HjemlighedKøkken

Køkken i et privat hjem. Køkken design i et privat hus

planlægge køkken i et privat hjem - det er meget mere givende end design plads i en standard og en lille lejlighed. Private huse er primært bygget på de enkelte projekter, og udformningen af funktionelle områder kan realisere de mest uformelle og kreative løsninger. Så, hvad er de funktioner i et stort køkken layout?

Køkken design i et privat hjem. Hvilken stil at vælge?

Oftest kan et rummeligt køkken-by huse ikke stå urban stil af hi-tech, der er mere fokuseret på små byrum. Betingelserne for en stor hytte ideel naturtræ og land, samt den originale etniske stil med forskellige stil tilbehør. Klassisk også velegnet som et stilistisk retning, i et sådant tilfælde konditioneres zone i lyse farver, med valgfri tilstedeværelse af dyre møbler i kortfattet kontur.

belysning plads

Køkken design i et privat hjem er ikke uden belysningsplan. Som regel i landejendomme der er nok store og rummelige vinduer, så de arbejdsområder for værtinde perifert godt naturligt belyst. I dette tilfælde, især hvis du har højt til loftet, en stor lysekrone hænger i midten af køkkenet. Hvis over bordpladen er ikke godt naturlig belysning, i hvert fald ikke forsømmer lampetter eller spotlights.

Island køkken - en bekvem løsning

Når familiemedlemmer drøftet dette spørgsmål, da layoutet af køkkenet i et privat hjem, mulighederne for møbler arrangement bør indebære en bekvem placering af arbejdsflade til madlavning. Også på dette område bør udføres uhindret adgang fra en hvilken som helst del af køkkenet. I dette tilfælde er den bedste løsning indsendt design køkken ø, hvor arbejdet overflade er placeret i midten og en lang række kabinetter, komfur, køleskab, vaskemaskine eller skive indlejret på omkredsen. , Layoutet af køkkenet i et privat hjem gør det således muligt for en person at bevæge sig komfortabelt nærme bordet fra ethvert hjørne af lokalet, især hvis han eller hun har en masse af deres tid til madlavning.

Til hjælp for hjemmet kok

Moderne designere gør alt for at lette tilberedningen ved at tilbyde en stand på en ø bord og kogeplader med vask. En sådan mulighed ville være relevant, hvis i byggefasen af projektet til at beregne forsyning af bygningers kloak og vand afstrømning fra rørene til det centrale område af rummet. Som du kan se, er det ganske interessant og kan være et praktisk køkken i et privat hjem. En række smarte designere, dog undertiden begrænset til projekt byggeri, samt grundlæggende kommunikation. Men dette problem kan løses, hvis alle de små ting at tænke på forhånd.

For de mest rummelige køkkener

For at få mest produktive brug af de rummelige værelser, en lille ø placering af arbejdsområdet. Generelt i dette rum, ligesom køkkenet, du kan vælge blot tre områder:

  • bearbejdning,
  • spisestue,
  • rekreativt område.

Ved at arbejde, har vi defineret et sted til madlavning og opbevaring af fødevarer. Hvis der er et stort rum der kan fremhæves spise område og opholdsstue, hvor det er relevant, vil være en blød lædersofa og væggen - et LCD-tv. Hvis layout og design af et køkken i et privat hus endsige afsætte rekreative område, så er det meget muligt at opfylde de gæster, fordi værtinde er så meget lettere at kommunikere med venner og mange pårørende. Hvis denne del af rummet, der skal bruges som en improviseret stuen, kan du udstyre hjørnet af polstrede møbler, samt at opbygge en hyggelig elektrisk pejs. spise område skal placeres tæt ved vinduet, hvorfra ofte giver et godt overblik over den naturskønne skønhed.

Et par ord om gulve og lofter

Hvilke materialer gøre en bedre finish rummeligt køkken? Hvis vi taler om gulve, så selvfølgelig, i dette rum, er det mere hensigtsmæssigt at lægge praktiske fliser. Køn skal ikke glide for at undgå skade, og rensning af belægningen, på grund af den permanente forurening, skal være så hurtig og komfortabel. Hvis du ikke kan sætte en god flise, er det nødvendigt at vælge en anden løsning, der opfylder ovenstående krav. På grund af den høje cirkulation af damp og varm luft på køkkenbordet loftet ofte afregner fedt. Det er derfor, det er nødvendigt denne del af lokalerne til slut er let at rengøre praktiske materialer. Bortset fra konkurrencen i denne sag, og nedhængte flise lofter. planlægge Også køkken i et privat hus bør omfatte hætten og ventilationssystem.

Materiale til møbler

Baseret på det faktum, at køkkenet ofte akkumuleres fugtig luft og dampe er meget ineffektiv til denne applikation synes dyre møbler lavet af massivt træ. Kun hvis der er en god ventilationssystem kan tage en chance for at arrangere plads dyrt designer suite. En fremragende løsning i dette tilfælde ses møbler i rustik stil. Rude træoverflade som en parade udviser ruhed, stød og knob. Og nu skabet under vasken er ikke bange for pletter. Desuden kan sådanne møbler være sikkert at dække relevante design imprægnering, forhindrer indtrængning af fugt, maling og lak.

Som en form for mad påvirker placeringen af møbler?

Når vi rører på spørgsmål som det indre af køkkenet i et privat hjem (layout, farver), først og fremmest mener vi standard rektangulære rum. Men ikke alle værelser i hus på landet, så velkendt. smalle køkken faciliteter er også fundet, med åbent, kombineres med andre levende områder, samt at kommunikere. Ved indgangen køkkenet særligt akutte problem med korrekt placering af billedområdet. I dette tilfælde er et sådant arrangement vurderes ikke som en ulempe. Tværtimod at bevæge sig rundt i huset bliver mere komfortabel, og køkkenet bliver til en slags centrum for hele hjemmet. Af den måde, hvis du vil have adgang til våbenhuset og i gården sagtens kan kombineres.

køkken i et privat hjem: det snævre rum

Indtil nu har vi altid talt om de rummelige værelser og deres zoneinddeling. Men ikke alle ejere af land hytter prale en stor rektangulær eller åbne badeværelser. I det smalle køkken er det meget vanskeligt at planlægge noget og dele funktionsområder. Men selv i dette tilfælde, designere tilbyder ideer til mere bekvem placering af møbler. Således er en smal væg til visuelt reducere den U-formede eller L-formet arrangement af frysere, der er bedst udføres på bestilling. Efter skabe bredde på 40 centimeter betydeligt sparer plads i forhold med skabe med en bredde på 60 cm. I stedet for de sædvanlige udadgående døre, glidende kan bestilles.

Funktioner firkantede køkkener

I princippet eventuelle problemer med zoneinddeling kvadratisk rum er ikke den eneste hindring for harmoni kan være et vindue, der ikke anbragt på en sådan måde, kunne ønskes værtinde. I dette tilfælde er mulig forvridning af rummet. Et middel denne situation vil ingen gardiner og persienner, i stedet for som gør bedre brug af persienner og rullegardiner, fastgjort direkte til rammen. Shades firkantet køkken skal være rolig, den vægt i form af et lyspunkt at gøre netop én ting.

Har et åbent rum

Åbent køkken bør ikke slås sammen med den tilstødende rum. Derfor er layoutet af private landsted (med hensyn til køkken) baseret på stilistiske tildeling plads. I dette tilfælde er en god mulighed slået med en bar, samt placeringen af øen er velkomne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.