Hjem og familieBørn

Rutinemæssige nyfødte dage

Lange ni måneder kom til en ende. Udledning fra hospital er overstået, og du endelig blive glade forældre. Det er ingen hemmelighed, at det ikke kun er uendelig lykke, men også de daglige bekymringer og mangel på søvn. De fleste unge mødre klager over manglende tid, kronisk træthed og så videre. Men alle disse problemer kan undgås ved at oprette rutinemæssige nyfødte dag. Det gør ikke så svært. De vigtigste ting - at vise smidighed og udholdenhed i de første uger af barnets liv.

Rutinemæssige nyfødte dage

De første måneder af livet barnets behov er reduceret til fodring, sove, badning. Hvis barnet er sundt, det meste af tiden er han i søvn og kun vågner op til det at spise. I din magt for at sikre, at mens du kunne få nogle søvn, at behandle alle huslige pligter og mig selv. Den næstsidste fodring baby falder til 08:00. Mange begår den fejl at give barnet at holde sig vågen efter det. Som et resultat, er hele familien på op til 12 (den sidste fodring) ikke sove. De seks skal have til at vågne op, fordi der på dette tidspunkt den nyfødte morgen kommer og den første fodring. En sådan form for knock out af ethvert spor. Træthed akkumuleres, mangel på søvn påvirker helbred og relationer.

Hvordan til at etablere en tidsplan for dagen den nyfødte

Udgangen er meget enkel. Efter en otte timers fodring lå baby til at sove og gøre det samme selv. Den første gang vil det være ikke let at gøre. Men vær tålmodig, får du hans. Baby natten er ikke nødvendigt at vågne op. Kan fodre og søvnig, og derefter sat tilbage. Således vil du blive forsynet fuldstændig hvile. Så usædvanligt for en baby til at sove tidligt udlægning bestået lettere, kan du gøre følgende. Priurochte dette tidspunkt aften vandbehandling. I en varm nogle vand børn afslappende og beroligende. Lav en gave til en nyfødt. Efter badet, barnet tilbringer et møde i let massage med olier. Dette er nyttigt for huden, krop og selv for sundhed. Efter dette, vil barnet være lettere at falde i søvn. I første omgang kan det rystet i sine arme. Børn er meget glad for.

Hvor nyttig den etablerede daglige rutine

Dannet rutine nyfødte dag bringer uvurderlig. I fremtiden vil du sætte pris på det, og du vil forstå, at indsatsen ikke var forgæves. Gradvist behovet for natten fodring forsvinde. For halvandet år det sidste måltid vil være muligt at flytte, for at lægge barnet til at sove klokken ni om aftenen. Denne tilstand kan spare op til ottende klasse, hvis du får det. Efter ni kommer forældrerollen tid, bør og barn lære det. Mor og far kan nyde deres forretning eller bare at gå i seng.

En anden fordel er, at gennem nekotoroevremya morgen kan du nemt vågne op et barn i børnehave eller skole. Vågn op vil blive endnu lettere, hvis morgenen vende munter musik. Og du, og børnene er uden tvivl løfte humøret for hele dagen.

Streng regime af dagen ingen har gjort meget skade. Dine børn vil takke dig, når de vokser op. Og du selv vil være lettere at lægge planer for den næste dag. Du vil altid vide, hvornår og hvad du skal gøre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.