SundhedAlternativ medicin

Praktisk anvendelse af bioenergi og Healing

Bioorgonomiya - en metode til praktisk arbejde med bioenergi.
Grundlægger Bioorgonomii - Rafi Rosen (hebraisk רפי רוזן.
04.10.27 - 11.02.2003 - Israelsk lærer, forsker og healer), i sin bog "Cosmos, udlændinge, og vi" antyder, at Jorden i december 1992 har indgået en ny fase af evolutionær udvikling. De særlige kendetegn for denne fase er den kærlighed, tålmodighed og tolerance. Ifølge bemærkninger fra Rafi Rosen fra december 1992 om at slutningen af 1994 energisituationen har ændret omkring vores planet, Jorden dannede 12 nye energi-lag. Hvert successivt lag forøgede virkningen af den tidligere plads og viste love hvorefter planeten udvikler sig.
Rafi Rosen formuleret, i det mindste to vigtigste kosmiske love, der bestemmer udviklingen af Jorden i vores tid.
For at forstå den første lov, skal det bemærkes, at i henhold til bioorgonomii, hver person, et levende væsen, og generelt, objektet i bredeste forstand er den energi modstykke. Mere om energi modparter og deres fusion vi siger i klasseværelset for den praktiske udvikling af bioenergi (bioorgonomii).
Den første lov - den genforening af kærlighed og harmoni i energi fordobles. Betydningen af genforening er i færd med at fusionere områderne energi og fordobler potentialet i begge felter er forstørret, løst mange problemer på energiområdet-feltet (og som en konsekvens - i alle livets områder) af mennesket.
Den anden lov er i overensstemmelse med den absolutte frihed af mands vilje, og hvert levende Væsen og et fuldstændigt forbud mod alle forsøg på én person at påvirke valgfrihed af en anden person (af noget levende væsen), selv med de bedste intentioner (Husk at sige om de gode hensigter).
Det er to grundlæggende lov, som er baseret healing metode, der anvendes i bioorgonomii.

. Ifølge den forskning Vilgelma Rayha ((tysk: Wilhelm Reich, 1897 - 1957, østrigske og amerikanske psykolog, en af grundlæggerne af den europæiske skole af psykoanalysen) bioenergi kommer til Jorden 2 streams: oppefra og ned - regnen og vandrette linjer omkranser hele kloden med . vest til øst Vilgelm Rayh oplevede denne energi på grundlag af alle livsprocesser på Jorden, så kaldte det "orgone" (fra latin Kim, -.. levende væsen) - universel livsenergi denne energi, vi er ved at lære at føle og bruge i praksis bioorgonomi og.

I øjeblikket er der mange applikationer bioorgonomii: dette miljø (globale og lokale), bioorgonomiya forhold bioorgonomiya boliger, løsning af interne problemer, og mange andre områder af vores liv.

Men den vigtigste retning bioorgonomii - dette er uden tvivl - healing.
Målrettet anvendelse af bioenergi healing hjælper en person på alle niveauer: fra den åndelige og fysiske efterbehandling. I dette arbejde bioorgonomii udført i energifeltet på den person. Fordi feltet vises status for alle systemer og organer. Følelsesmæssig, mental og åndelig tilstand af en person afspejles også i sin energifelt. Ifølge bioorgonomii sygdom udvikler sig i de svækkede kraftsystemer og organer. Årsagerne til svækkelsen af bioenergetic felter er ofte vores stress, angst og traumer. Det kan også være stress, frygt og traumer vores forfædre, lignende arrangementer i de sidste menneskelige inkarnationer og vores tvillinger. Alt dette påvirker kvaliteten af liv og helbred.
Bioorgonomiya giver os mulighed for ikke kun at arbejde med disse negative begivenheder (som vores og forfædre og tvillinger), men også for at befri folk fra deres årsager og virkninger.

Healing i bioorgonomii kan udføres eksternt. Begreberne i energisektoren verden af rum og tid er forskellig fra den velkendte for os i den materielle verden.
Men for den mest harmoniske, stabil og dyb opmærksomhed på problemet resultatet er ønskeligt af manden selv.

Med ordene fra Moris MeterLink: "Vi er nødt til at være modig for at se den skjulte"

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.