Kunst og underholdningLitteratur

Den bedste eventyr for børn

Forældre et barn - er en alvorlig sag, og uforudsigelige liv. Alle forældre ønsker at, han ikke skammede sig over den dyrkes søn eller datter. En vigtig rolle i denne fortælling spilles. Den bedste eventyr - denne, som kan lide både forældre og barn.

vidunderlig historie

Tale - det blev opfundet af en person historien. Den er baseret på den undren og ender i godes sejr over det ondes. Wonderful eventyr og transformation glæde den lille mand. Tale introducerer knægten med det gode og det onde figurer, introducerer den vidunderlige verden af troldmænd fabrikater empati og tror på mirakler.

Moralske potentielle historier

En af de gamle værker af enhver nation anses et eventyr. De er fyldt med folk visdom. Ikke uden grund vores forfædre har passeret dem fra mund til mund gennem århundreder og årtusinder. Bedstemor fortalte deres børnebørn vokser op, de genfortalt til nye generationer. Sommetider er der forskelle i fortællinger. Dette skyldes det faktum, at hver generation tilføje til dem noget af deres egne. Men det er ikke rørt, folk visdom er forblevet uændret.

Lær barnets forældre meget verdslig visdom, de ønsker, men ofte har de ikke nok erfaring. Den bedste fortælling undervise både forældre og barn. Efter alt, er det endda filosofiske temaer oplyses tilgængelige selv for barnet sprog. For alle folkeeventyr karakteriseret ved en enkelt værdi-system: de omfatter ærlighed, venlighed og moralsk fuldkommenhed. For den lille fortælling vil prale grimhed og grådighed, misundelse og arrogance. Det vil fortælle dig hvordan man skal håndtere negative kvaliteter i sig selv og skabe tillid. Samtidig udvikler fantasien (kreativitet, i moderne sprogbrug) og ordforråd stiger.

Russisk folkeeventyr

Russiske folk har skabt historier, der i årenes løb, bliver uvurderlig. Bedste russiske eventyr fortæller af eventyr af reelle og fiktive karakterer, afsløre for barnet den ældgamle visdom af de mennesker på en sjov og tilgængelig måde. Børn elsker dyr. Eventyrlige figurer - en favorit blandt børn, små dyr, udstyret med menneskelige egenskaber. De kan tale, de spiller og få venner, skændes og komme til undsætning. Nogle af dem er kloge og misundelig, andre - venlig og sympatisk.

Omkring helte mange vidunderlige ting. Den bedste fortælling beskriver floden, hvis de mælk og honning. Hvis en dug, er det obligatorisk - Samobranka. Hvis helten giver en bold, det tjener som en navigator på den frygtelige fe skov. Overvej de fantasifulde navne: Rige Langt, Langt Borte, Lukomorye, Emerald City, Buyan ø tilstand tridesyatom. En søgning af ved ikke hvad. Og det var der, jeg ved ikke hvor. Læsning eventyr følelsesmæssigt, fremhæver relevante passager stemme gør barnet drøm. Oprettet en verbal billede af eventyrlige helten får et reelt billede i hovedet og figur af en lille publikum.

Den bedste fortælling fremmer dannelsen af personligheden, at barnet tilpasser sig de positive forandringer selv og virkeligheden. En af de vigtigste kvaliteter for en person - kollektivisme - er karakteriseret ved sådanne russiske eventyr som "The Wolf og de syv små børn", "majroe". Med støtte fra ligesindede kan håndtere uoverstigelige forhindringer. Uden venlighed, går mod og hårdt arbejde ikke komme ud af en ubehagelig situation i sådanne historier som "Masha og bjørnen", "Frost".

