SundhedSygdomme og betingelser

Candida balanitis - diagnosticering og behandling af sygdom.

Candida balanitis og balanoposthitis - det er mere sjælden end almindelige sygdomme. Årsagen til deres lave prævalens er, at af Candida svampen, der forårsager de data, sygdom, næsten ikke overleve på overfladen af sund hud mandlige kønsorganer.

symptomer på balanitis

Balanitis - er en inflammatorisk proces, der angriber væv af hovedet eller den humane penis. Balanitis hos kvinder er karakteriseret ved betændelse i klitoris og de store skamlæber. Efter infektion, kan balanitis i flere dage ses i mænd symptomer såsom:

- forhudsforsnævring;

- forekomst af ubehagelig lugt og kløe i kønsdelene;

- smertefuld vandladning;

- betændelse i glans penis, som manifesterer sig ved rødme, tilstedeværelsen af smerte og fremkomsten af en forhuden lille, ru at røre sæler.

Hos kvinder er symptomer på balanitis hævelse og inflammation af klitoris.

Stort set i de fleste tilfælde, balanitis Candida kombineres i mænd selv med betændelse i penishovedet. Denne betændelse kaldes balanoposthitis og har både kronisk og akut forløb.

sorter af balanitis

Candida balanitis afviger ikke kun i oprindelse (primær eller sekundær), men også i deres kliniske manifestation. Sygdommen har fem grundlæggende former for flow:

- eroderende;

- obliterating;

- simple eller irriterende;

- mavesår;

- kronisk hypertrofisk.

Årsager til balanitis

Dybest set Candida balanitis opstår på grund af manglende overholdelse af reglerne for personlig hygiejne. Men dette er ikke den eneste grund til, provokerer denne sygdom. Sommetider balanitis er en konsekvens af de mere alvorlige sygdomme som diabetes. Meget ofte Candida balanitis er det første forvarsel om latent diabetes. Undertiden denne sygdom - en reaktion kan finde sted i kroppen autoimmune sygdomme: psoriasis, lupus, sklerodermi.

At fremprovokere en sygdom, såsom candida balanitis kan falde og en generel eller lokal immunitet, samt de tidligere overførte veneriske infektioner.

Balanitis hos børn er oftest et resultat af forhudsforsnævring. Akkumuleret i forhuden partikler Smegma og urin-rester kan fremkalde ikke blot udvikling af balanitis, men balanoposthitis.

Diagnose og behandling af balanitis

Diagnosticering af Candida balanitis giver ikke anledning til vanskeligheder. Sygdommen bestemmes let ved udvendig undersøgelse af kønsorganer og bekræftet ved kliniske forsøg, der er udført for at bestemme patogenet, der forårsagede inflammation.

Ved behandling af balanitis ikke belastet af tilstedeværelsen af purulent inflammation, ansøgningen er normalt tilstrækkelig antiinflammatorisk og antiseptisk topisk. Ud over anvendelsen af terapeutiske medikamenter til en patient er tildelt forbedret personlig hygiejne, der omfatter en vask glans hver 3-4 time. Vask kan udføres enten ved anvendelse af sæbe eller svag antiseptisk opløsning.

Behandling obliterans balanitis og eroderende balanitis i form kræver en lang og omhyggelig tilgang. Derfor diagnose og behandling adfærd er bedst i de tidlige stadier af sygdommen. Alt for tidlige behandlet balanitis kan ikke bare gå ind i den kroniske fase, men også føre til urethral forsnævring, og derefter uden kirurgi kan ikke gøre.

Hvis du er bekymret for kløe eller betændelse i kønsdelene, smertefuld vandladning , og fremkomsten af hvide belægning på kønsdelene, er det nødvendigt at konsultere en læge. Det er ikke nødvendigt at selvmedicinering eller håber, at de ovennævnte symptomer forsvinder af sig selv. Jo tidligere en specialist vil diagnosticere og ordinere behandling med livsvigtig medicin, jo mere succesfuld og hurtigere er helingsprocessen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.