ModeTøj

Sådan vælger du den rigtige tøj, nemlig skjorter under dens Byg?

I dagens modebranchen er der en meget god måde at sprede din garderobe - bruges som en kjole forskellige trøjer. I en anden forstand, skjorte og t-shirt er en yngre og mere moderne rodstvenitsa skjorte. Så hvad man skal kigge efter, før du vælger T-shirts med et billede?

Denne ting, til gengæld er der også en integreret del af mode. Takket være Mike, har du en bedre mulighed for at tilbringe eksperimenty med farver og former, som deres lille pris ikke meget ramt lommen. Også brugen af forskellige stoffer og materialer, der anvendes i dag, fabrik, har brug for nemt at bruge til at oprette et personligt billede. En anden er at bemærkes, at disse T-shirts på "fleksibel", dvs. farve t-shirt kan du roligt sætte på en grå pullover eller jakke. Så hvordan kan du finde en T-shirt, der er rigtige for dig?

For at vælge en god pasform til din krop type til at se ud for følgende:

- Hvis du har en stor buste, du har brug for at hente T-shirts med et dybt V-formet rille. Undgå høj klippe, fordi dine bryster vil se ud under omkring din nakke og skuldre.

- Kvinder med små bryster er bedre at vælge en tand bedre end gennemsnittet, og at sætte nogen vedhæng eller ædelsten.

- Piger med bredere skuldre bør blive på halsen, som vil blive placeret tæt på din hals og begynder at "strække" til kravebenet.

- Hvis du ikke har en lang hals kig t-shirt med en halsudskæring eller en dyb v-hals, denne stil i høj grad forlænge din hals.

Må ikke bære turtlenecks og høj halsudskæring. Længden af din skjorte kan kun vælges af dig, fordi moden skifter ofte, og det afhænger af tidspunktet på året. Men du ved, hvad de skal bære i mode betyder ikke at klæde godt. For eksempel hvis skjorten er for lang denne ting kan gøre dine ben kortere. Form ærmer, også, det er dit eget valg.

Hvordan man vælger en stil t-shirts? Prøv at vælge en mere fri, men det betyder, at Mike skulle dingle eller hænge i figuren. Fordi her er der en vigtig faktor, såsom alder og den menneskelige figur. Med hensyn til valg af materiale og farve t-shirts, så tøjet vil tilføje odds til næsten alle dine ting, fordi de "lege" med farve, og selvfølgelig afhente et særligt sjov farve muligheder, kan du have noget. Stadig brug for at undgå de stærke stramme ting, fordi selv i en smuk krop kan være synlige alle fejlene. Generelt alt skal være i balance.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.