Mad og drikkevarerOpskrifter

Svinekød rundstykker med fyld: opskrifter og tips

Rolls kan fremstilles af næsten alle former for kød. Det kan være en kylling og oksekød, og endda kalkun. Men som regel, svinekød ruller med fyld - den mest lækre. Dette forklares ved de særlige forhold i svinekød, hvilket stadig federe og derfor juicier. Med hensyn til fyldet, så det er der, du kan drømme så meget, som du ønsker, fordi - i det store og - det kan gøre stort set alt. Fra andre typer af kød, svampe og ost og slutter med krydderurter og grøntsager. Så lad os tale om, hvordan man laver ruller af svinekød med fyld.

uddannelse

Som regel nogen opskrift svinekød ruller proppet vil nødvendigvis indledes med ordene: "Skær kødet ..." Og da processen med at forberede den vigtigste ingrediens i alle opskrifter er næsten identisk, at det første kig på, hvordan virkelig forbereder kødet for denne skålen, så så skal du ikke gentage .

Så vælg svinekød. Selvfølgelig, den ideelle løsning - det er en hals kød. Ikke kun det, i dette stykke af den optimale indhold af fedt, takket være som fadet vil være blød og saftig, så også sin form mest egnet til fremstilling af ruller. Men du kan tage og skulderblad, og skinke. Valgte kød skåret i stykker på samme måde som vi forberede det til koteletter. Og bare frastøde. Salt, peber, nogle gange, hvis det kræves af opskriften, lage. Hvad angår antallet, så bare enige om følgende: alle de af nedenstående præparater muligheder er baseret på et pund af svinekød. Og da vi ved, om det, så vi vil ikke omfatte dette produkt på listen over ingredienser som en meget indlysende komponent. Kom godt i gang: tilberede svinekød ruller med fyld.

Opskrift med ost påfyldning

Ost - et produkt, der får sammen med næsten enhver parabol. Og vores tilfælde - er ingen undtagelse. Svinekød rundstykker med ost - appetitvækkende måltid, der opfylder at have en meget, meget attraktivt udseende. Det kan ikke kun tilbyde de medlemmer af husstanden som en frokost eller middag, men uden tvivl sat på en festlig bord. Og for at forberede det opbevares:

  • Ost (200 g).
  • Leder af hvidløg.
  • Pakke med mayonnaise.
  • Sennep, sojasovs.

teknologi

Vi tilbyder en opskrift - bare den mulighed, der kræver marinering af kød. Derfor mayonnaise mix to spiseskefulde sennep og sojasovs, hæld blandingen i en beholder med kødet og marinaden reserve til en time. I princippet kan kødet være forberedt på forhånd. Hvis det vil holde i marinaden længere vil det kun blive blødere og mere pikant. Som for toppings, er der generelt enkel. Osten gnides på et groft rivejern og blandes med finthakket hvidløg.

Så fyldt med hver bid: på kanten af kødet lag lagt udstopning og wrap i form af ruller. Efter udarbejdelsen alle brikkerne tage form, smør den med olie og stramt lagt i det, vores svinekød ruller med ost. Da denne husmor madlavning proces - næsten spild-fri produktion, og vi vil forsøge ikke at tabe ansigt, og derfor den resterende marinade fylde vores måltid. Derefter stramt ly form af folie og sende i en forvarmet ovn et hundrede og firs grader. Fyrre minutter senere, fjerne folien, men lad kødet bage i yderligere ti minutter, så det var dækket med en smuk skorpe. Hvis du ønsker at - kan du drys og top med revet ost.

Som for side retter er sådanne ruller perfekt kombineret med kartofler, ris og grøntsager.

Svinekød rundstykker proppet med ost kan koges på en lidt anden måde.

Opskrift på doven

Fantastisk mulighed, ideel husmor travlt men har ikke mistet lysten til at behage familien en lækker ret. Arbejde - intet overhovedet. Af ingredienserne, undtagen kød, kun ost og basilikum blade.

Hvordan til at lave mad?

Just. To og to sammen. Ost skæres i tynde skiver, i overensstemmelse med størrelsen af tilberedte kødstykker, som endda ikke behøver at marinere. På kanten af hver "hugge" bør fastsættes med basilikum blade, og på det - en ost plade. Vi slukker. Hver rulle wrap i folie lagt på panden, i skib ovn og koges ved en temperatur på hundrede firs grader i timen. Hvem ønsker at modtage ruller med en skorpe af ti minutter før afslutningen af processen kan implementere de folie konvolutter. Original og meget velsmagende ret er klar.

Og endelig,

I princippet næsten alle de udstoppede svinekød ruller kan fremstilles ikke kun i ovnen, men den gryderet eller steges på en pande. Tilberedningen er afhængig af formuleringen, og endnu mere - fra værtinde præferencer. Og i de senere år har det i stigende grad begyndte at forberede denne parabol i den vidunderlige pan - multivarka. Denne metode gør det muligt at spare endnu mere tid, fordi, som producenten lover, trendy enhed gør alt selv. Man behøver kun at være forberedt på forhånd og sat i ruller multivarku og udsætte den ønskede tilstand, så glem ikke at trykke på "Udskudt start".

Og om aftenen efter arbejde, bliver du nødt til at vente på en færdiglavet en storslået middag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.