ComputereUdstyr

Dualshock 3 Sådan tilsluttes til PC?

Hvem ville have troet, at en standard gaming controller til konsollen Playstation 3 fra Sony interesserede ejere af personlige computere, hvor hånden er praktisk inputenhed data: mus og tastatur. I denne artikel, vil læseren lære at forbinde og konfigurere en gaming joystick Dualshock 3. Algoritmer controller forbindelse til en computer, vil blive beskrevet for de forskellige operativsystemer for brugeren bekvemmelighed.

Når der ikke er noget alternativ

For fans af dynamiske spil, som har brug reaktionshastigheden, feedback og bestemmelse af position i rummet, har producenter af gaming industrien i løbet af de sidste fem år ikke komme op med noget fornuftigt. Ellers ville brugerne blot er ophørt med at være interesseret i, hvordan man opretter forbindelse til en pc Dualshock 3. Der er en masse af uafhængige udtalelser, som kan findes i medierne: at Sonys joystick er unik, og mange konkurrerende virksomheder kan stadig ikke komme på arbejde på samme tid følsomme sensorer og sensorer med vibrationer motor.

For at lette drift ved joysticket også er ikke mange konkurrenter på markedet. Efter alt, et af de krav, der gælder for brugere af gaming-udstyr er følsomt over for de funktionsknapper. Glem ikke om usability - den trådløse enhed vil altid være i efterspørgslen på spillemarkedet.

Forbered hardware

Først og fremmest brugeren skal tænke på at give en trådløs forbindelse. Siden Dualshock 3 vil forbinde til din computer gennem kanalen Bluetooth, vil spillerne nødt til at købe den tilsvarende modul. At eje en bærbar enhed med dette meget lettere, fordi næsten alle bærbare computere og tablets er udstyret med populære trådløst interface.

Når du køber Bluetooth-adapter bør foretrækkes til USB-enheder, der opererer på standard 2,1 og derover, ellers styringen vil ikke være i stand til at forbinde. IT-teknologi eksperter anbefaler begyndere ikke at friste skæbnen og købe et produkt fra et kendt mærke, som kommer komplet med drivere og software (D-Link, Gemix, Logitech, MobileData).

Forudsat computersoftware del

Det andet skridt er at installere brugeren software, der er nødvendig for den korrekte drift af controlleren med operativsystemet. Set «Visual C ++ 2013" skal være et sæt af biblioteker og pakker« NetFrameWork 4" , uden hvilken det ville være umuligt at styre computeren med et joystick Dualshock 3. Windows 10 kan vise en fejl, når du installerer disse pakker. Bør ikke blive ked, er bare et perfekt system allerede udstyret med den nødvendige software.

Den obligatoriske brugeren skal finde på internettet og installere SCP driver program, der vil hjælpe din computer for at finde og genkende stål og plastik for andre platforme. Mange ejere i deres bedømmelser anbefale det program installeret i mappen «Programmer». I dette tilfælde er de eksekverbare filer køre som administrator, og brugeren ved et uheld sletter dem.

Detektion computerindretningen

Installer en trådløs Bluetooth-modul er ikke nok til at sikre, at der var en forbindelse Dualshock 3 i pc'en. På hardware-niveau, vil enheden blive vist, når controlleren forbindelse gennem USB-interface. Du skal bruge et joystick på mikro-USB-port til opladning af batteriet af spillet gadget. Hvis alt softwaren er installeret korrekt, Windows operativsystemet registrerer problemfrit controlleren og viser en meddelelse om, den er tilsluttet.

Ejere af ældre platforme skal muligvis manuelt indstille SCP driver driver (Vista, XP). For at gøre dette, skal du køre det installerede program og gøre en tidlig «force Installer» at opdage controller Dualshock 3. Windows 8 og 10 gør denne operation på egen hånd og ikke kræver brugerens indgriben. Næste trick - USB-kablet frakobles fra pc'en og et joystick, overføres styringen trådløst. Kører spillet og gjort enhedskonfiguration knapper.

En alternativ måde at forbinde

Uden at afvige fra algoritme til at installere den nødvendige software i form af biblioteker, samt organiseringen af og trådløs spil controller, kan brugeren anvende en alternativ metode til at indstille joysticket Dualshock 3. Tilslutning til en pc kan organiseres ved hjælp af MotioninJoy ansøgning. Brugere i deres anmeldelser siger, at dette program giver dig mulighed for at konfigurere knapperne controller for at starte spillet applikation.

En mere kompleks program kræver en hensigtsmæssig tilgang til installationen. Først, ejeren af spillet controller skal du forstå USB-forbindelse til din computer, som programmet kræver at angive den port nummer, som joysticket er tilsluttet. Vi har også brug kendskab til engelsk, fordi grænsefladen MotioninJoy kontrolpanelet ikke Russified.

Faciliteter alternativ metode

Lad den del vil synes, at specialiseret software og komplicerer indstilling, men i det væsentlige, denne metode forenkler tilslutning Dualshock 3 til den personlige computer. Det faktum, at alle computerspil har støtte til joysticks, der er designet til PC. Som du ved, konsol controllere og manipulatorer til computere har en masse forskelle. I overensstemmelse hermed ikke en kendsgerning, at når du tilslutter joysticket kontrolknappen begynder at arbejde som det skal.

