ForretningLandbrug

Agurker: vokser i åben mark

Hvem kan ikke lide agurker, er sprøde, duftende, lækker? Det synes der er i Rusland en mand ligeglade med denne grønne grøntsag pupyrchatoy både fersk og saltet eller syltede.

Intelligente og initiativrige mennesker elsker også agurker, dyrkning af dem er i stand til at bringe et meget gode penge. Udbytter af det vegetabilske i åbent terræn, med høj landbrugsmetoder, kan give op til 70 tons per hektar, og drivhusbetingelser med en kvadratmeter, er det muligt at opsamle 46 kg af agurker.

Hvad der rent faktisk er en agurk? Denne store mængde vand, ca. 94-97%, og ganske lidt sukker (1,5-2%), protein (1%) og fedt (0,75%). Den indeholder også en vis mængde af aromatiske stoffer pektoniziruyuschih enzymer, vitaminer og mineraler. Især kan prale med en agurk jod, det vegetabilsk, i dette mere end i nogen anden, herunder kartofler.

Der er forskellige måder at dyrkning af agurk: på det åbne land, i drivhuse, i vindueskarmen i en by lejlighed - i hele denne gave fra naturen, med ordentlig dyrkningsteknikker, vil give høje udbytter af produktet.

Når der dyrkes i åbne jord, bør agurker blive plantet i veloplyste og beskyttede grunde, helst på den sydlige eller sydvestlige skråninger. De bedste forstadier for disse er ærter, tidlig kål, bønner, tomater, løg, nye kartofler. Hvis du ikke kan ændre landing sted hvert år, kan de dyrkes på ét sted for 4-6 år i træk, samtidig være sikker på at brænde efterårsblade og planterester på stedet, asken som er de bedste gødning agurker. Et andet indgående grave meget omhyggeligt for at ødelægge ukrudt i umiddelbar nærhed af de voksende agurker. Omkring del Agurk bedre plante vysokostebelnyh planter, der vil tjene som beskyttelse mod vind agurker.

De traditionelle landbrugs teknikker til dyrkning af agurk tyder på, at jorden under dem skal være løs, fluffy, fugtig og fri for ukrudt. Meget gavnlig effekt på afgrøden tilførsel torfonavoznogo kompost, gødning og nedbrudt kommunalt affald.

Frø før plantning anbefales at hærde. Denne procedure udføres på følgende måde: frøene gennemvædes i vand ved stuetemperatur i 7 timer, hvorefter vand drænes, frøet indpakket i en våd klud og placeret i et køleskab i 17 timer og derefter indført ind i et rum i 7 timer og derefter igen i køleskab i 17 timer. Hærdning procedure anbefales 6-7 dage, alt imens iblødsætning kluden og først da frøene er plantet i jorden.

Meget populære i de senere år har været pelletering af frø - det er, når de først befugtes med fortyndet lim, og derefter overtrukket med en blanding af tørv støv med humus og uorganiske gødningsstoffer, vækststimulerende midler og Pest Control. En sådan procedure sikrer, at kimplanterne forsynet med tilstrækkelig næring og, på samme tid, på et tidligt stadium, er beskyttet mod skadedyr og sygdomme. Ved såning pelleteret frø udplantningsplanter opnåede Single-kvalitet og ensartet, er ligheden er steget med 20-40%, øget vækst af unge rødder og prirostkov, udover sådanne frø er ikke hakke fjerkræ.

Hovedformålet med denne grøntsag i landbrugspraksis, uanset metoder til voksende agurker ikke anvendes, bliver det venlige skud. Derfor bør frø lå i en fugtig, well-heated, løs jord og begravet til en dybde på ca. 3-4 cm.

Agurkefrø kan sås på kamme og den flade del af den firkantede sokkel måde. I dette tilfælde afmærke del i to retninger, hver 70 cm, dannet ved hjørnerne af kvadrater do brønde størrelse på 10-12 cm og sået deri tilfældigt på 12-15 stykker af frø.

Det bør erindres, at de agurker, voksende virksomhed, som, selv om besværlig, men fascinerende og givende, det er absolut ikke tåle skygge, så det er meget vigtigt, rettidig lugning og udtynding frøplanter. Udtynding bør ske i fasen af 3-4 blade.

Af alle grøntsager, den mest krævende af vand og luft agurker, dyrke dem bør ske, når jorden indhold af 65-75% fugt, da overskydende fugt er skadeligt for dem. De mest forfriskende shows hyppig vanding planter i små portioner, især i frugtsætning periode.

Harvest frugter skal indsamles hver to eller tre dage, tåreflåd alt: og kroge, og mistede tilgroet.

Plant agurker, kan dyrke dem bringe ikke kun en god høst, men også moralsk tilfredsstillelse, og saltet og strakte vinteren agurk fra krukken fra køkkenhaven, vil tillade stolte af sig selv og glemme alle de vanskeligheder og bekymringer forbundet med dets dyrkning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.