SundhedAlternativ medicin

Det behandler burre rod? Medicinske egenskaber af burre rod

Fra tidernes morgen, er vores land meget udbredt opskrifter af ikke-traditionelle (folkemusik) medicin. Og hvis før til stoffer, som foretages fra forskellige dele af planter, tyede hovedsageligt folk fra provinsen, men nu engang dem, der bor i store byområder, foretrækker naturmedicin. Hylderne af apotekerne proppet med urtemedicin. Og efterspørgslen efter dem fra år til år kun stiger.

Traditionel medicin - hvad er dens brug?

Denne situation skyldes det enorme antal af sygdomme, som folk allerede født. Brugen af lægemidler, der er derivater af den kemiske industri, som ofte forårsager sunde organer i kroppen uoprettelig skade. Dette skubber den moderne mand til bevist i århundreder "bedstemors opskrifter" forbereder sig på grundlag af forskellige planter, der er så rigeligt i vores land.

Urter bruges til praktisk talt ethvert sygdoms, fra den enkleste, såsom mild forkølelse til sådanne forfærdelige som onkologi. Enhver ved, at perikum, lind blomstre, kamille, burre rod reaktioner som komponenter af traditionel medicin er blot fremragende. Hertil kommer, når du bruger dem ikke overholdes bivirkninger, som ofte opstår i behandlingen piller.

Burre eller burre - at plante?

På sådanne planter som burre, de ved alt - fra små til store. Hvem af os har ikke brokke når under en gåtur havde at rense tøj fra de uslebne tidsler, låst på hende? Og i hans mad, bliver jord ofte brugt af mange, især i det tidlige forår, når bladene lige har udklækket ganske delikat struktur. De er føjet til salater og genopfyldning af kroppens vitaminmangel dannet under de lange vintermåneder.

Bruges i fødevarer og også burre rod. Egenskaber, der giver kroppen ikke alene terapeutisk, men også kan forekomme profylaktisk virkning, selv efter varmebehandlingen. På grund af denne kvalitet rødder tilsættes ofte til supper eller bruge stegt.

I vores land, hvor den tidsel vokser overalt og er set af alle som ukrudt, er dens rødder ofte brugt i folkemedicinen. Derfor er mange mennesker, der har hørt om deres anvendelse, ofte opstår spørgsmålet: "Hvad kur burre rod eller andre dele af det?"

Burre - fremragende husråd

Svaret på dette er ganske enkel. Det er let at finde, blot henvise til publikationer om urtemedicin. Den mest populære i fremstilling af forskellige salver, afkog og infusioner i folkemedicinen bruger burre rod. Medicinske egenskaber af anmeldelser fra folk, der har brugt det i behandlingen af forskellige sygdomme, kun får den bedste.

Det er ikke forgæves. Fra rhizomer af denne plante er ved at forberede en virkelig magiske stof. Sandsynligvis er der ingen sygdom, hvor der ikke ville have brugt den terapeutiske effekt af rødderne af vilde planter. Det er mere værd at forstå, at godbidder burre rod, når som helst, uden tøven, at bruge sin helbredende kraft:

  1. Fremragende resultater opnås i tilfælde af problemer med leveren eller galdeblæren. Saften af rødderne af burre genskaber deres arbejde.
  2. Kvinder bruger dem i behandlingen af sygdomme i uorgenitalsystemet.
  3. Eventuelle forkølelser meget godt helbredes ved at bruge det.

Men ikke kun i frisk form, der bruges burre rod. Medicinske egenskaber, anmeldelser bekræfte dette, er der også i de tørrede rødder planter. De går til produktion af alkohol tinkturer, afkog og infusioner af alle slags. Hver opskrift er nyttige på deres egen måde.

Forholdet mellem traditionel medicin til brug i behandlingen af burre

Alt er godt. Men mange af os er kommet til at stole på ekspertudtalelse. At et sådant spørgsmål, som brugen af folkemusik afkog og infusioner af medicinske planter, de fleste mennesker henvender sig til sundhedspersonale. For nogle planter, kan du høre en delt mening. Kun her burre anmeldelser og i traditionel medicin fortjener den mest fremragende, er frivillige.

