Mad og drikkevarerOpskrifter

Svampe i creme fraiche. Hvordan forbereder?

Du har besluttet at behandle kære en usædvanlig fad, men kød og grøntsager allerede fodres. Hvad at lave mad? Svaret er simpelt - svampe. Oftest anvendes til madlavning svampe, sjældent vilde svampe, såsom svampe, kantareller, rørhatte. Retter med svampe en masse fra en simpel knap svampe i creme fraiche til den usædvanlige - svampe i avocado med ananas. Det hele afhænger af, hvilken slags formål i fødevarer - dette er den sædvanlige familie middag eller noget særligt og romantisk. Svampe i øvrigt er et kraftfuldt elskovsmiddel, hvis de er forberedt korrekt. For eksempel, svampe stegt med creme fraiche perfekt til en rolig middag med din familie, det kan ikke siges om de svampe, stuvet i hvidvin med spiritus, med tilføjelse af citrus. Det hele afhænger af din fantasi.

For at forberede de svampe, behøver ikke at gå ind i skoven for at plukke svampe, nok til at nå det nærmeste supermarked eller markedet. På trods af at dette er en sådan fælles produkt på hylderne, svampe karakteriseret ved deres nytte og selv antallet af smag og delikatesse. Vi må ikke glemme, at svampe ikke bør gives til børn i store mængder eller ofte.

Før forberede en parabol af svampe, skal de rengøres ordentligt. Mange husmødre bare smide dem i vandet og omhyggeligt vaske, men det er forkert. Med sådanne vaske svampe absorberer vand og bliver helt usmageligt. Svampe bør tørres med en tør eller let fugtig håndklæde eller serviet. Med svampe, du ønsker at fjerne al forurening. Nu kan de lave mad.

Den mest almindelige parabol er svampe i creme fraiche. Hvorfor i creme fraiche? Fordi cremen er bedre end noget andet produkt det fremhæver smagen af svampe. Forberedelse denne parabol er meget simpelt - ren-cut svampe stegt på en pande indtil kogt, tilsæt derefter løg, krydderier og creme fraiche. Alle slukkes under låget i ca. 10 minutter. Enig, det er simpelt. Derfor stegte svampe i creme fraiche så populær blandt moderne husmødre.

Også svampe kan sprede de allerede velkendte retter, såsom at tilføje dem til din morgen omelet. Først på en pande steges svampene er værd, og derefter tilføje æggene. Også hurtig, nem og lækker, men vigtigst af alt - omelet viser sig en ganske usædvanlig smag.

Men svampe i creme fraiche - ikke den eneste mulighed madlavning svampe. Her er en interessant opskrift for gourmeter.

Svampe skal rengøres, foldet til en lille plade med dybe sider. Hæld blandingen af eddike, vand og citronsyre. Blandingen fremstilles i sådanne forhold: i 1 kop vand 2 spiseskefulde eddike og halv teskefuld citronsyre. Lad det stå ca. 2 timer. Så skift de udblødte svampe i gryde (emaljeret ware vil ikke virke). Vi tog en lille brand. Under opvarmning af svampe giver saft, så ingen grund til at supplere vandet. Når svampene kog, tilsæt krydderier og lidt løg. Tillad omkring 5 minutter at slukke. Fortynd derefter melet med vand i et forhold på 1 spiseskefuld af mel på gulvet kop vand. Rør godt og hæld i svampene. Det er nødvendigt at omhyggeligt forstyrre den resulterende masse for at undgå klumper dannet. Simre i yderligere 10 minutter og skålen er klar til at spise. For ham, kan du give nogen side retter (boghvede, kartofler, ris) eller endda grøntsager.

Hvis du beslutter at tilberede svampe børn, huske på, at de ikke kan give mere end 1 gang i 2 uger, efter råd fra børnelæger. For børn, kan du lave mad de samme svampe i creme fraiche, men med den oprindelige præsentation. Du kan slukke hele svampe, derefter frigøre hætten fra benene. Derefter kan hætten proppe vægten af revet ost og tomat. Smag af svampe kogt i fløde går godt med ost og tomater. Denne parabol er egnet ikke kun for børn, men også som en snack på bordet for voksne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.