Mad og drikkevarerOpskrifter

Tips håbefulde værtinde at lave mad aubergine i ovnen

Berry aubergine - ja, i modsætning til hvad mange tror, er det ikke en grøntsag - kom til os fra Indien. Dog faldt hun i kærlighed med vores folk, og perfekt slået rod i vores haver, der havde de folk kærlig navn "lille blå". Forbered dem på forskellige måder: for det meste stegt eller bagt. Men i en stegepande sinenkie har den ubehagelige egenskab til at absorbere fedt. Resultatet er en velsmagende, men meget usundt (for kræftfremkaldende stoffer) og destruktiv at regne fad. Her ser vi på nogle måder, du kan lave mad i ovnen en aubergine. Det kan bage en hel, tynde "skiver" eller som en gryderet med andre grøntsager.

Men uanset hvad du blev foretaget fra dette store aflange blanke bær, er det vigtigt at kende nogle af de generelle principper for sin madlavning. Denne nær slægtning af gift natskygge holdes også bitterhed, og opgaven af enhver husmor er at fjerne det. Derfor er vores første skridt på vejen til at lave mad i ovnen Aubergine, vil skære ham i stykker og saltning. Hvis du vil ovnen sinenkie helt, kun tilhuggede frugten på langs i to halvdele. drys forsigtigt skiver med salt og lad i 20 minutter, og derefter en halv time.

Nogle husmødre, der ikke ved, hvordan man tilbereder den aubergine i ovnen, rene frugter som squash. Dette er forkert. Skræl bør overlades (den eneste undtagelse er den celle og vegetabilske gryderet), men hvis den lille blå overmodne, er du nødt til at fjerne dem fra kernen med frø. Men i princippet forsøger at bruge den unge frugt med en skinnende blank hud og en grøn hale. Til frugt absorberes under stegefedt så lavt som muligt, placere dem på det tidspunkt, saltning pressen. Men efter grundigt skylles under koldt vand - vaske og salt, og bitterhed.

Et andet trick for dem, der ønsker at vide, hvordan at lave mad i ovnen i en lækker aubergine, er evnen til at gøre bærrene stoppe for at opsuge olien. For eksempel, hvis du er fast besluttet på at stege sinenkie før bagning med grøntsager eller ost, tage en stegepande med non-stick belægning, og hvis man ikke er på gården, roll stykker af aubergine beklædt i saltet mel.

Start med at forberede et produkt, bør være en simpel opskrift. Så lad os bage hele auberginer i ovnen. Hvidløg kan skære ikke meget fint. Skræl små blå huller med spidsen af en kniv flere steder og nashpiguem huller skiver af hvidløg. Vi sætter aubergine på grillen eller snor på spyd. Ovnen bær "moden", indtil klar til en halv time over gløderne, og endnu mindre. Hvis du bage en lille blå i panden i 5-10 minutter før du slukker for ovnen, drys dem med revet ost. Vent til de er gyldne duftende "cap".

En anden simpel opskrift på aubergine i ovnen - at proppe dem med noget. Rullet gennem en kødhakkemaskine kød, tofu, grøntsager, mosede med hvidløg og koriander, champignon, hvidløg og valnødder - alt egnet til fyldet. Imidlertid bør det erindres, at den lille blå koge hurtigere end den samme hakket kød. Derfor behøver de at være forberedt separat, og sammenføjning er allerede i den afsluttende fase af forberedelse. Lad os prøve at tilberede denne parabol creme fraiche sauce, adzhika (sennep eller dråber). Fyld blandingen aubergine og bages ved 180 ° C i ca. 20 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.