HjemlighedHavearbejde

Anmeldelser af æblesorter "Pepin safran". Apple Tree "Pippin safran": beskrivelse af funktionerne i dyrkning, avl

"Pepin safran" - klasse optjent i de russiske truckere er gode anmeldelser. Udledes han var en berømt indenlandsk opdrætter IV Michurin ved at krydse "Reneta Orleans", "nankeen" og "pepinki litauisk". Store gårde vokse det sjældent. Men i forstæderne og i haven ved landsbyboere "Pipin safran" kan ses overalt.

Generelle egenskaber

"Pepin safran" - æbletræ ikke er for høj. Crohns har en meget tyk og kræver regelmæssig udtynding. Beskæring i denne klasse vacationers rådes til at sikre, ellers æblerne meget hurtigt begynder at vokse overfladisk. Dannet "Pepin safran" afgrøde på træsorter primært på skuddene vækst (kopetsah, frugt kviste). Hængende grene, så, ifølge mange gartnere, træet er meget praktisk i forhold til høst.

Gode anmeldelser truckere opnået denne klasse og deres tidlige udseende frugt. De første æbler fra træet kan samles allerede i 5-7 år efter plantning. Renterne i høj kvalitet, foruden mere og årlig. Fordelene ved dette omfatte mange æble og samoplodnye. Plantede bestøvere for denne klasse er ikke påkrævet.

Apple Tree "Pippin safran": beskrivelse af frugt

Smag kvalitet frugtavlere af denne sort er vurderet som fremragende. Dimensionerne af æblerne er ganske store (85-130 g). Den form for frugt - tilspidset foroven. Skræl æblerne i tynde, og det er meget tæt, gul-grøn med en lys højrød-rosa blush.

Smagen af de frugtsorter "Pepin safran" fyldig, sød med sur. Flesh er hvid eller creme farve, fast konsistens og behagelig aroma. Frugt modnes "Pepin safran" sen - i det tidlige efterår.

Fordele og ulemper ved sorter: anmeldelser gartnere

"Pepin safran" - æble, de vigtigste fordele, som gartnere omfatter:

 • ingen problemer med at falde ned efter frugtmodning;
 • resistens over for skadedyr;
 • præsentation af æbler;
 • relativt høj modstandsdygtighed over for frost;
 • transporterbarhed af frugter.

Ulemperne ved sorter anses for at være kun en vis heterogenitet af frugten, ustabilitet til skurv og krav til sammensætningen af jorden.

"Pepin safran" - æble, anmeldelser blandt truckere tjente som nævnt, er stor. Denne form for ros ikke kun for uovertruffen smag kvaliteten af frugt, men for enkelhed. På trods af at æbletræerne er samoplodnye, mange gartnere rådes til bedre opylyaemosti og øge udbyttet til at plante træer ved siden af dem sådanne sorter som "slaviske" og "Wesley."

regler plantning

"Pepin safran" - æble, som du bør straks vælge en permanent plads. Som mange gartnere omplante den slags absolut ikke kan stå. Afstand til andre træer (frugt eller pynt) af dette æble skal være mindst 3 meter.

Plantet "Pepin safran" erfarne gartnere anbefale forår. Du kan gøre det i efteråret. Men i dette tilfælde sætteplante nødt til omhyggeligt at forberede sig til vinteren.

Må ikke råde gartnere at plante denne sort i lavtliggende områder, hvor grundvandet er for tæt på overfladen. Med hensyn til jord, så æblet "Pippin safran" er bedst, ifølge mange gartnere, egnet lerjord og sandet lerjord flodslette. Det er også muligt at plante denne sort på udvaskede chernozems. jordens surhedsgrad under æbletræet "Pepin safran" bør ikke være mere end 6,0 pH.

Hvordan forbereder sitet

Ved plantning en kimplante fjeder grave en grav diameter på 1,3 m og en dybde på omkring 80 cm falde i søvn pochvosmesi rødder af træer, der består af følgende komponenter .:

 • NPK 200 g;
 • 400 g aske;
 • humus eller gødning;
 • havejord.

Apple kimplanter "Pippin safran 'skal først være forberedt. Deres rødder gartnere rådgive først lægges i blød i vand i ca. 4 timer, og før landing dyppet i ler oplæser.

