen. På aztekernes sprog, ordet betyder "tornede kaktusser hus." Vises i disse steder, de befalet solguden opkaldt Huitzilopochtli. Han fortalte aztekerne at bosætte sig i det sted, hvor de så en ørn med en slange i næbbet, droppe en kæmpe kaktus. Det var i disse lande, på den vestlige bred af Lake Texcoco besstokovogo indianerne virkelig har set det forudsagte billede og grundlagde deres by.

Tilsyneladende, solguden , og derefter hjalp aztekerne, fordi på bare to århundreder har Tenochtitlan befolkning allerede overskredet en halv million. Byen var meget smuk. På grund af det faktum, at det var placeret på søen, hele sit område bestod af kanaler, vindebroer og indviklede gader.

Conquistadorer ankom i denne region fra Spanien, blev simpelthen forbløffet over, hvad han så. De kaldte Tenochtitlan anden Venedig. Aztekerne følte ikke den trussel, som de hvide mennesker. Desuden tog de deres leder Fernando Cortés som en gud. En gammel legende fortæller, at det var på dette tidspunkt kommer den store gud Quetzalcoatl, der vil føre aztekerne til et bedre liv.

Men det var ikke tilfældet. Under ledelse af den spanske Cortes ødelagde store Tenochtitlan og i 1521 erklærede deres område, et spansk by, hovedstaden i New Spanien. Byen blev opkaldt Mehitli, efter navnet på den aztekiske krigsgud.

geografi

I dag er den længste by i verden er næsten i centrum af Mexico. På alle sider er omgivet af bjerge.

Da luften i Mexico City er meget forurenet, og frem er det næsten altid hænger en tyk sky af smog, men himlen over det forbliver høj og lyse blå, især om sommeren.

Mexico City - det område seysmoneustoychivaya. Næsten hele året er der registreret små rystelser. Beboere, men de praktisk talt ikke reagerer - vant. Der er nogle gange store jordskælv. Den største en indspillet i 1985. Som et resultat af katastrofen dræbte mere end 10.000 mennesker, og en kollapset tårn omkring 100 meter høj.

I Mexico City, ofte er der støvstorme, men vejret er varmt. Dette er ikke overraskende, da det er dannet under indflydelse af et subtropisk klima. I januar, omgivende temperatur på ca. 12 ° C, og i juli stiger til 17 ° C. Floraen i byen er repræsenteret af mangfoldigheden af palmer, fyrretræer, graner og egetræer. Kan findes her og oliventræer importeret til disse steder af den spanske og senere degenererede og vilde.

befolkning

Den længste beboede by i verden er meget, meget stram, og er rangeret andet i verden, kun overgået af håndfladen af Tokyo. Selvfølgelig, for at beregne præcist befolkningen i de metropol sådan hårde, men forskerne giver tilnærmede resultater.

Ifølge eksperter, er konstant lever mere end 20 millioner mennesker i Mexico City, som er meget mere end for eksempel i Moskva, der også anses for at være for overfyldt.

kultur

Selvom Mexico og den længste by i verden, er han kendt for ikke blot dette. Der er et stort antal museer. Af den måde, de fleste af dem er gratis for offentligheden i weekenden.

I forhold til antallet af teatre i Mexico City, tog det en respektabel fjerdeplads. Han giver i denne forbindelse kun til New York, London og Toronto. Der er også mere end 30 kontserthollov og omkring hundrede forskellige gallerier.

Byen kan også prale af, at er hjemsted for den største forlystelsespark i Latinamerika. Dette er en unik Six Flags Mexico.

En berømt torv Zócalo hver vinter bliver til en kæmpe skøjtebane, som indtager en førende position i verden.

den synkende byen

Kun få mennesker ved, dog er den længste by i verden er gradvist synker, men ikke i det åbne hav eller havet. Det faktum, at Mexico er ikke kun på den tidligere hjemmeside Tenochtitlan, men også i en kæmpe skål med tørt sø Texcoco. Dette skaber en masse problemer. I tider med tørke, fra november til april, vandet (regn) der er næsten ikke sker. Beboere har til at pumpe vand pumper med en meget fjerntliggende områder. Men i regntiden - det modsatte er tilfældet. Byen er fyldt med vand og pumperne er tvunget til at arbejde i den modsatte retning.

Men det er ikke alle de problemer. Fordi den jord, hvor byen består af flere grundvandsmagasiner, vandpumpen som byen langsomt sænket ned i den resulterende tomrum. Bevægelsen er omkring 25 cm om året, men det er ujævn. Disse design, der er baseret på dybe bunker forblive på plads. Gaderne i den "synke" så hurtigt, at vi er nødt til at afslutte bygningen år til trappen, der fører til våbenhuset, et eller to trin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.