Kunst og underholdningMusik

Kirill Safonov - mand Sasha Savelevoj

Russisk skuespiller Kirill Safonov blev født i 1973 i en lille landsby kaldet Ermakovskoe at i Krasnoyarsk Territory. Da han var tolv år gammel, hans forældre skilt. En mor til tre børn. Kirill har to ældre søstre. Skole år Safonov afholdt i Lviv. I begyndelsen af halvfemserne, flyttede familien til Krasnojarsk.

handler sti

Kirill Safonov trådt på karriere i 1993. Han blev student i Krasnoyarsk Institute of Arts. Efter det første kursus blev overført til hovedstaden GITIS.

Kommende mand Sashi Savelevoy, ifølge vidneudsagn klassekammerater, altid afveg stædighed. Breaking generalprøven for graduering ydeevne, Kirill forlod scenen og gik væk. Det er på grund af en egensindig og han blev bortvist fra instituttet i 1997.

vanskelig periode

Nu Kirill Safonov - mand Sashi Savelevoy, en succesfuld og populær skuespiller. Men det var ikke altid. På trods af at Cyril ikke blive certificeret skuespiller, han fik et job i teatret. Stanislavsky. Skuespilleren var involveret i skuespil som "Trold kan tæmmes" og "Helligtrekongersaften".

Mens Cyril allerede havde en familie. Han var nødt til at arbejde hårdt for at forsørge sin første kone Helen og deres datter, Nastya. Skuespilleren faldt i søvn på prøverne, og at det værste, når faldt i søvn ved rattet. Heldigvis var der ingen tragedier. Dette er tilfældet på vejen, i henhold til Cyril, tvang ham til at genoverveje sin holdning til livet. Ud over alt det konstante behov har ført til uoverensstemmelser i familien.

I 1999 modtog Kirill et tilbud om at spille i den israelske teater "Gesher". Skuespilleren lykkeligt aftalt, fordi han mente, at den forbedrede økonomiske situation vil bidrage til at forbedre forholdet med sin kone. I Jaffa arbejdede Safonov indtil 2001. På dette tidspunkt var de og hans kone på randen af skilsmisse.

livet bliver bedre

I 2006 fremtidige mand Sashi Savelevoy ankom til Moskva Filmfestival. Han repræsenterede den israelske film "halv-russisk historie." skuespillerens arbejde er blevet godt modtaget af kritikerne. Det var en triumf for Cyril. Han var villig til at bo i hovedstaden, hvis der tilbydes et job. Denne gang held vendte sig imod Safonov. Han fik hovedrollen i serien "Tatyana dag". Gennem dette arbejde, den fremtidige mand Sashi Savelevoy vundet hidtil uset popularitet i Rusland. Nu karakteriseret han som skuespiller med et stort bogstav. Kirill bogstaveligt overøst med tilbud om at deltage i forskellige projekter. Således løbet af de næste tre år har han medvirket i film som "To i regnen", "Mine sidste blues", "Chasing skygger", "Zhurov" og "Krise of Faith".

Den længe ventede kærlighed

Kirill lang tid at komme sig efter en skilsmisse med Elena. Indtil 2009 var han alene. Og endelig Safonov mødte sin skæbne. Det skete på en natklub. Det er bemærkelsesværdigt, at både Sasha og Cyril ikke er frekventeres sådanne virksomheder. De har begge endte i klubben på grund af overtalelse af venner. Den første bekendtskab har efterladt levende indtryk. De unge mænd udvekslede et par ord og syntes at glemme alt om hinanden. Men den næste dag Cyril fangede mig selv at tænke, at hele tiden tænker på Sasha. Gennem fælles bekendte kom han piger telefonnummer. Snart begyndte de en affære.

I øjeblikket Cyril - glad mand Savelevoj Sasha. Foto elskere pryder mange glittede magasiner. Men parret oprindeligt gemte deres forhold fra udenforstående. De fleste Safonov var bange for, at hans datter acceptere hendes stedmor med fjendtlighed. Heldigvis have været undgået skænderier på dette grundlag. Anastasia og Alexander blev venner.

Den 17. april 2010 lovlige husbond Sasha Savelevoj - Kirill Safonov. Den højtidelige begivenhed blev afholdt under stempel hemmeligholdelse. Som senere forklaret i kærlighed, de ikke var villige til at dele denne ferie med nogen.

I mange år rygterne om henfald af parret ikke er understøttet. Cyril og Sasha lykkelige sammen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.