RelationerÆgteskab

10 hemmeligheder, som en kvinde aldrig bør give til en mand

Uanset hvor oprigtigt vi kan kommunikere, er der altid hemmeligheder, som vi kvinder gemmer ubevidst eller ej. Selv de mest intelligente kvinder er ikke helt sikre på, hvornår de skal være åbne, men hvornår skal de holde munden lukket. Lad os finde ud af de hemmeligheder, der aldrig bør afsløres for en mand. Tro det eller ej, men senere vil være taknemmelig for ikke at have åbnet det for din kæreste.

Vi savner de tidligere fyre

Ja, vi savner ganske ofte vores ex-kærester. Kvinder har ikke brug for en forklaring. Hvis du stadig lider under denne vanskelige pause og ønsker at dele dine følelser, skal din kæreste være den sidste person på planeten, som skal finde ud af det. Ligegyldigt hvor tæt du er, bare gør det ikke. En flaske vin og en samtale med en bedste ven er en ideel mulighed for sådanne åbenbaringer.

Vi følger vores tidligere liv!

Nå er forfølgelse i ordet bogstavelig forstand ikke det, vi virkelig gør. Det er bare umuligt at holde sig væk og ikke vide om guternes liv, som vi var for længe siden. Det betyder ikke, at vi stadig elsker dem. Denne nysgerrighed, som ikke kan tages alvorligt.

Vi elsker tiden alene

Vi siger ofte, at vi savner ham, men er det sandt? Kun delvis! Faktisk er vi glade for at manden forlod, for nu kan du nyde fritid, det vil sige dig selv og hvile som du vil.

Vi hader meget sport

Mange piger hater at se forskellige sportsprogrammer på tv, og de kan endda ikke lide ideen om at forsøge at forstå reglerne for individuel sport. At gå til spillet er en ægte tortur. Men vi går alligevel, lad os bare kalde det et offer.

Når vi bliver forelsket i en fyr, holder vi op med at spise

Det er videnskabeligt bevist, at forelskelse er en stressende tilstand, og tab af appetit er et helt normalt fænomen. Men vi behøver ikke at informere ham om dette. Lad ham ikke lide på grund af det.

Hvor mange partnere vi havde før ham

Hver pige ønsker, at hendes forhold skal være oprigtigt. Men når en fyr spørger om, hvor mange mænd hun havde før ham, er hun sandsynligvis forvirret og flov. Dette er ikke en løgn, men et bevidst hukommelsestab, som næsten kommer utilsigtet. Vi må ikke indrømme, om vi ikke vil. I dag er det normalt at være seksuelt aktiv, det er en del af vores voksne liv, så der er ikke noget at skamme sig over for, men du er nødt til at tie.

Vi vil så have dette forhold, så vil vi ikke

I morges elsker vi ham så meget, at vi lukker øjnene for mange ting, og om aftenen er vi klar til at dræbe efter noget. Alligevel er der fejl, selv i det mest ideelle forhold. Men den næste dag føler vi os urolige og ønsker at foregive, at der ikke er sket noget. Et kys og makeup er, hvad vi har den næste dag. Men så bliver vi vred, og historien gentager sig igen og igen. Kvinder er følelsesmæssige væsener, men skal vi fortælle ham alt dette? Han tror måske, at vi er vanvittige!

Vores bedste venner kender alt om vores valgte

Selvom vi ikke ønsker at dele denne eller disse oplysninger, kommer den stadig op. Din ven ved om al sin tidligere løn og den værste ven. Vi deler information mere end vi normalt planlægger, og vi gør det på egen risiko og risiko. Men vi er sikre på, at alle vores hemmeligheder er helt sikre.

Vi græder oftere, end han tror

Han får os til at græde, bekymre os om mange ting, og han vil aldrig vide, hvor ofte dette sker. Nogle gange ved vi ikke, hvorfor vi græder nu! Men det er okay, vi behøver ikke at være stærke hele tiden.

Vores mening om hans venner / familie

Tænk to gange, før din partner kender dine personlige konflikter med den person, han elsker. Dette vil få ham til at føle sig dårlig, skyldig, og han vil tro, at han er i centrum for noget, som han ikke kan løse. At være i et forhold betyder at kommunikere med mennesker, som har været til stede i sit liv og før dig, men det betyder ikke, at du hele tiden skal kontakte dem. I tilfælde af misforståelser forsøger at forblive høflig og neutral, respekterer din mand, må du ikke klage over ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.