SundhedMænds sundhed

Preputial taske drenge

Mandlige krop er designet af naturen, således at intime sted kræver særlig opmærksomhed med hensyn til renhed. Væksten af bakterier sker uden ordentlig hygiejne. Placer uddannelse ubehagelig betændelse er selve kødet af penis, og kaldes preputial vej.

Mænd tjener forskellige sygdomme ved indtagelse af bakterier: forhudsforsnævring, balanoposthitis, paraphimosis. I en ung alder, at problemet er særlig akut, da børn sjældent tænker over sundheden for hans krop.

Sygdomme i forhuden

Preputial vej i hanner kan forårsage betændelse af glans selv og huden omkring den. Der er to typer af sygdommen:

 • Bakteriel - udvikler sig under indflydelse af patogener.
 • Normal - provokatør er blevet våd.

Problemdiagnoser er at identificere patientens tilstand ved hjælp af undersøgelse og levering af analyser at fastslå typen af sygdommen. Ved etablering af kilden til problemet udføres visuel inspektion hoved forhuden kontrolleret for tilstedeværelse af inflammation. For at udelukke en smitsom udvikling utilpashed ordinere relevante undersøgelser.

Hvordan til at identificere problemerne med forhuden?

Symptomer på betændelse påvirker preputial sæk:

 • Vedvarende kløe af glans.
 • Der er en let brændende fornemmelse af forhuden.
 • Sjældent dreng kan registrere pus komponenter.
 • En lille hævelse af huden omkring forhuden.
 • Rødme af kødet.
 • Udbrud på hovedet.
 • Det er svært at gå på toilettet i en lille.
 • Smerter når de forsøger at bevæge kroppen, samt ved at øge kroppens.

Smerter testet efter et stykke tid, men periodisk gentaget. Alvorlige forhold kræver hurtig løsning på problemet. Små irritationer kan fjernes ved hjælp af korrekt valgt salve. Det er vigtigt at fastslå årsagen, årsagen betændelse i forhuden.

Hvem kan hjælpe?

Med problemet, kan du henvise til følgende læger:

 • terapeut;
 • kirurg;
 • urolog.

Hvorfor betændt hud omkring hovedet?

Identificerede to trins betændelser, der forekommer på grund af årsager ophobning af væske og snavs inde forhuden:

 • primær - akut;
 • kronisk.

Akutte tilstande, der påvirker skærme, som kan findes uden yderligere tests. Ved simpel inspektion kan findes:

 • purulent forhuden;
 • Drengen føler kløe og brændende smerter under vandladning;
 • observere indlysende vævsskader under kødet, udslæt og rødme.

Typer af inflammatoriske processer

Sår kan begynde blødning, der vil gøre en enorm ulempe i livet for mændene. Push preputial sæk vil være vanskeligt og ubehageligt. I barndommen, endnu ikke har udviklet en følelse af forlegenhed, men disse problemer for aktive mænd bære en seksuel lidelse. Væske oprustning i posen kan forekomme som et resultat af hudreaktioner til sikkerhedsmidler: latex smøremiddel.

Den kroniske form er bestemt af den langtrukken proces. Periodisk forårsaget kønssygdomme, bakterier og dens medfølgende inflammation, såsom diabetes, blærebetændelse, fedme, pyelonephritis. Hos voksne mænd provokerer komplikationer: bakteriel prostatitis, candidiasis, bakteriel vaginose.

Under vandladning, kan en dreng føler abdominal hud forhud. Væskeophobning grund af tilstedeværelsen af forhudsforsnævring. Denne sygdom er typisk for unge. Sammenfiltret lag provokere tilstopning huller penishovedet.

Hvordan til at rense huden?

Behandling af denne tilstand passerer under kirurgisk indgreb. Ofte er alt besluttet på tidspunktet for undersøgelsen af en læge: preputial taske drenge tvunget væk, bør den resterende rødme smøre indtil de helbrede pigge.

Når åbenlyse problemer at foretage hurtig metode til at fjerne forhuden, som kaldes omskæring. Huden fjernes i en cirkel med et hak. Det renser sig selv preputial vej. Foto viser processen med behandling af den inflammatoriske proces ved operation.

Purulent læsioner kræve yderligere procedurer. For degummeringsprocesser anvendes oprensningsmetoder ved mekaniske værktøjer. Ofte på problemområderne tilbringe vask forhud. Huden bliver renset af affaldsprodukter:

 • akkumulering af urin;
 • slim og snavs;
 • rester efter operation;
 • blodpletter.

Betændt hud gnides salver påført et kompres. Efter operationen oplevede patienter kirurg. Den første erektion passere med smertefulde fornemmelser, men efter nogle cykler, kroppen udfører den tidligere funktion. Som begynder at se preputial vej i mænd? Foto viser nogle reelle postoperative muligheder.

Som det fremgår, har de enorme forandringer fundet sted: sømmene har vist sig helt usynlig. Lægerne siger, en lang række fordele i en procedure som omskæring. De omfatter en reduktion i behovet for omhyggelig hygiejne krop, mænd er mindre tilbøjelige til at forværringer i kontakt med urin og slim i hovedet. Nogle patienter har givet udtryk for synspunkter om at reducere følsomheden og derfor er de imod omskæring.

