HobbyHåndarbejde

Nyt liv i gamle ting, eller dukker med deres hænder ud af sokker

Igrushechki, mor eller bedstemor gjorde hænder, vil altid være det bedste for barnet. Al den varme, kærlighed og omsorg, faglært investeret i sin produktion, nødvendigvis vil blive videregivet til barnet. Derfor skal alle unge mødre anbefaler vi lappeløsninger blødt legetøj for børn med deres egne hænder. Denne aktivitet har mange fordele. Først skal du vælge dine egne materialer til kreativt arbejde, og vi er sikre på, at du tager din favorit barn på kun naturligt og sikkert stof og fyldstoffer. For det andet, er det gavnligt for de penge. For de penge, værd et stykke legetøj fabrik, kan du købe materialer til at lave to eller tre kunsthåndværk. Har vi overbevist dig? Så får vi ned til erhvervslivet. Nu vil du lære, hvordan syet dukke med sine egne hænder fra sokkerne. Dette er en interessant og forholdsvis enkel i udførelse teknik at gøre legetøj. Som et resultat af det arbejde, du får temmelig blød og PUPS dukke til hjemmebiograf.

Doll sok. Sy deres egne hænder Hvalpe

Til arbejde har brug for disse materialer:

 • strømper;
 • shred væv 10x10 cm;
 • tråd med en nål;
 • saks;
 • uld;
 • perler eller knapper 2 stykker;
 • Satinbånd smal.

Sådan laver du en dukke ud af en sok? Følg disse instruktioner.

 1. Nosochek spredt ud på bordet. Skær den i tre stykker for at få nogle detaljer fra fingrene før hælen (kroppen), den meget hæl (på det i værket er ikke nødvendigt) og gummi (cap PUPS).
 2. I den første del, gøre det layout for dannelsen af hænder og fødder af de fremtidige Hvalpe. For at gøre dette, Tegn en lige linje i den midterste del fra bunden op til 5 centimeter. Dette vil være en separator til forarbejdning ben. Oppefra og ned detaljer tegne to parallelle linjer af 4 centimeter, afvige fra venstre og højre kanter centimeter. Det du har indstillet håndtaget.
 3. Indtaste del af kroppen med vat og sy maskerne på alle de planlagte linjer. Du vil se, hvordan de datoer ved at tage form puppe celler. Sy øverste hul og træk.
 4. Skær en cirkel af stof klap, sy sine sting rundt i kanten og træk. I hullet, placere fyldstof, stram tråden og sy. Følg øjnene af knapper eller perler.
 5. Unger hoved syet til kalven.
 6. Fra toppen af sokken (tyggegummi) for at gøre hætten. For at gøre dette, binde den ene ende af båndet og sikre det.
 7. Sæt hætten på dukken. Placere monteringshoved til legemet bindebåndet.

Hvalpe klar til at spille med din baby. Sådan en dukke med sine egne hænder fra sokkerne kan udføre på egen hånd, selv et barn, der er lige ved at lære at holde nålen i hånden. Under den strenge vejledning af din honning-søde datter vil gøre et stykke legetøj, der er sikker på at blive den mest elskede.

Puppets. Med hænderne i sokkerne poshem bløde "skuespillere"

brug sokker af forskellige farver og teksturer, knapper, pap, lim, dekorative elementer til fremstilling af karakter dukketeater.

Af karton skåret ud en oval til næsebredden. Fold stykke i halve. Fjern sok på den forkerte side og indsætte det i hans "næse" oval. Når produktet er tørt, omhyggeligt skrue den. Du har vendt hovedet af helten med munden. Næste lim eller sy-knapperne på hans øjne, tungen, næse, ører af enhver stof (filt, strik, bomuld). Det er alt. Smukke legetøj handske dukketeater er klar.

Vi håber, at oplysningerne i denne artikel, du inspireret og meget snart nye dukker vil være i dit hjem, med dine egne hænder lavet af sokker. Creative dig succes, smukke legetøj og godt humør!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.