Det bruges i folkemedicinen som et supplerende redskab, ikke give bivirkninger i behandlingen af mange sygdomme. Især udbredt tiden sådan jordstængler burre kulhydrat er inulin. Det er vigtigt at genoprette den forstyrrede metaboliske processer i vores kroppe. Også fra burre rod ekstrakt bardanovoe olie, som er en del af burre.

For hvilke egenskaber burre mest anerkendte traditionel medicin?

Anerkendelse i folkemedicinen, burre, for det meste sin rod, var tilstedeværelsen i det en lang række vigtige stoffer til organismen. Blandt dem er som grupper af vitamin B, E, A og C, protein, mættet fedtsyre, et polysaccharid inulin, forskellige æteriske olier, såsom bardanovoe, og et stort antal væsentlige organ sporstoffer - jern, mangan, zink, kobber, bor og tin.

På grund af sin sammensætning rhizom burre besidder terapeutiske egenskaber, såsom analgetisk, mild afførende, diaphoretic, choleretic og antiinflammatorisk virkning. Så efter alt, der behandler roden af burre? Traditionel medicin genkender sin effektivitet i følgende sygdomme:

  • Hudsygdomme.
  • Dentistry (behandling af tandpine).
  • Alle forkølelse.
  • Gastrointestinale sygdomme.
  • Diabetes mellitus.
  • Oncology.

Burre rod - den vigtigste ingrediens i de fleste af infusioner og afkog, som anvendes til lindring af symptomer og forebyggelse af disse sygdomme.

Burre rødder - fangstregler

Men for at rødderne af denne plante har nydt, og vil ikke forårsage nogen skade på kroppen, når emnet skal overholde visse regler. Den mest almindelige spørgsmål for alle, der bruger denne plante til medicinske formål, er dette: "Hvornår vil indsamle burre rod, så han bragte den største fordel" Dens betydning er ubestridelig, fordi enhver lægeplante, der høstes sent, mister sin kvalitet.

I burre gebyrer er kun unge rødder, lavet i efteråret på et anlæg af den første leveår. Det er for din første vækstsæson planten akkumuleres i jordstængler stor mængde næringsstoffer er nødvendige for vækst, blomstring og reproduktion. De tørres i rygere, der har god ventilation, skåret i små stykker og sprede et tyndt lag på et ark papir eller stof.

Grundlæggende regler for udarbejdelse af potions

burre rod afkog kræver også overholdelse af visse regler for madlavning. Især når det antages sin interne brug. I dette tilfælde bør en teskefuld af tørre og godt knuste rødder placeres i en termokande, bay glas kogende vand og lad stå natten over.

Morgen modtog en helbredende bouillon skal hældes i en krukke og lad den køle. Drikke sin tredje kop før måltider, når der er fordøjelsessygdomme. Og i sygdomme i uorgenitalsystemet bør drikke det om natten på et glas. Godt denne bouillon og gigt.

Folk spørger ofte om, hvornår de skal indsamle burre rod til udendørs brug, og at han behandler som en del af disse midler. I dette tilfælde er det tilladt at bruge jordstængler og andet leveår planter, der er høstet i foråret. Påfør et afkog til hårpleje og til vask. På grund af sine medicinske egenskaber, er det helt udglatter og renser huden og fjerner overdreven tørhed af hår.

Uhelbredelige sygdomme - og der vil burre rod

Og i onkologi burre rod udmærkede sig som en strålende læge. Dens ekstrakt er til stede i næsten alle kræftlægemidler. En livgivende saft af de unge rødder denne enkle og velkendte siden barndommen hver af os planter bruger til at bekæmpe enhver ondartet svulst.

Burre rod er taget i onkologi ved første års planter. Fra friske jordstængler, og unge blade presset juice, som forbedrer patientens tilstand. Den eneste kontraindikation for indtagelse af denne unikke vidundermiddel er en gravid kvinde. Derfor, i svaret på spørgsmålet: "Hvad kur burre rod?" Man kan sige med sikkerhed, at helbrede med hjælp af det kan være næsten enhver sygdom, eller i det mindste lindre sin kurs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.