Mad og drikkevarerHovedret

Svampen er blå på cut - hvad betyder det?

Hvad er den væsentligste forskel mellem en erfaren champignon picker fra nybegynder? Erfarne solfanger skelne tusind forskellige typer af frugtlegemer, vokser i skove og enge i hans klimazone. Han ved, hvad lugten udstede spiselige og dødbringende giftige svampe. Han ved, hvor de kan vokse, og den tid for dem gunstig. Han ved også , hvordan man kan skære svampe bliver blå, hvorfor er dette sker, og hvad nogle frugtlegemer udsender en mælkeagtig saft - hvid eller orange. Han indsamler ikke deres afgrøder på vejkanter og i nærheden af industriområder. Efter svampene absorbere alle de tungmetaller og giftige stoffer. Selv rørhatte Således bliver en sundhedsfare.

Er der en klar særlige karakteristika i spiselige og giftige svampe?

Desværre kun én, men det garanterer ikke, at du ikke indtaster din kurv med paddehatte. Denne såkaldte "dødsleje". Såkaldte fordybning mellem foden og er placeret i jorden mycelium paddehatte og nogle paddehatte. Ingen lugt (ubehageligt for nogle spiselige arter) eller smag (neutral nogle giftige) kan ikke med sikkerhed sige præcis det foran dig. Det samme gælder for at underskrive, når svampen er blå på snittet. Novice solfanger bare nødt til at tage en mappe og huske, hvordan at ligne svampe, kantareller, svampe og smør svampe, og hvordan - det farlige bleg paddehat, Inocybe, fluesvamp og en hel kohorte af "falsk" at efterligne den spiselige. Og endnu bedre - et par gange for at gå til skoven med en erfaren person, der vil vise og fortælle.

Hvorfor er blå svamp på snittet

Mange uvidende mennesker tror er tegn på toksicitet fund blueness, og derfor ikke tage det i hans kurv. Og forgæves! Misfarvning betyder kun, at oxidationsreaktionen forekommer ved kontakt med luft. Mushroom kødet kan ikke kun blive blå, men også til at gå grøn og blive sort, rød, brun. Og starte en "bløder" - en mælkeagtig saft af gulerod-farvet, iøjnefaldende ved årsskiftet, afskrækker uerfarne svampe plukkere fra den lækre safran mælk cap.

Hvilke svampe bliver blå på de udskårne

Meget hurtigt bliver mørkegrøn knækket rørhatte. Sandy, der i Rusland kaldes det kongelige champignon, og i Ukraine - aktiv (til festlige røde og orange), også efter at være blevet skåret, meget blåt. Tilhører den første kategori af asp ændre farve, når du trykker på hætten og skar benene. Er ikke immune over for at ændre farver og svampe den højeste kategori. Selv i den herlige kohorte rørhatte er der. For eksempel, lækker, findes i fyrreskove i polsk champignon. Det er blå på snittet og Mokhovikov (et andet navn - Bog). I den sydlige del af Rusland og Ukraine i eg, akacie og kastanje gayah vokse fremragende smag svampe, også ændre farve. De er blå, grøn, sort eller brun. Dette plettet Dubovik, kashtanovik. En blå mærker bliver blå én kun præg.

Desværre, ændre deres farve og giftige svampe. Således er den dødelige sataniske svamp på de udskårne blåt. Det er meget lig en almindelig rørhatte, fordi mange årsager til forgiftning. Det kan genkende på en rødlig appelsin ben og porer på hætten. Hvis du er bange for blålig eller mørk grøn farve på de udskårne, røre hans tunge uspiselig svampe smager bittert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.