Nyheder og SamfundKvinders spørgsmål

Kan jeg gå i kirke månedligt? Bibelsk sandhed i moderne behandling

Ofte skal repræsentanter for præsteret besvare spørgsmålet om, om det er muligt at gå i kirke hver måned. Enhver kvinde, der overholder kristendommens traditioner, for en gang i sit liv tænkte på det. Næste vil vi tale om, hvad mange kvinder ikke har nogen idé om, nemlig tabuens oprindelse på udseendet i Guds tempel i menstruationscyklussen.

Ifølge de autoritative præster skal svaret på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at gå i kirke hver måned, søges i Det Gamle Testamente, hvor begreberne renhed og urenhed i den menneskelige krop afklares. Hvad specifikt anses for syndigt ifølge kirkekanoner? Bibelen siger, at urenheder først og fremmest er en død krop, visse menneskelige sygdomme samt sekret fra kønsorganerne, både fra kvinden og fra hanen.

Det ser ud til, at svaret på spørgsmålet: "Er det muligt at gå i kirke på månedsbasis?" - Det er ekstremt klart og forståeligt. Men de bibelske postulater er ikke så let at forstå som det kan synes.

Så hvordan fortolker du teksterne i Bibelen om, hvorvidt du kan gå til kirken på månedsbasis. Et hellig brev siger, at en person, der lever i urenhed, ikke skal komme ind i Guds tempel i sygdomsperioden. Urenhederne har et nært forhold til døden, og "blod" -udladningen fra kønsorganerne er et ekstra bevis på, at enhver person vil dø før eller senere.

Det er muligt, at en sådan fortolkning af det pågældende emne fremkom for mange århundreder siden, da et stort antal mennesker levede, som de siger, ifølge "Guds lov".

Men blandt kirkeledere er der også dem, der fandt det helt tilladt at komme ind i kirken under menstruationscyklussen. Desuden til spørgsmålet: "Er det muligt at gå i kirke hver måned?" - de gav ikke kun et bekræftende svar, men fik også lov til at udføre fællesskab og liturgi.

På samme tid var der i historien ikke registreret tilfælde af forfølgelse eller ekskommunikation fra kirken. Betyder det at du stadig kan komme ind i kirken i menstruationscyklussen? Det er vigtigt at forstå det vigtigste: Alt, hvad Gud skabte, er uudholdelig og hellig.

En af de autoritative præster sagde på en eller anden måde, at en kvinde ikke kan forbydes at optræde i kirken i løbet af en måned, da denne fysiologiske egenskab opstår ud af hendes vilje, derfor er hun ren for Gud.

Nogle mennesker er interesserede i dette spørgsmål: "Jeg gik i kirke med månedligt med henblik på nadverden. Har jeg gjort det rigtige? "Det skal understreges, at hver kvinde skal løse dette problem alene. Hvis hun ikke gør det af sin egen vilje, så er hun værdig til respekt og ros. Men i det tilfælde, hvor det retfærdige køn stadig besluttede at besøge kirken i kritiske dage, er der intet skamfuldt og syndigt i hendes gerning. Hun kan når som helst komme til Guds tempel. Den eneste betingelse er, at hun i kirken ikke kan røre ved de hellige billeder, evangeliet og besøge sakramenterne. Dette forbud gælder dog ikke kun kvinder. Hvis en præst for eksempel beskadiger sin hånd, har han heller ikke lov til at røre ikonerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.