Mad og drikkevarerOpskrifter

Gør kager, eller hvordan man opretter en sød mesterværk?

Enhver lejlighed, hvad enten en fødselsdag, bryllup eller bare en familiefest, ikke undvære slik. Uanset om du køber eller gøre sød mesterværk selv, bør kage design imponere gæsterne.

Måske at starte er at sige, at enhver kage skal være fremragende i smag, derefter til smarte udseende ikke er blevet ødelagt af grimme fyldninger. Kage dekoration kan udføres helt forskellige teknikker. Den nemmeste måde er kakaopulver, pulveriseret sukker, revet eller smeltet chokolade, nødder eller bare revet på et rivejern plus Korzh kage. Disse måder at dekorere i hast, og "mund-vanding" kunne ikke kalde dem. Så vi er nødt til at finde nogle andre mulighed.

Vælg det design, du har brug for, alt efter hvem der er den kage. Hvis dette er i spidsen for en prestigefyldt selskab, skal spillerummet fastholdes i virksomheden, enkel indretning. Hvis det er en pige, i udsmykningen hensigtsmæssigt at medtage blomster, men for børns kager kan være nogen fantasy ideer. Kager, design, billeder af det endelige resultat kan findes i de sider af ethvert websted konfekture.

Måder at dekorere kager

  1. creme dekoration - temmelig enkel, men samtidig en meget flot måde at designe en kage. For at gøre dette, forberede cremen. Er opdelt i flere dele, og male dem med forskellige farvestoffer til levnedsmidler. Så via en sprøjte dekoreret kage rosetter, blade, diverse krøller og bølger.
  2. Alle kan smukt dekorere kagen med frugt. Og ikke bare sprede dem over toppen og gøre det til et kunstværk, skåret i skiver, skåret ud af disse bolde, hvilket gør stiger og kurve.
  3. Du kan smukt dekorere kagen med blomster, både virkelige og og lavet af glasur eller marcipan.
  4. En god idé at kigge håndmalede dekoration af kager. For at gøre dette, udarbejde en skitse tegning på kalkerpapir, og derefter overføre det til glasuren dækker kage og malede konfekture geler. For enkelhedens skyld kan stencilen anvendes, samt formede stempler der kan være af hvilken som helst form, selv i form af dyr. Disse stencils er meget praktisk at skabe en børns kager.

Gør kager med mastiks

Vi skal også fremhæve udsmykningen af kagen med mastiks - det er kunstflyvning. Der findes flere typer af mastiks: sukker, på kondenseret mælk, af skumfidus. Disse typer kan fremstilles personligt. Professionel som mastik kan kun købes fra en specialist butik. Mastic dekorere kager, kiks ofte, at først kommer op, og så på papiret skæres ud og gøre et mønster. Du kan tage brættet og gøre ham en kage layout. Det er nødvendigt at beregne den korrekte størrelse af mastiks. At gøre kager til at starte med deres forberedelser til mastiks med dem "flygtet". Oftest denne kage dækket med smør, fløde og sende i køleskabet til frossen creme, og derefter slebet, hvilket giver en perfekt flad overflade ved hjælp tør varm kniv. Derefter tabel drysset med stivelsespasta og rullet i en lagtykkelse på 0,5 cm derpå, hvor en sådan diameter, at kagen var fuldstændig dækket af den. Mastic er lagt på en kulinarisk produkt og omhyggeligt nivelleret hans hænder dækket med stivelse. Det overskydende mastik skæres med en kniv i en afstand på 2 cm fra kagen, og halen er viklet under kagen. Det er fortsat kun at dekorere toppen, hvis det ønskes mesterværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.