SkønhedHår

Kan jeg gøre brondirovanie hår derhjemme?

Sommer, hav, sol, strand ... Disse erindringer (og for nogle, de er forblevet drømme) forfølge det meste af befolkningen i vores store land med debut af efteråret. Det værste af i slutningen af sommersæsonen opfatter kvinder: ikke solbade på stranden i en trendy badedragt, ikke gå på en varm aften surf linje, ikke straks returnere hjem fans og venner chokolade tan og solblegede pandehår ... Men hvis at tænke og gøre helt med en lille indsats, kan du blive misundt af alle save "posleotpusknoy" look hele året.

Hvad du skal gøre?

For det første, er det bestemt ikke "miste" tan. For at gøre dette, kan du besøge et solarium eller nyd garvning, sorter af dem er nu på hylderne i butikkerne en enorm mængde. Og for det andet, vil du få den rigtige hårfarve - brondirovanie. Det er ikke nyt, men stadig helt moderne teknik. Det er blevet en populær for fem år siden, da den brasilianske model Zhizel Byundhen først dukkede op i offentligheden med "stranden" farvet hår. Hemmeligheden er, at takket være flere lag farve (farvning af og med fremhævelse) hår en naturlig tone solblegede låse.

Den blonde? Nej! Brondinka!

Brondinkoy kan blive en dame med en hvilken som helst hårfarve. Faktisk kan takket være de nye midler til besparende farvning blive ligeligt holdt som brondirovanie blond hår, og rød, og alt det mørke, fra brun til jet-sort. Omkostningerne ved denne procedure kan variere betydeligt afhængigt af antallet af farver vil være, og hvor mange farver fra hinanden, er forskellige strenge. Men selv de mest budget maleri i en god salon er i stand til at lave en bule i familiens budget.

Men fordi ingen siger man ikke kan gøre brondirovanie hår derhjemme. Selvfølgelig kan du det, og i nogle tilfælde (uden brug af værktøj til at besøge salonen eller ingen sted, hvor denne service tilbydes) engang nødvendigt.

Som jeg nævnte ovenfor, brondirovanie - det multiokrashivanie, som er baseret på en multi-farvede højdepunkter. Derfor, for at gøde jorden og bevæbnet med de nødvendige materialer, kan du roligt begynde brondirovanie hår derhjemme.

Som til farvning eller fremhævning og for brondirovanie tage nogle stifter, folier, tynd kam og børste til maling. Under fundamentet er beregnet til at bringe hele masse af hår til en skygge. Oftest er det naturligvis, medium eller mørk blond, fordi denne farve er lettere at arbejde med. Det kan dog være rød, og kastanje, det hele afhænger af personlige præferencer.

Gør brondirovanie hår derhjemme, skal du bruge en maling i et par nuancer lysere eller mørkere. Ideelt set bør du anvende både, at lave lås og lyse og mørke. Et hvidkalkede par krøller på den person, kan du opnå en fantastisk effekt: de funktioner vil blive mere udtryksfulde, ovale klarere og lysere øjne.

Selv om der er en opfattelse, at fremhæve, farve eller brondirovanie hår derhjemme - proceduren er næsten umuligt, men er kendt for at have et stort ønske og vedholdenhed kan gøre underværker, herunder med det ydre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.