ComputereUdstyr

Monitor Kalibrator: instruktion og en generel beskrivelse af

Det er ingen hemmelighed, at hver skærm har sine egne unikke egenskaber og indstillinger. Den samme farve på forskellige enheder vil være anderledes. Nogle gange er forskellen mærkbar selv med det blotte øje, men mindre afvigelser fra idealet om en betinget kan spille en dårlig vittighed. Især med de mennesker, der har til hensigt at arbejde professionelt med digitale billeder.

Den nærmeste eksempel er den situation, som viser sig efter fotosession, som gennemføres. Fotografen kan tusindvis af gange for at kontrollere og kontrollere igen indstillingerne balance, redigere lysstyrke og kontrast i et billedredigeringsprogram, men hvis du har problemer med monitoren alle hans anstrengelser vil være forgæves. Især offensiv for at høre negativ feedback til arbejde på samvittigheden. Grunden til dette ligger i de forkerte indstillinger af skærmen.

Hvorfor har du brug Overvåg kalibrator

Hver enhed solgt oprindeligt har sat fabriksindstillingerne. Men selv den almindelige bruger ved, at dette er næsten altid ikke nok. De fleste mennesker efter købet er nødvendigt at justere farvebalancen og lysstyrken i displayet til din smag. Det er ikke svært at gætte, at de samme parametre for en professionel fotograf eller designer spille endnu vigtigere. Efter alt, kan selv en simpel hvid farve vises på samme skærm gullige, og på den anden at give det blå.

Fagfolk er afgørende for det arbejde, sendes til kunden, så han præcis efter hensigten. Til dette er det nødvendigt, at begge skærme er kalibreret tæt på den ideelle værdi. Løs problemet med sin hånd på to måder. Den første indebærer anvendelse af en enhed kaldet "monitor kalibrator". Men i modsætning til hvad mange tror, kalibrering af LCD-skærmen - er ikke nødvendigvis købe en særlig enhed, og de dermed forbundne betydelige omkostninger.

Du kan gå den anden vej, og downloade eller købe speciel software. I dette tilfælde, vil farven kalibrering af skærmen gøres med dem, men det vil kræve mere menneskelig indgriben end hardware. Heller ikke glemme, at den anden metode betragtes som mindre nøjagtige. Som et program, der erstatter kalibratoren skærm, kan du bruge Atrise lutcurve (mod gebyr), Cltest (gratis) eller Natural Color Pro. I virkeligheden er disse forsyningsselskaber i det store web der er mange, så at alle er fri til at vælge din favorit.

Hardware Monitor Kalibrator: instruktion

Alle handlinger i denne sag vil blive vist på grundlag af programmet basICColor displayet 4. Den generelle procedure er velegnet til næsten alle modeller af kalibratorer, bortset fra nogle nuancer. I denne vejledning som et eksempel på en anordning, der anvendes Eye-One Display.

Så hvordan gør en skærm kalibrator? Den første ting du skal oprette forbindelse til computeren, hvorefter programvinduet normalt åbnes automatisk. Det næste skridt er at definere din model. "Connect" knappen vil være tilgængelig efter udvælgelsen. Vigtigt: før du bekræfter behovet for at placere kalibratoren på enhver mørk mat overflade.

Efter et stykke tid skal du angive typen af din skærm. Blandt metoderne til kalibrering (som byder på flere) bedre vælge "kalibrering software (LUT video)", og den profil - LUT. Det næste skridt - valget af farvetemperaturen på skærmen. Heldigvis er de fleste enheder er i stand til at måle det selv, skal du blot trykke på knappen og sende kalibratoren til en lys område på skærmen. Ellers bliver du nødt til at angive en temperatur på ca., styret af deres følelser.

Nu vil brugeren nødt til at udpege en toneområde. Det hele afhænger af, hvilken type skærm: til de fleste modeller best fit værdi på 2,2. Gamma er vigtigt at sikre, at billedet ikke ser alt for dystert. Yderligere justering foretages mål lysstyrke af hvide og sorte prikker. Det er ønskeligt at have samme standard (fx en anden skærm), eller manuelt indtaste en værdi. Den hvide punkt på 90-100 anbefales til sort er nødvendigt at specificere den lavest mulige tal. Ideelt - Nativ, hvis der er en sådan post.

Andelene bestemmes ved at dividere kontrasten af den hvide niveau til sort niveau. Det næste vigtige punkt er "Profil". Vælge de 16 bits (LUT), CATo2 kromatisk tilpasning model. Når du opretter en farveprofil, er det nødvendigt at give et navn og klikke på "Start". Den vil iværksætte skærmen kalibreringsprocessen, som vil finde sted af sig selv, uden brugerinput, og i overensstemmelse med de angivne parametre.

Check resultater

Sidst men obligatorisk fase af dine handlinger - tjek. Her, vil brugeren blive vist diagrammet. Det er nødvendigt at være opmærksom på, at alle parametre forblev inden Den Grønne Zone. Det er svært, hvis vi taler om indenlandske skærme. Desuden vigtig parameter ΔEab, som skal være mindre end tre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.