ComputereUdstyr

Hvad er en printer. eksisterende sorter

Sandsynligvis kun en meget fjern person på computerteknologi kan være interesseret i, hvad printeren. Nu er disse udskriftsenheder er blevet de facto standard, ikke kun for kontoret, men også for hjemmecomputere. På grund af de relativt lave omkostninger af en sådan køb bevæges fra den kategori allerede forberedt på området driftsomkostninger. For eksempel med en ordentlig aspiration, kan du finde en ny printer inkjet type til kun $ 20, som er tilgængelig for alle.

I dag ser vi på, hvad der er i printeren. Det eneste spørgsmål synes triviel. Statistik forespørgsler til søgemaskinen producerer næsten en halv million af beslægtede ord. Dette antyder, at computer ejere ikke bare vil bruge et trykkeri enhed, men også for at forstå, hvad printeren.

Heldigvis er denne enhed er en af de mest enkle (selvfølgelig, fra synspunkt af brugeren). Forstå hvad printeren, selv en mand kan, uvant med computere.

Således printeren - dette er en specialiseret ekstern enhed, der er designet til at vise teksten af papiret og billede. Industrielle modeller er i stand til at udskrive på forskellige materialer, såsom stof. Det skal fjerne den til tider forekommende misforståelse hvorefter printeren kan sammenlignes med en mekanisk skrivemaskine, som "skubber" knappen computer. Dette er så kun delvist, selvom forsøg på at skabe sådanne beslutninger blev truffet (UniPrinter). Virkemåde er fundamentalt forskellige, og ingen færdiglavede symboler, slå igennem tapen på papir, nej.

I øjeblikket er følgende typer printere: dot matrix, inkjet og laser. Det er disse sorter kan købes i butikkerne. Et andet centralt element - evnen til at vise billedet på papiret farve. Nogle gange i forskellige kilder tyder på en fjerde type - sublimering, men det er ret dyrt, så i hjemmet ikke gælder.

Dot matrix printere anvendes til billeddannelse forældet teknologi. I skrivehovedet bevæger sig langs pladen er nåleblokken som i overensstemmelse med master controller kommandoer ramt den ønskede placering på tværs af papir tape imprægneret med blæk. Ethvert billede herunder breve dannet af prikker. Mobiliteten af hver nål leveres af en miniature magnetspole. Rammer af antallet af nåle, 9 eller 24, afhængig af udskriftskvaliteten. Jo mere, jo bedre.

teknologi Ulemper: lav udskriftshastighed og støj under drift.

Imidlertid er matricen metoden for udsendelse på papiret stadig bruges i kasseapparater og pengeautomater.

Inkjet udskrivning er i øjeblikket den mest populære, da disse enheder gør det muligt at få høj kvalitet farvebillede, og udgifterne til løsninger, både i starten af artiklen nævnt, er lav. Den Printhovedet er en serie af mikroskopiske dyser, hvorigennem blæk ud på papiret output dråber, der danner et billede. Maling af forskellige farver (fire, herunder sort) er indeholdt i særlige beholdere - Printer patroner. Afhængigt af den tekniske løsning dråber fra dyserne kan ekstruderes gennem en piezo (Epson) og termiske (Canon) virkninger.

Nu er stigende i popularitet få laser-modeller. De bruger princippet om at skabe en fokuseret laserstråle billeder på den roterende tromle. Dernæst en elektrostatisk ladning påført det toner (pulver), der bæres på et ark papir, er fastgjort permanent høj temperatur (bagning).

Sommetider folk stille spørgsmålet om, hvordan man bruger printeren. For at gøre dette, er du nødt til at udføre et par nødvendige skridt: slutte printeren til computeren, tilsluttet, installere driverne, skal du vælge programmet "Udskriv".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.