ModeTøj

Russisk tøj mærker: liste, revision

For enhver mand garderobe - en integreret del af hans liv. Hver har sin egen, lige fra dagligvarer og slutter fashionable nyheder at dukke op. Nogle gange er det nok til at være en snu og købe nogle universelle ting, der vil tjene trofast i enhver situation. Garderobe afhænger af den enkelte persons stil, hvad enten det er klassisk, romantisk eller sporty, fra hans opførsel. Lige så vigtigt er hans karakter, som er en slags indre kerne og påvirker dannelsen af personlighedstræk.

Hver føjer til garderobe til din smag og farve. Nogle mennesker foretrækker udenlandske mærker af tøj, andre fortsat forpligtet til den indenlandske produktion. Er der mange indenlandske producenter og mærker, vi kender? Vi har ikke laver fejl i udvælgelsen, nogle gange tager russiske mærker til de oversøiske klæder, som en del af en lokal opholdstilladelse med vilje give deres produkt et udenlandsk navn, for at øge efterspørgslen efter dem. Forsvarligt at adskille prisen på tøj af forskellige indenlandske producenter? Vi præsenterer i denne artikel, er eksempler på indenlandske tøjmærker. Lad os prøve at klassificere tøjmærker russiske producenter af typer afhængig af målgruppen.

Brand - det er for hvem?

Han er primært knyttet til varemærket, varemærket. Det vigtigste for ham - positionering og sociale reaktion. Brand tøj - en samlet tilgang til kvalitet komponenter, omkostninger efter de modetrends. Det er ingen hemmelighed, at markedet for lys tekstilindustri bare er fyldt med en bred vifte af tøj, som en helt, samt den sædvanlige produktion fabrikken. Nogle mærker vi kender ikke af rygter, men fra personlig erfaring, andre er ofte hørt overhovedet på grund af deres brede positionering, og hvoraf vi havde aldrig hørt om. Ikke nødvendigvis mærke tøj til at være dyrt, prisintervallet er forskelligartet. Udbudt af berømte designere elite indsamling af tøj eller vedrører den kategori af ting vigtige for at kunne vælge at oprette en præsentabel fremtoning på den ene side "masse-marked" - at understrege al charmen fra figuren, og på den anden - måske skjule nogle mangler.

Undersøgelse erfarne psykologer lov til at visualisere billedet af en person, der søger at bære kun stilfulde ting kendte mærker. Som regel "branded shopaholic" - en kvinde på 30 år, der ønsker at gøre karriere og er forpligtet til de varme familieforhold. Hun kan lide komfort, ofte lytter til andres synspunkter. Hun var kendt af mange, både udenlandske og russiske mærker af kvinders tøj, listen over ting konstant genopfyldes i hendes garderobe. Faktisk er mærkevaretøj lavet til alle aldre. For at se stilfuld, klar til at købe det ikke kun kvinder, men også mænd. Og valget af kvalitet tøj er meget stor for børn.

Hvad er fordele og ulemper ved de indenlandske producenter af tøj?

Russisk tøj mærke (liste over indenlandske mærker fortjener respekt!) Nogle gange er ikke ringere end udenlandske. Mange af dem har tjent et godt ry, i stand til at omdanne den unik person, for at understrege sin værdighed, selvværd. Råd tøj med en udenlandsk etiket, kan og vil ikke alle. Nogle kan ikke lide prisen, mens andre betragter sig selv patrioter, og er ikke tilbøjelig til at ændre traditionen. Hertil kommer, at mange russiske mærker af tøj er ikke ringere i kvalitet og design løsninger "brødre" fra udlandet, som fremstilles og vestlig teknologi. De er tilpasset til vores klima, til tider ganske barske vilkår, og er meget billigere.

Hvem har ikke imponere den hævdede vifte af produkter af russiske producenter, der ikke ønsker at være som de andre, og ønsker at tiltrække sig opmærksomhed fra en eksklusiv ting snoet mærke han går til shopping i de berømte italienske, tyske, britiske, amerikanske, franske modebutikker. Her er det vigtigste - ikke overdrive det, ikke spille alt for længe, så husk at ikke en ting gør manden, og omvendt.

Kids. Hvem syr dem i Rusland?

