Hjem og familieGraviditet

Alkohol under graviditeten krænker niveauet af IQ det ufødte barn

I flere årtier, blev brugen af alkohol under graviditet fordømt. Når bevidste kvinde lært om en interessant stilling, hun straks standsede hans tidligere liv med fester og fester. Men for at give et glas vin lettere for dem, der tidligere har været behandlet for at køle drikkevarer, og meget gøre mødre alkoholikere.

Neurologiske undersøgelser er skuffende

Nogle gravide kvinder rangerer som et stærkt ønske om at drikke øl til luner. Men hvis du tror, at alkohol i små doser har ingen effekt på graviditet i almindelighed, er du dybt fejl. Neurologiske undersøgelser af små børn, hvis mødre drak forskellige mængder af alkoholholdige drikkevarer, har identificeret en række adfærdsmæssige og fysiologiske abnormiteter. Og det værste af dem er kendt som føtalt alkoholsyndrom.

Hvad er årsagen til alkohol under graviditeten ved høje doser?

Mødre med borderline personlighedsforstyrrelse, forårsaget af alkoholisme, ude af stand til at opgive afhængighed på egen hånd. Ofte er disse kvinder er ikke beskyttet mod uønsket graviditet og lære om deres situation for sent. Stående på grund af graviditet, de sværger ved de læger, der ikke har nogen relation til alkohol, og i første omgang forsøgte at begrænse antallet af drikkevarer. Desværre har toksiner og kræftfremkaldende stoffer allerede gjort deres beskidte gerning. Deres børn er meget let at skelne fra andre i udseende. Føtalt alkoholsyndrom har en stor indflydelse på udseendet småbørn. Deres ansigter var flad, hans øjne smal, hans læber tynd, og hans næse - for kort. Ud over fejl i udseende, der lider psykisk og psykologiske udvikling af børns alkoholikere. Børn med FAS har et lille hoved, dårligt uddannede, ikke er i stand til at træffe beslutninger og kommunikere normalt med jævnaldrende. Ofte har deres vækst aftaget som bremset og intellektuelle udvikling.

Patologi af nervesystemet

For nogle børn med føtalt alkoholsyndrom i 1999 blev en mere korrekte betegnelse afledt efter en sammenlignende meta-analyse af adskillige videnskabelige forskning - "udviklingsforstyrrelse i nervesystemet" Forskere definere denne lidelse som mindre onde, men mange af symptomerne karakteristiske for FAS, i dette tilfælde tilbage. Disse bevægelsesforstyrrelser tilsættes, samt ADHD. Patologi af nervesystemet er blevet observeret hos børn, hvis mødre under graviditeten drak moderat. Til den kategori af moderat drikkende omfatte kvinder, der indtager en eller to drinks om dagen i flere uger i træk.

Nogle statistikker

Mærkeligt er uorden i nervesystemet ofte hos børn, hvis mødre er moderat indtagelse under graviditet, kvinder ældre end 30 år. Men mødre under 30 år var mere heldige. Unge kvinder, moderat indtagelse under graviditeten har en vis chance for at føde et barn uden en tydelig patologi. Børn i denne kategori er de mest vanskelige læsning og regning. Men tests på niveau af intelligens, som regel, ikke afslører mental retardering.

Intensiteten af forbruget drik er også vigtig

Forskere har fundet, at mængden af alkohol har også en effekt på fosteret. For eksempel, hvis en gravid kvinde er kommet til en fest og besluttede at overtræde medicinske kontraindikationer, drikker seks glas vin, for barnet i livmoderen til at danne dosen kan blive kritisk. Hvis den vordende mor beslutter sig for at drikke de samme seks glas vin, men en for en uge, vil barnets helbred lider mindre skade.

Hvad er et moderat forbrug af alkohol?

Den nyeste forskning på dette område anses et eksperiment af britiske forskere, at identificere effekten af et moderat alkoholforbrug på fosteret. Mødre, hvis børn har deltaget i undersøgelsen, drikke en liter øl i en kort periode af tid af graviditeten. Resultaterne vil være af interesse for dem, der ikke troede en enkelt undtagelse fra reglerne i en alvorlig synd. Otte år senere, børn af disse mødre sammen med børn af kvinder følges under graviditeten forbud, blev testet for niveauet af intelligens Wechsler skalaen. Vi fandt følgende: børn af mødre, lad mig en gang en lille øl, viste de dårligste resultater i sammenligning med deres jævnaldrende, hvis mødre var overbeviste trezvennitsami.

Hvilket er bedre: en begavet barn eller lille barn med impulsiv adfærd, opmærksomhed, altid distraheret af bagateller? Valget er for kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.