Programmet MotioninJoy Problemet er forenklet - brugeren kan direkte i Windows-operativsystemet miljø til at matche en controller funktionstaster med de samme handlinger som regel joystick. Mange ejere i deres anmeldelser siger, at når er bedre at bruge tid og til at konfigurere end konstant at udføre manipulationer med knapper i forskellige gaming applikationer.

Arbejde med populære platform

Mange mennesker er bekymrede over spørgsmålet om, hvordan man kan forbinde til en pc Dualshock 3, som er baseret på operativsystemet "Android". Det er logisk at antage, at blandt ejere af mobile enheder har også spillere, der ikke er begejstret for dit yndlingsspil kontrol med touchpad. Som praksis viser, at løsningen er - en masse af dem, og næsten alle af dem er betalt.

Passiveret før man går videre til at installere softwaren, fagfolk anbefaler at bekymre sig om at kontrollere en mobil enhed kompatibel med spillets controller. For ydeevne Sixaxis Kompatibilitet Checker ansøgning, der skal downloades fra Google Play butikken, bør ejeren af Dualshock 3 har en root-rettigheder, eller køre programmet på en mobil enhed vil mislykkes. Efter åbning af installeret program, skal du trykke på "Start" knappen, som vil lancere valideringsværktøjet. Der opstod en fejl under scanning vil betyde, at regulatoren er tilsluttet til en mobil enhed er umuligt.

stærkt venskab

Ikke så let at oprette trådløs forbindelse af en anden platform to enheder: "Android", og den Dualshock 3. Tilslutning til en pc - og det er lettere gjort. Du bliver først nødt til at hente butikken Sixaxis Pair Tool ansøgning, installere det og køre. Applikationen registrerer ikke og vise en meddelelse. Uden at lukke et kørende program, skal brugeren oprette en kabelforbindelse mellem enheden "Android" og spillet controller (heldigvis er der masser af nødvendige adaptere på markedet).

Uden at frakoble kablet uden at lukke et kørende program, skal brugeren gå tilbage til butikken og købe den app Sixaxis controller. Kør den downloadede og installerede programmet, skal du klikke «Pair» i sin dialogboksen. Eksperter anbefaler præ-aktivere Bluetooth-forbindelsen og for at tillade den mobile enhed til at opdage sig selv.

Case-teknologi

Så alt er enkel og kræver en trinvis handling fra brugeren. At finde og skabe Dualshock 3 forbindelse med den mobile enhed ejeren tager et par minutter. Et godt resultat af partnerskab af de to enheder vil rapportere om tiltrædelse sammen med den identifikator for Bluetooth. Det skal kopieres og indsættes i afdækket Sixaxis Parring Tool vinduet. Uden at fejle brugeren skal bekræfte deres handlinger ved at trykke på «Opdater» knap.

Kontrollér funktionen af den trådløse forbindelse er ganske enkel: det er nødvendigt at frakoble USB-kablet mellem to enheder og ponazhimat bevægelse kontrolknapper på spil controller Dualshock 3. du kan se bevægelsen af markøren på skærmen på den mobile enhed. Som det er tilfældet med MotioninJoy programmet, får brugeren funktionaliteten til at konfigurere kontrollerne direkte i operativsystemet. Det indså det er ikke så praktisk som i Windows-systemet, men uden et program Sixaxis controller i en yndlingslegetøj til at spille, vil ikke lykkes.

Problemer og løsninger

Dualshock 3 tilslutning til en pc, mange brugere har problemer med at finde et spil controller ved førerens niveau. Operativsystemet rapporter nye USB-enhed, men kan ikke identificere den. I de fleste tilfælde, at problemet opstår, når der ikke er tilstrækkelig strømforsyning interface, når brugeren forbinder USB-kablet til forsiden af pc'en. Fagfolk anbefaler at foretrække USB-porte på bagsiden af systemets bundkort.

Det andet problem, som kan forekomme hos mennesker med en bestemt Dualshock 3 enheder - en lås chauffør i hardware af operativsystemet. Verifikation af digitale signaturer på Windows 8-platforme og derover, suspenderes af brugeren, eller konfigurere controlleren på sin egen, vil ikke være mulig. Nogle håndværkere tilbyder under start at deaktivere anti-virus, men det er sådan handling og føre til invaliderende operativsystemet. Eksperter anbefaler at hente drivere og programmer kun fra pålidelige kilder.

Som konklusion

Som praksis viser, mange ejere af spillekonsoller foretrækker stadig de computer gaming løsninger. Borte er de dage, hvor Sony Playstation kunne overstige den kvalitet og realisme af personlige computere. Men for Windows-udviklere ikke gider at skabe en ordentlig controller til nem betjening, så evnen til at bruge den Dualshock 3 her vil være meget nyttigt.

Ved at studere de markedstendenser, mange eksperter i IT-teknologi mener, at et par år vil kræve producenter af multimedia enheder på det, for at forstå, at spil-controllere til PC efterspørgsel, og brugere er meget vigtigt deres funktionalitet snarere end rimelig pris. I mellemtiden er det håbet, spillere, at markedet løber tør for reserver controllere Playstation DUALSHOCK 3.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.