I de store byer i Rusland leverede produktion af børnetøj lige fra strømper og efterbehandling overtøj fra økonomi til præmie. De fleste producenter har en bred forsyningsnet i mange punkter i landet og er kendt for deres kvalitet egenskaber ved varen. I nærheden af udlandet - er også en af de mest aktive købere af vores hjemlige produkter. Og lad nogle mærker af tøj (ikke kun børn) ikke aktivt positionere sig af information, men stadig har deres loyalitet. Nogle af de unge mor fandt det ikke nødvendigt at købe en lille børn mærkevarer tøj, med henvisning til den hurtige vækst i deres børn. Igen, dette er en privat sag. For eksempel har nogle russiske mærker af børnetøj, listen over som er opdelt i blokke, repræsenteret ved følgende producenter.

De øvre og vigtigste (daglig, "Exit"), tøj til børn

En gennemprøvet kendsgerning - russiske mærker af børnetøj kan tilstrækkeligt konfrontere Vesten. Så Fox-cub (Rybinsk) frigiver toppen (overgang og vinter) tøj til børn op til 7 år under den "Fox" mærke. Lignende varer der ligger i Moskva selskab "KidsStayl» (KidsStyle) med navnet 'Cherche', i nærheden af Moskva 'Monarch' mærke «Magic uld». Brands' Favorite pjevs 'og' Miracle pjevs 'det samme navn på' Miracle pjevs "- er en række interessante forslag i form af hatte, vanter, handsker, vanter, støvletter.

Blandt eliten børns samling, er ikke ringere end udenlandske i øjnene af kræsne købere, kan det bemærkes:

- Moskva varemærke italiensk navn «Gioia di Mamma» ( «glæde mor") - er repræsenteret opkøber designløsninger;

- «ILD» eller «I Love Dream» selskab "BestKidsKlab» (BestKidsClub) - producerer modeller i «ikke-afslappet» stil, der minder om en lille kopi af voksne fisk;

- «Button Blå», «Gulliver», «Gulliver Baby» fra selskabet «Gulliver» (Moskva) - syning mønstre for enhver lejlighed i den «afslappede» stil, «afslappet sport», «mode», «skole».

God position selv og slippe hverdagens strik russiske mærker af børnetøj. Listen omfatter tøj designet til de små:

- «Crockid», «Optop» fra «Soley Group» selskab, der fremstiller og overtøj og strømper vifte og variation af kits til spædbørn;

- svarende til produktionen af mærker «Søde Berry Baby», «Søde Berry», «Luminoso» fra «KidsStayl" (Moskva);

- bredt snoede mærker "S +" (eller "Umka +") fra "OylTeks" (Podolsk, Moskva-regionen).

Også populære: "Limoni" af Moskva selskab "Funtik"; «Lucky Child» af samme selskab (fabrik "Interkafe, Mytischi, Moskva-regionen); "Glad Baby" fra navnet på det selskab i Moskva; «Pollo» ved Moskva selskab «Babypollo»; «Spil i dag»; «Golden Rose», «Adagio», «ARISTA» fra den samme producent af Moskva «ARISTA»; «Cosmi-ko», «Gamma», «Fragola», «Vnoskah.ru» af samme producent af strømper for hele familien "Gamma" (Orel).

Oversigt over ungdom tøjmærker

Unge mennesker - drivkraften i samfundet. Aktiv, lyse, fed, modige fyre ønsker at se fantastisk i enhver situation. De afhentet deres unikke, kreative løsninger, der kombinerer ulogisk til tider, men på samme tid ikke at forglemme om komfort og bekvemmelighed.

Kategorien "russiske ungdom tøjmærker egen målgruppe omfatter ofte følgende:

- «BeFRee» - excentrisk brand for unge, udfordrende samfund fra producenten «Melon mode gruppe»;

- «Savage», «Mondigo», «Conver» - helt stilfulde ting til en overkommelig pris;

- "tråde, Tråd" - Moskva ungdom mærke til produktion af sweatshirts og T-shirts med personlig print;

- «Kyrochki-na» - mærke designet til unge og aktive fashionistas, der ønsker at se fantastisk og eksklusivt.

Denne kategori kan omfatte: «OGGI», «Sela» og en række andre, der producerer nyheder ikke kun for unge, men også for andre aldersgrupper.

