BilerBiler

Hvad er en gas turbinemotor?

I dag er der flere forskellige typer af motorer, som er forskellige fra hinanden på princippet om arbejdet. En af dem - en gasturbine motor. Den er designet på en sådan måde, at den efter vedtaget alle de vigtigste fordele ved benzin og diesel stempelmotorer, har modtaget en række fordele.

En gas turbinemotor, hvis princip er at bære brændstoffet gennem en række turbineblade, sætter dem i bevægelse ved hjælp af en ekspanderende gas. Den angår en forbrænding model. Gasturbinemotorer er opdelt i enkelt-og dobbelt-aksel. Deres effektivitet er direkte proportional med temperaturen i forbrændingen brændstof. De mest grundlæggende modeller - single-aksel, der har en enkelt turbine. Twin-skaft er ikke kun svært i enheden, men også i stand til at modstå tunge belastninger.

Typisk gasturbinemotorer anvendes i lastbiler, skibe og lokomotiver. Forsøg udføres på udvikling af mekanismer til biler.

I øjeblikket er der et stort antal modeller af motorer, hvoraf mange er langt overlegen i forhold til sine forgængere øget ydeevne, mindre størrelse, dimensioner og vægt. Også gasturbinemotoren er sikrere og miljømæssigt neutral. Det producerer mindre støj og vibrationer, og bruger meget mindre brændstof. Det er de grundlæggende fordele ved gas turbinemotor.

Egne hænder det første sådan mekanisme skabt en norsk forsker Aegidius Elling i 1903. Siden sin afslutning ingen gjorde indtil 1920, hvor ved slutningen af Første Verdenskrig, Dr. A. Griffith begyndte at foretage ændringer i sin struktur. Og efter Anden Verdenskrig jetmotorer gik i produktion som den mest effektive metode til fly mad.

I øjeblikket gas turbinemotor fortsætter med at forbedre. Mest almindeligt det anvendes i fly turbiner, kørsel sine vinger, og militært udstyr.

At turbine mekanismer gav menneskeheden en masse moderne funktioner. Uden dem ville der ikke være nogen transkontinentale flyvninger pumpestationer gas og store fly over lange afstande. Den turbinemotor er i stand til at generere store mængder af energiressourcer med minimale brændstofomkostninger. Det er en meget kompleks teknisk design blandt alle, der er blevet udviklet i det forløbne århundrede.

Således gasturbinemotorens er en en af de største opdagelser i det tyvende århundrede, hvorved menneskeheden har modtaget enorme muligheder for forbedret teknologi. Specielt værdifuldt bidrag til denne udvikling er der, at det giver dig mulighed for at spare brændstof ressourcer og næsten ikke bærer skader på miljøet, hvilket er yderst vigtigt i vores tid med globale miljømæssige kriser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.