Fortællinger for de yngste

Valg af fortællingen til et barn afhænger af hans alder. De bedste historier til de mindste - en lille historie eller digt. Disse omfatter "The Mansion", "Speckled Hen", "Gingerbread Man". Det er fantastisk, hvis de er trykt på tykke pap ark og farverigt illustreret. Nogle gange barnet ikke ønsker at høre en historie. Det er okay! Lad ham bladre gennem siderne, se på billederne. Den første interesse vil føre til at læse bøger. Små børn lærer meget hurtigt falde eventyrlige indhold og begynde at fortælle hende selv. de ofte tilføje eller rette dens indhold. Det er vidunderligt - barnet er ikke en passiv kontemplativ, han vokser en aktiv transducer virkelighed.

Tales på tv-skærmen

Nutidens børn ikke bare ønsker at høre, men også se, hvad der sker i historien på skærmen. Bedste kontrollampe film blev filmet talentfuld instruktør Aleksandrom Arturovichem Rou. Den første af disse magiske historier er stadig før krigen periode: "På Pike" i 1938, "Vasilisa den Beautiful" i 1939, "Horse-Gobunok" i 1941. Rowe tog den sidste film i 1975, "Finist -. Bright Falcon" I alt har han filmet 14 historier. Nutidens børn elsker at se disse film, eventyr. Rowe anvendt specielle effekter: Vinter blev sommer, sommer og talte rigtig Drage. På internationalt plan er det blevet en anerkendt fortælling "Jack Frost" (1965).

En skærm tilpasning af eventyr "Tolv måneder", "The Scarlet Flower", "The Adventures of Pinocchio", "Fedorino Mountain", og mange andre hjælper børn til ikke at tage dumme tidsfordriv. Ser de handlinger af hovedpersonerne af eventyr, barnet modtager et løft til selvværdet. Det er etableringen af hans personlighed.

En moderne eventyr tegnefilm

Moderne biograf tilbyder nye bedste-fortælling film. Russisk tegneserie "Masha og Bjørnen" er fascinerende, selv helt små børn op til et år. Adventures of Little rastløse pige, gjorde hendes venskab med Medvedev ikke forlade ligeglade og de større børn. Selv voksne venter spændt på udgivelsen af nye serier. Lad Mascha kan ikke altid en rollemodel, men dens handlinger er forståeligt - hun udforsker verden. Hun forsøger at overvinde sin grådighed og distribuerer gaver Den unge, hun forsøger at koge marmelade til bjørne og behandler det. Og det betyder ikke ønsker at spille, så det er ligegyldigt i gården med det. Så snart Mary bliver nødvendigt, det kommer ind og løser deres problemer: at skabe kostumer til dem, redder ud af toget.

Bøger for børn

Skriv eventyr for børn smagt forfattere og digtere i lang tid. Efter at stifte bekendtskab med sådan en vidunderlig forfatter af børns værker som Agniya Barto, Korney Chukovsky eller Aleksandr Pushkin, at barnet synes den bedste bog af eventyr. For hvert barn vil det være individuel. For nogle vil det være "Hest Hest", og nogen vil læse en samling af værker af Chukovsky eller Mikhalkov. Favorit "Onkel Stepan," eller "Moidodyr" vil længe forblive på boghylden. Animalske elskende ligesom Bianchi bøger om eventyr af en mus eller myren. Ældre børn er afhængige af eventyr af heltene fra "The Stone Flower" eller "Blå Snake". Digtsamling Zakhoder blive obligatorisk læsning for mange drenge og piger.

Hvorfor læse et eventyr

Nogle forældre ønsker ikke at læse eventyr til deres børn. De forklarer dette ved at sige, at barnet skulle komme i nærkontakt med virkeligheden. Så ikke hammer hoved voksende menneskelige opfindelser, selvom bevist i århundreder. Sådanne børn er ikke bekendt med det mirakel, mirakler kommer op. Efter alt, verden præsenterer de bedste eventyr for børn hver dag på hver tur. For sådan et barns primære troldmænd er mor og far. Hvis de kan gøre noget, der var uden for hans magt, betyder det, at de har de evner. Den dreng, der troede på det mirakuløse magt godhed, bliver han stærkere og mere selvsikker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.