Mærker gade ungdomskulturen

Gade ungdomskultur repræsenteret ved sådanne udestående russiske beklædning mærker som: «CodeRed», «PeperMilk», «Saint-P Beklædning», «myresluger», «G-stil», «ZIQ & Yoni», «Mono Beklædning», «myresluger tøj "" St. Petersburg Shield "" Larousse»,«Ural»,«Taboon comoon»,«Sidste hud»,«Sword tøj»,«TAIGA ORIGINAL»,«FÆRDIGHEDER WEAR»,«TRUDE»,«AGNI»,« Trailhead»,«FICTION WEAR»,«Underground atelier Krakatau»,«den Underlocals»,«myresluger "" Bat Norton "" Harms "" Spinner". Mange af dem er dukket op for nylig, men allerede godt bevist på grund af god kvalitet materialer, exceptionel stil. Afspejler traditioner gaden, de fleste af St. Petersborg. Original, med deres egen individuelle tema. Ofte er produceret i begrænset oplag.

Russiske mærker af kvinders tøj: en liste

Hver pige ønsker at se smuk kvinde, feminin, uforudsigelig. Det er i sagens natur det. Et behov for at gøre et stort walk-in closet, de andre - blot et par ting i forskellige farver og evnen til at kombinere dem, picking up afhængigt af situationen, præferencer og årstid. Både udenlandske og russiske mærker af kvinders tøj er en bekymring for den gode halvdel af menneskeheden.

Overvej de mest populære blandt indenlandske mærker.

Ofte kan problemet være i hænderne på en producent af flere mærker af tøj til forskellige aldersgrupper. Således er selskabet «Melon mode gruppe» bredt repræsenteret ved et netværk af butikker relativt billige og af høj kvalitet tøj, både i Rusland og nær udlandet lande: Kasakhstan, Armenien, Hviderusland, Georgien og Ukraine. Den kombinerer områder for kvinder:

- «LOVE REPUBLIK» - brand for fashionistas og flirter;

- «Zarina» - varemærke for stilfulde, selvsikre kvinder.

Samme selskab ejer ungdom mærke «BeFRee», som blev nævnt ovenfor.

Lige så populær, også blandt popstjerner, mærker: «Tom Klaim» (tillade sine kunder til altid at forblive "i en højde af»), «Yukostyle» (præsenterer eksklusivt design modeller håndlavet), «YETONADO» (tøj mærke for mænd, der forsøger at leve "up to date" om at forhandle et resultat, fuld af friske ideer og forhåbninger), «visAvis» (hjælpe unge piger, kvinder skabe et billede af en moderne kvinde af mode, fed, lyse, understreger hendes kvindelighed og romantisk natur), "Factory Mode»,«Wisell». Forbliv attraktiv og sexet, selv når du er i en interessant position, hjælper mærket "FEST". Russisk tøj mærker: «X'cluSIve», «Dena Savati» er usædvanlige beslutningsproces af kvinders jakker, frakker, pelse. Komfortabel, praktisk casual kjole (elegant undertøj, klæder) præsenterede «Laete» mærker, «AIRIDACO» (selskab «SKØNHED LV»), «Infinity Lingeri», «ELIS», «Clever Wear».

For nylig er der mange unge designere, der producerer deres egen linje af interessante ting. Disse relativt nye russiske tøjmærke opkaldt til ære for dens skabere. Som et eksempel, en hel populære mærker: «Kira Plastinina», «D.VA», «Anastasia Tchir», «Victoria Irbaieva», «Igor Gulyaev», «Cyrille Gassiline», «Vika Smolyanitskaya», «Ianis Chamalidy», «Kate Frankfurt», «Yulia Dushina», «Ksenia Knyazeva», «Vassa & Co». Men så berømte modedesignere som Valentin Yudashkin, Erika Zayonts, Ekaterina Smolina har gentagne gange forsvarede æren af den russiske modeshows i verden. , Populariteten vundet Også moderigtigt tøj Russisk mærke: «Chistova & Endourova», «De to tårne», «KOGEL», «Razu Mikhina», «Giulia Rossi», «Libellulas», «Mary Mea», «Olivegrey», «IQ Kjole »,«Deffinesse»,«Virginia stil»og mange andre.