Kilder til inflammatoriske processer

Efterfulgte aftale undersøgelsesprocedurer at fastslå årsagerne til den inflammatoriske proces. Drenge er det oftere i tilstedeværelse af forhudsforsnævring. Forældre forsøger at afsløre kødet, skabe gunstige betingelser for udviklingen af mikrober. Sådanne handlinger lette adgangen for sygdomsfremkaldende bakterier, snavs indtrængen.

Mere udviklede preputial taske mænd. Behandlingen er at fjerne et uheld fanget bakterier eller virus. Fjern dem ved hjælp af særlige løsninger eller tamponer. Infektion kilde skal ledsages af tager medicin oralt. Parallelt hermed bliver truffet foranstaltninger til at forbedre immunitet.

En af grundene komplikationer kan blive nidkære anvendelse af foranstaltninger for at efterkomme hygiejne. Allergene midler anvendes: sæber, geler, shampoo. hudreaktion på sådanne bestræbelser kan være negativ. Myndighed har slimhinde, som indeholder mikroorganismer, der beskytter væv. Vask kødet, vasket og næringsstoffer.

Microtrauma opstå efter forkert iført undertøj. Størrelsen og materiale af drengene har brug for at vælge omhyggeligt: montering muligheder er ikke egnet til børn, være opmærksom på placeringen af leddene og tilstedeværelsen af tyggegummi.

Undgå sygdom vil informere barnet om behovet for at bruge de hygiejniske procedurer morgen, og hver gang efter at gå på toilettet.

Fremgangsmåder til kirurgisk behandling

Udbredte tre metoder:

 • Shloffera metode;
 • Roser metode;
 • cirkulær udskæring kød.

I de fleste tilfælde forbliver synlige sår, der er tilbage i live vækster. Defekt udseende ikke overholdes, men manden gentagne problemer i fremtiden har aldrig oplevet. Der var en svag effekt på psyken af en voksen. Men de fleste af de operationer, der udføres på de drenge, der hurtigt glemte om den leverede ubehag.

Før snittet, kirurger find ud af alle til at udvikle en forhud. Smeltede preputial taske mænd forsøger at frie medicinske instrumenter. Frigørelse hovedet, gør kirurgen en cirkulær bevægelse på adhæsionssteder. Efter snittet er lavet sutur kronblade. Efter at have opnået positive resultater, helingen enten smøre huden antibakterielle salve.

Ved fremgangsmåden ifølge dissektion udføres Shloffera forhud langs cylinderen. Den indre del er skåret i en V-form. Det resulterende stof vikles og syet den ind. Suturer anvendes af nodal mounts. Af Roser indsnit er gjort inden for og uden for kødet på mønsteret. Særlige sonde forhindrer skader på meget penishovedet. Den resulterende cut er fuldstændigt fjernet, og kanterne er reduceret i sømmen tråd. Således er kødet forkortet.

Hvordan skal man behandle med betændelse?

Den bakterielle form af purulent akkumulering i forhuden vil kræve fjernelse af skadelige rester mekanisk. Forsigtigt udsat hoved, ekstraheret den akkumulerede masse og Smegma. Denne procedure udføres i hjemmet mindst 3 gange. Kommende stoffer vasket i sæbevand efterfulgt af behandling med 0,5% opløsning af sølvnitrat.

Efter vaskeprocedurer anvendes salve "Levomekol", der indføres i posen preputial sprøjte. For børn i græsset varmt bad bruges som forebyggelse.

medicinske metoder

Problemer forhuden forårsaget af forhudsforsnævring hos drenge, eliminere prækirurgiske metoder:

 • Forhud daglige bevægelser udvikler sammenlignes med onani. Denne øvelse giver dig mulighed for gradvist at strække huden og forhindre dannelsen af sammenvoksninger. Fuldføre proceduren gennemførelsen af hygiejniske foranstaltninger.
 • Udviklingen af posen udføres ved hjælp af specielle enheder til medicinske formål.
 • Forbedre hudens elasticitet tillader cremer og salver.

Disse metoder bør kun anvendes efter eksamen i klinikken. I tilfælde af infektioner kan skade den sarte hud af barnet og køre sygdommen. Autonome foranstaltninger kan ikke opnå resultater, hvis kødet er ar.

Ikke-medicinsk praksis

I medicinsk praksis, anvendte ikke-farmakologiske metoder til spænding af forhuden. Everyday motion kan opnå en gradvis udvidelse i brusebadet og efter vandladning. Varigheden bestemmes af det tidspunkt, hvor smerterne begyndte.

Den anden metode er at strække forhudskirtlen sac fingre. Disse metoder kan slippe for medfødte misdannelser. I 7 af de 10 patienter havde en fuldstændig helbredelse forhudsforsnævring.

Til at begynde behandling af fysiologiske forhudsforsnævring i drenge det ikke anbefales før begyndelsen af puberteten. I 70% af børn, er dette fænomen finder sted over tid. Hvis der ikke er alvorlige komplikationer, udføre forebyggende foranstaltninger for at reducere betændelse i forhuden traditionelle metoder.

Undtagelsen er infektiøse og bakterielle problemer. Det anbefales ikke at forsinke Med denne form for sygdom. Et besøg hos lægen ville være en god mulighed for forældre. Det kræver konstant overvågning af igangværende inflammatorisk proces. Der lægges særlig vægt på de tilfælde, hvor forhuden er udvidet, men på et eller andet tidspunkt igen indsnævret. Her taler vi allerede om den patologiske orgel udvikling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.