Først i pit hældte lidt kogt pochvosmesi. Så den pind i bunden af pind eller to. Derefter placere i et hul og slips for at få støtterne selv sætteplante. Rodhals skal placeres ca. 5 cm over jordoverfladen. Dernæst til sætteplante sove pochvosmesi træstammer og gøre godt. På sidste trin træ hældes (ca. 30 I).

hvordan vand

I det første år af dyrkning af jorden under træerne, "Pipin safran" erfarne gartnere sovetuyut fugter dagligt. Således under en kimplante skal hælde størrelsesordenen 10-15 liter vand. Under gamle træer jorden fugtes efter behov. I den regnfulde sommer vanding nok, "Pipin safran" 1-2 gange om måneden, i løbet af en tørke - 2-3.

I august, bør stoppes vanding æbletræer af denne sort. Sidste gang jorden fugtes efter løvfald - før dvale. Samtidig sørge for, at jorden er gennemblødt i dybden mindst 1 m. Efteråret vanding æbletræ vil bedre tilbringe vinteren.

regler dressing

De mange forskellige æble "Pippin safran" til det næringsstof sammensætningen af jorden er faktisk meget krævende. For yderligere gødning, i henhold til alle, uden undtagelse, gartnere, det reagerer fint. Foder æble "pippin safran" need både mineralske og organiske forbindelser. Timing af gødskning - en gang i 2-3 år.

Fodring kan gøre i foråret og sommeren eller efteråret. Hvis webstedsejere beslutte at gøde træer i April, er det bedre at bruge fugleklatter. I dette tilfælde forbindingen fremstilles i en andel på 1:15. Forbrug af den således opnåede opslæmning skal være ca. 8 liter pr voksen træ.

Før starten af dannelsen af frugten æble storfrugtede "Pepin safran 'er gødet med gylle. Denne organiske gødning fortyndet i vand i et forhold på 1: 3. Forbruget i dette tilfælde er 10 liter pr træ. Efteråret æble ønskeligt at fodre gødningsblandingen (5 kg) og præfabrikerede kompost (7 kg). En sådan mængde organisk forbruges per 1 m2 af området.

Hvordan til at forberede dine træer til vinter

Til æble veltolereret frost, bør de være sikker på at blanchere (kuffert og skelet grene). Unge kimplanter efter bladtab wrap op nogle haven dækker materialer. Kviste pre ønskeligt at binde stråle. Obligatorisk brønd gødning eller tørvesmuld lag på 10 cm.

træstammer, blandt andet skal binde og grangrene. Dette vil beskytte træerne fra kaniner. Desuden er gartnere rådes til at placere på stedet af de elektroniske fælde mus.

Forebyggelse skurv

De mange forskellige æble "Pippin safran", anmeldelser, hvoraf resten er meget god, til sygdommen, desværre, ikke er for stabil. Derfor til forebyggelse af skurv træer skal bruge årligt.

Symptomerne på denne sygdom er primært brune pletter på bladene og frugt. På grund af skurv i æbler er stærkt reduceret mængden af næringsstoffer. Anden ubehagelig konsekvens af denne sygdom er faldet i udbytte træer.

God forebyggelse mod skurv, i henhold til truckere, kunne være følgende aktiviteter:

 • inkorporering i jord eller kompost nedfaldne blade i efteråret;
 • rettidig beskæring;
 • sprøjtning træstammer med en opløsning af ammoniumnitrat - 10%.

Mellem knop træer i fugtige områder, er det ønskeligt at stænke en 3% opløsning af Bordeaux-blanding. I tørre områder, anvendelse af 1% opløsning af lægemidlet.

Sådan beskære

Dannelsen af en krone grade "Pepin safran" erfarne gartnere rådes til at udføre følgende måde:

 • i det første år af lederen beskæres til to knopper, de andre grene - 2/3;
 • de næste 3-4 år træerne fjernes de svage, voksende parallelt med jorden, ramt af frost grene;
 • efterfølgende gøre fornyelse beskæring, fjerne alle tørrede op, lodret og vokser inde kronen grene.

Som du kan se, "Pepin safran" - apple udbytte og meget uhøjtidelig. Svar om IT vacationers forlade exceptionelt gode. Det kan plantes i stort set alle regioner i Rusland. Vinter "Pepin safran" bærer relativt godt. Udlagt denne klasse selv for Ural og Sibirien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.