BilerBiler

Fejl i en starter og deres løsninger

Starter reparere deres egne hænder bør begynde med diagnosticering af sine fejl, og tjek om udførelsen af motoren. Til at begynde, skal vi være sikre på at afbryde starteren, så gør dens demontering.

Hvis starteren er driftsklar, for lukningen af tykke udgange placeret på retraktoren relæ, vil det fungere. Når situationen når i denne tilstand starteren vil fungere helt uden anstrengelse, og i kontakt med svinghjulet ellers vil det være muligt at lave en endelig konklusion. Hvis alt som beskrevet, betyder det, at starteren er ikke nok strøm til at udføre motorstart.

Før du køber en ny forret, bør du forsøge at finde og eliminere mulige svigt af gamle starteren. Hans erstatning er den nemmeste løsning, men det behøver ikke altid eksistere.

Før du begynder at tjekke funktionsfejl en forret, skal du notere oprindelige position trækker relæet på det. Når processen med at samle dataetiketterne vil gøre dit arbejde lettere. Reparation af startere biler, der er ikke meget nyt, normalt går for at arbejde på starteren funktionsfejl i forbindelse med elementært forurening og forringelse af fedt. Ved afmontering starteren er lavet, skal det være meget omhyggeligt inspicere. Hvis behovet opstår, er det nødvendigt at udføre følgende arbejde: at gøre slibning solfanger, kontrollere børste, rense dem efter behov, og klare alle detaljerne i sidste smøring, som allerede er værdiløs, og lave en ny ansøgning. Som det påførte smøremiddel kan komme Solidol eller Litol.

Desuden, hvis du kommer til at identificere fejlfunktioner i en forret, skal du omhyggeligt undersøge dens forreste ærme. Det er meget ofte på grund af problemer med dette stykke synes at det er nødvendigt at udskifte starteren. Denne del er ofte det allerførste svigter og signaziriruet af starteren fejl. Derfor er motorstart er simpelthen umuligt. Selvfølgelig kan du købe en ny forret, men som de siger, det er altid masser af tid. Ofte vil den bedste løsning være at blot at købe en ny ærme. Du kan også gøre det fra kobber-grafit legering eller bronze.

I tilfælde af at en fejl relateret til Bendix starteren, er det nødvendigt at kontrollere det for snavs. Oftest er det forurening forhindre normal drift. I så fald bør du prøve at koge det i motorolie. Nogle gange kan det hjælpe og Bendix begynder at arbejde ordentligt. Hvis det ønskede resultat provarivaniya ikke, så vil ændre starteren vil være uundgåelig. Der er kun én vej ud: at købe en ny forret.

Det kan nogle gange hjælpe option Bendix restaurering. Men dette er kun muligt på den betingelse, at du har tid nok, og du er meget velbevandret i emnet. Til genoprettelse skal demonteres Bendix og gøre udskiftning af alle sine valser og fjedre. Hvis du skal installere den nye bygning, bør det gøres også. Som om der ikke sker noget, kan du købe en ny Bendincks og erstatte den gamle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.