Anmeldelse af stilfulde mænds tøjmærker

Ikke kun kvindelige men også mandlige ønsker at se business-lignende i stil, respektabel, elegante, trendy, undertiden behersket. Som regel i mændenes omklædningsrum er der intet overflødigt, kun alle de mest nødvendige. Det vigtigste for mænd - det er praktisk og komfort. Derfor er de russiske mænds tøjmærker er også bredt repræsenteret af forskellige kendte producenter. Blandt dem kan nævnes: det italienske selskab til en vis grad med titlen «D.Polgri» syning stilfulde ting som linje «Yierman» overtøj. Den unge og dynamiske russiske mærke GroStyle opkaldt efter sin chefdesigner Vyacheslav Gross, som er involveret i fremstilling af samlinger af moderigtigt tøj i «afslappet» stil for mænd. Anstændigt udvalg af mænds tilbehør, hvad enten slips, sommerfugle, bælter, tørklæder, veste, er et modebrand «Elsago». Mange virksomheder er specialiseret i produktion af mode tøj til begge køn. Hertil kommer, den mandlige halvdel er iboende i sport stil i tøj, de ofte ty til valg af fashionable sportsaktiviteter ting.

Oversigt sportstøj. Producenter og mærker

Vi ved alle, at det moderne liv - bevægelsen, rytmen af sporten, som har en direkte indvirkning ikke kun på den fysiske sundhed, men også for at skabe positive følelser. Til motion bringer tilfredshed, stor betydning er den såkaldte sportsudstyr. Det skal være nemt, praktisk, praktisk, komfortabel. I dag er der forskellige russiske sports brand tøj til alle aldre. Blandt vundet popularitet er:

- «afblande», som tilhører det netværk af "Sportmaster";

- «Maxx» sport selskab «Maxxisport» (Perm);

- "Rhythm of Success" «Virkelige Pump» Moskva selskab

Udstyr til den russiske OL-hold - et brand «Frem» og eponyme Moskva selskab «BOSCO» fra virksomheden «BOSCO DI Ciliegi»;

Også blandt de kendte kan nævnes: "A.V.T.- Sport" fra Perm, «Sportego», sport Vision og "DZETA" fra St. Petersborg, "Oktakem" fra Moskva, "Alfa-sport" fra Barnaul, "Sport Link "fra Velikiye Luki,«Baltic Bridge». For børns undervisning sportsudstyr med det passende forsyning godt bevist, "Elena og Co.», «Aliera», «Quart», «Flammber», «Extreme Direkshn".

Klæd hele familien i en butik

Mange producenter er kendetegnet ved frigivelse af de mærkevarer for alle aldre. Så det er på mode at klæde hele familien kan være i butikker, der repræsenterer mærker:

- Gloria Jeans og Gee Jay - det er på mode for børn og voksne tøjfirma "Gloriya Dzhins", der ejes af forretningsmanden Vladimir Melnikov. Virksomhedens hovedkvarter ligger i Rostov ved Don;

- «Sela» - den modebrand af kvinders og mænd, og børne- og teenage tøj med ret rimelige priser og god kvalitet parametre, især relevante for unge;

- O'stin - hører til det netværk af "Sportmaster" butikker, tøjmærke tilbyder alsidighed, enkelhed og lave priser;

- «Zolla» - mærke af samleobjekter poster for mænd og kvinder i den populære russiske selskab «Faktor LLC»;

- Oodji (OGGI) - et mærke af det samme selskab, der fremstiller kvinder, mænds og børns tøj;

- høj kvalitet mærker af kvinders og mænds tøj, "InCity" og undertøj "DESEO" produceret af russiske selskab "Fashion kontinent";

- blandt de kendte russiske mærker til produktion af ydre beklædning skiller sig ud: «BEARLOGA», «Lab Fashion », «PLAXA», «Nes & vest», «Vizani», «Sinta», « Marnelli";

- under høringen mærker vi også tøj "Vassa & Co", "Pelican", "Mondigo", "Eniland".

Desværre er mange meget velannoncerede mærker af tøj med et usædvanligt navn ikke bekræftet af udlændinge, undtagen smukt beskrevne historier på webstederne, herunder dem der er knyttet til navne på kendte personer, hvor netværket af kun russiske butikker og butikker er angivet. I udlandet er næsten intet kendt om sådanne tøjlinjer. Mange af dem sys på almindelige russiske fabrikker eller i Kina. Eksempler herpå er mærkerne: Ketroy, Simoni, Al Franco, Meucci, Alfred Muller, Taya Jeans, Giovanni Botticelli. Mange af dem adskiller sig i omkostningsegenskaber, som ikke altid svarer til varernes kvalitet.

Dette er ikke en komplet liste over indenlandske mærker af tøj, men kun nogle af deres eksempler, tjente tillid hos kunder, der respekterer traditionerne for produktion og kvalitetsstandarder, samt ikke anerkendelse fra forbrugerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.