BilerBiler

Symptom masse luftstrømssensor og dens diagnose

Luftflowmeteret (forkortet - DMRV) - er en uundværlig indretning, som bestemmer og justerer den korrekte strøm af luft ind i forbrændingskammeret i forbrændingsmotoren. I sit design nødvendigvis indbefatter anemometer, hvis hovedfunktion som består i at måle omkostningerne fødegassen. Sensor luftstrøm VAZ-2114 og 2115 ligger i nærheden af luftfilteret. Men uanset placering, han bryder den samme, ligesom alle aktuelle modeller af Volga plante. I denne artikel vil vi se på det symptom på massen luftstrømmen sensor, samt finde ud af, hvordan at kontrollere dens aktuelle status uden at kalde eksperter.

Hvordan kan jeg fastslå, at DFID bør udskiftes eller repareres?

Faktisk symptomer på skader i denne del er meget, meget. Det vigtigste symptom på masse luft flowmåler - er udseendet på instrumentpanelet lyser Check Engine (bogstaveligt - "Check engine"). Også, kan fejlen DMRV indikere en øget brændstofforbrug. Et andet symptom - dårlig start. Dette problem kan opstå, selv når batteriniveauet er lig med 80-99%, og koster 30 C varme udenfor. Mærkelig bil flytte kan også signalere skader.

Det vigtigste symptom på masse luft flowmåler kan være i en dårlig dynamisk acceleration og "fejl" i bevægelsen, det vil sige, bilen bremser kraftigt, og derefter brat accelereret. Og sidste symptom - det er en dårlig arbejde af motoren. Hvis motoren konstant arbejder med mellemrum, og dens omsætning er konstant "jump", er det et tegn på svigt af Luftflowmeteret.

Bestem de nuværende detaljer status

Så hvordan man kan kontrollere luftstrømmen sensor kan være nogen klager på service, vil denne vejledning være nyttigt for alle bilister. Så for at kontrollere DFID, du har brug for at skrue klemmen, der holder luftindtaget Corrugation udgang.

Dette gøres ved hjælp af en stjerneskruetrækker skruetrækker. Efter fjernelse rørklemmen præcist udtrække og se dens overflade. Ideelt set bør dets indre være tør og ren. Af den måde, hvis luftfilteret du ændre ud af tid, det kan påvirke tilstanden af luftstrømningssensoren og forurene det med små partikler af vejen støv. Dernæst med en nøgle til at skrue fastgørelseselementerne 10 DMRV og se hans tilstand. Når input kant af gummi tætningsring placeret på det forkerte sted, bør straks korrigere eller erstatte den. Ellers vil sensoren ophører med at fungere ordentligt fra støv. Hvis der under afmontering i opbygningen af diagnosticerede emner, du har fundet spor af olie, indikerer det tilstoppet maslootboynike eller øget koncentration af smøremiddel i motoren. I det første tilfælde skal systemet renses, og den anden dræne overskydende olie.

Husk, uanset hvad de tegn og fejlen ikke er til stede, i hvert fald er det nødvendigt ikke at forsømme udskiftning eller reparation af sensoren, eller øget brændstofforbrug, vil du være garanteret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.